Sensation
Emekli Yönetici
@egecan02 size görünmez. Boşuna denemeyin. Çünkü Navifirmde böyle bir ürün kodu henüz yok.
[/URL][/IMG]
bu şekilde oluyor yenileye basıyorum yine aynı
Kardeş bene seninle aynı durumdayım hangisini indirecegimi bilmiyorum eğer bulursan cevabını bana da özelden bir mesaj atıvernavifirm de euro 2 turkey var ve country variant turkey dosyaları var baya bi turkey belle var ama hangisini indirmem gerekir?
mesela euro2 turkey dg 4 tane var hepsi ayn ımı veya hangisini indireyim
Turkey yazan euro2 olanlardan seçin ve renginizi seçin. Sizin konunuza da yazdım ama galiba bakmıyorsunuzKardeş bene seninle aynı durumdayım hangisini indirecegimi bilmiyorum eğer bulursan cevabını bana da özelden bir mesaj atıver

Ya euro 2 turkey gd ye bakınca 4 tane ayrı ayrı çıkıyor 2 tanesinde 15 tane dosya 2 tanesinde 9 dosya var oradan hangisine indirecegiz onu bilmiyoruzzTurkey yazan euro2 olanlardan seçin ve renginizi seçin. Sizin konunuza da yazdım ama galiba bakmıyorsunuz![]()
Seçili olanları indireceksiniz sadece. Onlarda 8 tane.Ya euro 2 turkey gd ye bakınca 4 tane ayrı ayrı çıkıyor 2 tanesinde 15 tane dosya 2 tanesinde 9 dosya var oradan hangisine indirecegiz onu bilmiyoruzz
Herhangi bir nokia shopa götürürsem ücret falan alırlar mı@egecan arkadaşın telefonu sanırım tamir görmüş anakart değişimi olmuş anakart değişimlerinde verilen imei bu sanırım, normalde nokia bu telefonlara ovi üzerinden güncelleme sunmayacaktı sonra belle de bu kararından vazgeçip güncelleme sunacağını söylemişti ama sanırım tekrar vazgeçmişler, o ürün koduna ya flash atacak yada nokia shopa gidecek arkadaş.