[Jin Hao V3] effects Belle & Anna unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
ayar oldum şu sertifika hatasına yaa... Telide inatla hacklemiyorum ...

Kardeş bende öyle diyordum ama başka çaren yok telefonu hackledim Canavar gibi telefn kendine geldi anlayacağın :) :oke:

----------Eklendi @ 22:56:30 ---------- Yazıldı @ 22:52:46 ----------

Ayriyetten; Videodaki İconlar ve Font çok hoşuma gitti Kurtuluş abi iconları bulabilir misin ve temayı belki biraz fazla oldu ama :)

----------Eklendi @ 23:07:38 ---------- Yazıldı @ 22:56:30 ----------

Birde Dahili Bileşen hatası :S

melgklay1

Üye
Evet bu effect klasörunu nereye atacağımızı bilsek konu hallolur heralde

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Kardeş bende öyle diyordum ama başka çaren yok telefonu hackledim Canavar gibi telefn kendine geldi anlayacağın :) :oke:

----------Eklendi @ 22:56:30 ---------- Yazıldı @ 22:52:46 ----------

Ayriyetten; Videodaki İconlar ve Font çok hoşuma gitti Kurtuluş abi iconları bulabilir misin ve temayı belki biraz fazla oldu ama :)

----------Eklendi @ 23:07:38 ---------- Yazıldı @ 22:56:30 ----------

Birde Dahili Bileşen hatası :S
Dahili bilesen hatasi nedir bilmiyorum.ikonlar theme bolumunde o theme var.
Evet bu effect klasörunu nereye atacağımızı bilsek konu hallolur heralde
Klasor seklinde effects telefonda nerden goruyorsa oraya atmalisiniz.

JustADreamer

JustADreamer

Üye
çok hoş teşekkürler :) bir sorum olacak , farklı efekt dosyalarını e sürücüsündeki efekt dosyalarıyla değiştirirsem efektler değişir değil mi ? :)

umutttt16

umutttt16

Üye
güzel paylaşım teşekkürler

fasume84

Üye
çok hoş teşekkürler :) bir sorum olacak , farklı efekt dosyalarını e sürücüsündeki efekt dosyalarıyla değiştirirsem efektler değişir değil mi ? :)

Ben öyle denedim fakat olmadı.Zaten kuramamıştım da. Kullanabilmeyi çok istediğim bi eklentiydi ama.

İşi bilen arkadaşlar yardımcı olursa, açıklamalı olarak yazarlarsa neyin nasıl yapılacağını çok makbule geçecek

cukuleaks

Üye
biraz açıklarmısınız? Nasıl koyucaz efektleri. Efekt dosyası nedemek?

cukuleaks

Üye
tamam programı yükledim oldu. Şimdş eski efektleri nasıl geri yükleriz ve effects dosyası nedir ne deildir.

fasume84

Üye
Yüklü uygulamalarda bulamadım bu programı...Hangi adla yer alıyor bilen var mı acaba araçlar daki yüklü uygulamalar kısmıında?

cukuleaks

Üye
Yüklü uygulamalarda bulamadım bu programı...Hangi adla yer alıyor bilen var mı acaba araçlar daki yüklü uygulamalar kısmıında?

bileşen olarak yüklü. Uygulamalarda yer almaz.

----------Eklendi @ 14:55:59 ---------- Yazıldı @ 14:55:32 ----------

geriye tek foroblem kaldı. Eski efektleri nasıl getricez

cukuleaks

Üye
aha onuda buldum problem kalmadı. ESKİSİNİ GETİRMEK İSTEYENLER E HAFIZA KARTINDAKI EFFECTSI SILIP TELEFONU KAPATIP AÇIN. ORJİNAL EFEKTLERİ ZATEN TELEFONDAN SILEMESSINIZ, BU EFEKTLER SADECE ORJINALIN YERINE KONUR. YANI SONUC OLARAK BU YUKLEDIGINIZI YANI HAFIZA KARTINDAKI EFFECTSİ SİLERSENİZ GERIYE ORJINALI KALIR... Bu kadar :)

fasume84

Üye
Ben tam olarak şunu soruyorum.. Ben Belle kullanıyorum, ama sis olarak indirdiğimde güncelleme hatası diyip yüklenmiyor. Ben de dosya olarak effects klasörüne atıp işlemi böyle yapmak istiyorum. dosyaları effects klasörünün içine attığımda herhangi bir değişiklik hiçbir şekilde olmuyor? bu dosyaları etkinleştirmek için ne yapmak gerekir? telefonu kapatıp açıp tekrar denedim ama herhangi bir değişiklik yok

hsn6262

hsn6262

Üye

----------Eklendi @ 03:31:49 ---------- Yazıldı @ 03:25:40 ----------

Ben tam olarak şunu soruyorum.. Ben Belle kullanıyorum, ama sis olarak indirdiğimde güncelleme hatası diyip yüklenmiyor. Ben de dosya olarak effects klasörüne atıp işlemi böyle yapmak istiyorum. dosyaları effects klasörünün içine attığımda herhangi bir değişiklik hiçbir şekilde olmuyor? bu dosyaları etkinleştirmek için ne yapmak gerekir? telefonu kapatıp açıp tekrar denedim ama herhangi bir değişiklik yok

telefonunun hackli olması gerek yoksa bu programı çalıştırmazsın.programı kur.E /effects'e effects dosyasını değil içindeki dosyaları at(x-plore vb yardımıyla)
(not: E de effects klasörü yoksa kendiniz oluşturun)

satan22

satan22

Üye
E/Efecks'e atınca olmuyo arkadaşım. Bütün sürücülerin içinede attım yine olmadı. Başka bir yolu var bunun. Bilen veya yapa bir arkadaşım varsa tam anlamıyla açıklarsa sevindirecektir herkezi.. Paylaşım için çok teşekkürler.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
şöyle çok çok basit bi şekilde anlatılsa da yüklesek.. :) ...terimler ilgili arkadaşlar için çok basit olabiliyor ama ben gibi bu konularda cahiller için anlaşılamıyor maalesef..en alttaki rar ı indirdim..şimdi bu dosyayı tam olarak nereye atacağız..telefonda efect diye bi klasör mü var..:hmmm

fasume84

Üye
Belle yi tekrar kurdum yükledim,,,,ama bu sefer yüklenmesine rağmen yine de bi değişme yok? bi el atın yahuu?

realdreamss

realdreamss

Üye
beceremedim :D

yeauw

yeauw

Üye
c6 01 belle sorunsuz çalışıyor biraz kasma var ama benim telefondan olduğunu düşünüyom hafızada sıkıntı var :))

Tşekkürler :)

serkanandac

Üye
tlf u nası hacklicez yaw kise açıklamıyo effeti kurmak istiyorum

ByRedox

ByRedox

Üye
signed mi

Takipçi Satın Al

Üst Alt