Symbian Belle 111.30.609 Nokia Suite'ten kullanıma sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

BL@DE02

BL@DE02

Üye
evet yapıyor suitten aynı versiyonu yeniden yükle diyosun 287 mb dosyayı indiriyo sonra yedekliyo ve yüklüyo tekrar yedeklerini tele kurup bitiriyo herhangi bi format da atmadım telefona

----------Eklendi @ 20:07:53 ---------- Yazıldı @ 20:06:51 ----------

Bende kurtulusun belle si yüklüydü suit e bağladım cihaz yazılımını yeniden yükle dedim şuanda 287 MB lık dosyayı indiriyor.
Kurtulus un bellesinin üzerine yükleme yapar mı Acil cevap.......????

telefonum hazır canavar gibi :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
nokia ovi suiteden yazılım güncelleme için 300 küsür megabaytlık bişey indirdim tamam

sonra yedekliyor telefonu yine tamam

ama 5. Adımda hizmete baglanılamadı

yazılım güncellemeleri sonucuna erişilemedi. İnternet bağlantısının açık oldugundan emin olun ve tekrar deneyin. Sorun devam ederse, güvenlik duvarı ayarınızı kontrol edin veya ağ yöneticisine başvurun. Bla bla bla diyor neden şuan çok sinirliyimde şimdiden teşekkürler işallah dikkate alırsınız.

yakamoz1319

Üye
evet yapıyor suitten aynı versiyonu yeniden yükle diyosun 287 mb dosyayı indiriyo sonra yedekliyo ve yüklüyo tekrar yedeklerini tele kurup bitiriyo herhangi bi format da atmadım telefona

----------Eklendi @ 20:07:53 ---------- Yazıldı @ 20:06:51 ----------

telefonum hazır canavar gibi :)

Evet şuanda yükledim. Canavar gibi. Kurtuluş bey sağolsun önceden tattırdı bize bu zevki. Ve orijinal belleyle Kurtuluş beyin Belle si Neredeyse aynı.

yoIcu

yoIcu

Üye
Yeni hafıza kartı takıp belle yuklemek istiyorum. Ayrıca telefon hafızası kart hafızası sadece belle yuklemesinin getirdikleriyle olsun istiyorum. Eskiler yedekte kalsın diyorum. Ne yapmam gerek?

byorby

byorby

Üye
Arkadaşlar ben kurtuluş40 belleden orjinale döndüm nokia suitten tekrar versiyonu yükle dedim nokia başarmış manyak derecede hızlı kurtuluşun cfw sinden kat kat daha iyi geldi bana adamlar olabilecek en stabil hale getirmiş yok böyle bişey ana ekranda sayfalar arası geçişte bukadar hız olacağını tahmin etmiyordum yorumlara bakarak Telefonum N8 menülerdeki kaydırmada sonderece güzel nokia tebrikler gayet başarılı olabilecek en stabil versiyon daha iyisi olamaz ^^ :)

----------Eklendi @ 19:39:58 ---------- Yazıldı @ 19:37:49 ----------

bunu beğenmeyenler (n8 için konuşuyorum) kendilerini sorgulayıp çatıya çıksın intihar için :D tabi bu beğendiğim şeyler menü geçişleri ve telefonun stabilitesi daha flv videoları felan denemedim varsın olmasın şuan çok beğendim yüklemeyi düşünmüyordum çünkü nokia ya güvenimiz bitmişti ama olay bu :)

Anladık çok beğenmişsin orijinal sürümü ama iki dk'da Kurtuluşun cfw'sinide satıvermişsin. Kurtuluşu tanımam etmem ama adam uğraşmış didinmiş sana, bana birşeyler sunmuş. Neden böyle bir atağa kalktım bilmiyorum ama bir haksızlık sezdim tutamadım kendimi. Yakıştıramadım.

kartal3x

kartal3x

Üye
1.5 saatir 4.adımda kaldı fişi çekiyorum artık

BelaMonte

BelaMonte

Üye
nokia ovi suiteden yazılım güncelleme belle için 300 küsür megabaytlık bişey indirdim tamam

sonra yedekliyor telefonu yine tamam

ama 5. Adımda hizmete baglanılamadı

yazılım güncellemeleri sonucuna erişilemedi. İnternet bağlantısının açık oldugundan emin olun ve tekrar deneyin. Sorun devam ederse, güvenlik duvarı ayarınızı kontrol edin veya ağ yöneticisine başvurun. Bla bla bla diyor neden şuan çok sinirliyimde şimdiden teşekkürler işallah dikkate alırsınız.

