Symbian Belle 111.30.609 Nokia Suite'ten kullanıma sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
beyler ekran geçişlerimin yumulak şekilde olması gerekirken güç tasarufu modundaki gibi ne yaptıysam olmadı yazılımı baştan yükledi yine aynı lütfen yardım edin

ozgur0909

Üye
e o zaman bizimki 166 mb kurdu ne olucak ?

qwerty5757

qwerty5757

Üye
sa arkadaşlar yazcaklarımın yeri deil bura ama ben yinede yazayım. Belle yükledikten sonra telefona hard format attım nokia mağaza gitti bunu geri getirmenin yolu varmıdır ?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hayyt n8 mütiş oldu yaaa kraaal :pro:

Artles

Artles

Üye
beyler bu belleye sevmedim geçişler hızlıda bi sorunurum var yardım ederseniz sevinir daha öncden bu belleye bakmıştım yumuşak ekran geçişleri falan yapmıyor şey nasıl diyim güç tasarufundaki geçişler gibi ne yaptıysan düzelmedi yardım edebilirmisiniz? benim tel (n8)

Tema efektlerini açtın mı

----------Eklendi @ 21:59:22 ---------- Yazıldı @ 21:58:47 ----------

317 bizde c6 01

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
tema efektleri güzel diyosunda güzel kardeşim o efectleri nerden etkinleştircem bide onu söylersen çok sevinirim

ozell91

Üye
belle ye soft format nasıl atılıyor ?? bir de acaba soft mu atmalı hard mı?

Artles

Artles

Üye
tema efektleri güzel diyosunda güzel kardeşim o efectleri nerden etkinleştircem bide onu söylersen çok sevinirim
ayarlar > temalar > genel > seçenekler > tema efektleri kapalıyı açık yapıcan şu an aklımda olan yol bu telefon kapalı oldugu ıcın bakamıyorum

MertcaN9

MertcaN9

Üye
orjinal bellenin sızıntıya göre daha stabil çalıştığını farkettim nokia iyi iş çıkarmış bu sefer bence

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
çok teşekkür ederim buldum valla ikikere baştan yükledim inşallah bi zararı olmaz bu yeniden yüklemelerin

Kingmortall

Kingmortall

Üye
harika valla üstten kaymalı kısayol aynı android gibi :naughty:

ozell91

Üye
Yok mu arkadaşlar soft formatı söyleyebilecek ?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ya 3. Adımda bağlantı kesildi diyor neden ne biçim si site kimse yardım etmiyor sorunlarıma

ctulu

ctulu

Üye
banada geldi müthiş görünüyor :D

ANIL

ANIL

Admin
klasör içine klasör açamıyormuyuz arkadaşlar?

swiss47

Üye
arkadaşlar bende belle updateti çıkmadı acaba sebebi ürün kodu 059B899 olduğundan mı normalde türkçe olanlar 059B534 .navifirmden değiştirsem kodu sizce sorun çıkar mı

Üst Alt