Bağlanamadı! Erişime izin verilmiyor... Belle ve yine sorun :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakanonel05

Üye
    Konu Sahibi
Bağlanamadı! Erişime izin verilmiyor... Belle ve yine sorun :/
arkadaslar GPS dahil hiç bir şeye bağlanamıyorum lütfen yardım edin telefonum E7-00 Belle güncellemesi yaptım böyle oldu

_ardaa

_ardaa

Üye
Bilgilerini yedekle soft format at, bende de aynı sorun vardı wlana bile bağlanmıyordu soft format attım şuan wlana bağlanıyor mobil interneti denemedim henüz.

hakanonel05

Üye
    Konu Sahibi
Bilgilerini yedekle soft format at, bende de aynı sorun vardı wlana bile bağlanmıyordu soft format attım şuan wlana bağlanıyor mobil interneti denemedim henüz.
soft format nasıl atıyoruz

hakanonel05

Üye
    Konu Sahibi
kilit kodu istiyor :/ yazıyorum olmuyor daha yeni belle yüklendi 12345 değil mi ki

hakanonel05

Üye
    Konu Sahibi
yok o zamn da girmemiştim bu kilit kodunu resetlicem yok edeceğim bi yöntem var mı?

byred55

Üye
dostum ana sayfada en uste dokun orda bır cubuk ocıkacak onu asagı cek ve ordan wıfı yı ac sonrada ınternete gırmeyı dene ısın halolmustur ıcın rahat olsunn ;)

hakanonel05

Üye
    Konu Sahibi
yok hiç bir şekilde girmiyor kilit kodunu resetleyebilirsem format atıcam ama resetleyemiyorum :/

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
c6 01 sorunsuz.
sadece smileyler kasıyor.

benighted

benighted

Üye
kilit kodu 1234 ve 0000 denermisin

hakanonel05

Üye
    Konu Sahibi
kilit kodunu buldum format attım yine aynı sorun kafayı yicem :/ neden olmaz acaba yaaa

E_ELEVEN

Üye
aynı sorun bende de vardı oncelıkle belleyı yuklledım operatorun ayarları sılındı ılk etapta opetaorunden ayarları tekrar al sonra ana ekranın en usyunden tut assagı dogru cek perde gıbı sayfa acılıyor mobılverı yı aktıf edıp operator ıle ınternete baglanıyor ancak mobılverı yı pasıf eıp wı fı yı aktıf edıyorum wlan ı bulup baglandı dıyor fakat nete gırmıyor hem wıfı hemde mobıl verıyı aktıf ednce wlan dan baglandı ayrıca ınternet radyosunu mobılverı aktıfken dınleyemıyorum wı fı yıde devreye alınca calısyor cok dandık olmus bu uygulama önceden her zaman sor secegenı vardı secıp gırıyorduk bundan bırsey anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt