N8 kilit kodunu unuttum

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
N8 kilit kodunu unuttum
beyler n8ime kilit kodu koymustum ama simdi unuttum belleyi yuklemeden E: yi bicimlendirmistim + hard format atmistim 12345 ve bi sifreyi daha girdim olmadi kod hatasi dedi 2sinde de napcam?? flash at demeyin bosuna atmam

fnldstntn

Üye
maxicep.com/symbian-s60v5-genel/nokia-guvenlik-kodunuzu-ogrenin-yeni-program-ve-yeni-yontem-sadece-maxicepte-585297.html

bunu dene

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
maxicep.com/symbian-s60v5-genel/nokia-guvenlik-kodunuzu-ogrenin-yeni-program-ve-yeni-yontem-sadece-maxicepte-585297.html

bunu dene

saol kardesim bakiyorum

----------Eklendi 09.02.2012 @ 00:03:07 ---------- Yazıldı 08.02.2012 @ 23:43:54 ----------

olmadi ya cildircam!!

normali secip get diyince bu cikti sagda!

Init usb communication...
Phone found!
Phone is on NORMAL mode now...

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
beyyler yardim edin

bulentok

Üye
hocam bende de formatla aynı sorun oldu kod hatası verdı.ne yaptımysam olmadı en sonunda navıden ılk yazılımı ındırıp kurdum phonexle o zaman duzeldı ılk kez kodu sen olusturuyorsun o sekılde forumda var . nokıanın ılk yazılıma donme dıye ama dıkkatlı olmasının yukleme yaparken

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
yok dostm ya phoenixle flan ugrasamam ben zamanim yok zaten , npcam bilemiyorum ya

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
yardim yok mu

kazanova520

kazanova520

Üye
bende de aynı sorun var telefoncuya götürdüm yazılım attı olmadı kvk götür dedi götürdüm 50 tl istedi vermedim

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
teefoncuda internete verilen imeiden yapiyorsa?? yanimda yparsa veririm belki

Üst Alt