BL@DE02

BL@DE02

Üye
Anladık çok beğenmişsin orijinal sürümü ama iki dk'da Kurtuluşun cfw'sinide satıvermişsin. Kurtuluşu tanımam etmem ama adam uğraşmış didinmiş sana, bana birşeyler sunmuş. Neden böyle bir atağa kalktım bilmiyorum ama bir haksızlık sezdim tutamadım kendimi. Yakıştıramadım.

yok kardeş olurmu kurtuluş abi bize o derme çatma sızıntı belleyi bile şaheser bir duruma getirip kullandırdı sağolsun emeklerini hiçe sayarmıyız hiç kaç aydır onun sürümlerini kullandık allah razı olsun ben sadece menü geçişleri daha hızlı felan dedim oda orjinal halini öyle yapıp vermişler sonuçta kurtuluş abi hızlı menüyü yavaşlatıp vermediki bize yavaşı olabilecek en stabil hale getirip verdi sağolsun kaç kere yeni düzenlenmiş cfw yayınladı hakkı ödenmez çok emek verdi ama orjinalinde şuan oto scrolling yok yani elini menüde aşağı doğru çektiğinde otomatik sınırsız kayma yok bu garip geldi otomatik kaymaya alışmıştık :)

• Beğen
Tepkiler: byorby
tarxhn

tarxhn

Üye
güncelleme yapıyorum :)

barisclermont

barisclermont

Üye
1.5 saatir 4.adımda kaldı fişi çekiyorum artık
What should I do if the update to Nokia Belle stops or Nokia Suite loses connection to the phone in the middle during updating?

First wait a bit longer (approx. 15 mins) to see if the update resumes in the meantime and only if nothing happens, please do the following:
Disconnect the USB cable from your phone
Press your phone’s power button for about 10 seconds
Reconnect the USB cable
Wait for the installation to continue
(Alintidir)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Gördüğüm kadarı ile herkes nokia süit ile güncelleme yapmış,ben naviden dosyaları indirip flash atayım dedim ama sonra vazgeçtim süit ile güncelleyecem

kartal3x

kartal3x

Üye
What should I do if the update to Nokia Belle stops or Nokia Suite loses connection to the phone in the middle during updating?

First wait a bit longer (approx. 15 mins) to see if the update resumes in the meantime and only if nothing happens, please do the following:
Disconnect the USB cable from your phone
Press your phone’s power button for about 10 seconds
Reconnect the USB cable
Wait for the installation to continue
(Alintidir)

teşekkürler işlem tamam

STaT!C

STaT!C

Üye
belleyi tavsiye eder misiniz arkadaşlar v25 yüklü kalsın mı yoksa ?

kapadokyalıusta

Üye
arkadaşlar bende bilgisayar yok nasıl güncellerim c6-01 imi internet kafede olurmu

Quaresma53

Quaresma53

Üye
resmen bambaşka bir telefonum oldu alışana kadar geçen süre de ayrıca zevkli =)

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
beyler bu belleye sevmedim geçişler hızlıda bi sorunurum var yardım ederseniz sevinir daha öncden bu belleye bakmıştım yumuşak ekran geçişleri falan yapmıyor şey nasıl diyim güç tasarufundaki geçişler gibi ne yaptıysan düzelmedi yardım edebilirmisiniz? benim tel (n8)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
n8 güncelliyorum şuan beklediğimiz belle geldi sonunda hayırlı olsun :)

fairtail

Üye
Ben suite kaldırdım kurdum yinede olmadı.Taratıyorum bir türlü Belle yazılımını bulamıyor.

ozgur0909

Üye
166 mb gördü bende güncelleme.200 Küsür olması gerekmiyor muydu ?

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

Üst Alt