N8 lere belle gelmedi mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
@egecan02 size görünmez. Boşuna denemeyin. Çünkü Navifirmde böyle bir ürün kodu henüz yok.

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
[/URL][/IMG]
bu şekilde oluyor yenileye basıyorum yine aynı

valla kardeş bende şaşırdım o 025.007 kurulmuş yazısının devamında yeniden yükle diye birşey çıkması lazım

_ardaa

_ardaa

Üye
@egecan arkadaşın telefonu sanırım tamir görmüş anakart değişimi olmuş anakart değişimlerinde verilen imei bu sanırım, normalde nokia bu telefonlara ovi üzerinden güncelleme sunmayacaktı sonra belle de bu kararından vazgeçip güncelleme sunacağını söylemişti ama sanırım tekrar vazgeçmişler, o ürün koduna ya flash atacak yada nokia shopa gidecek arkadaş.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Videoda n8 ile güncelliyorlardı sanırım. N8 için var.

painkler

Üye
navifirm de euro 2 turkey var ve country variant turkey dosyaları var baya bi turkey belle var ama hangisini indirmem gerekir?

mesela euro2 turkey dg 4 tane var hepsi ayn ımı veya hangisini indireyim
Kardeş bene seninle aynı durumdayım hangisini indirecegimi bilmiyorum eğer bulursan cevabını bana da özelden bir mesaj atıver

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Kardeş bene seninle aynı durumdayım hangisini indirecegimi bilmiyorum eğer bulursan cevabını bana da özelden bir mesaj atıver
Turkey yazan euro2 olanlardan seçin ve renginizi seçin. Sizin konunuza da yazdım ama galiba bakmıyorsunuz :s

barisclermont

barisclermont

Üye
Arkadaslar bu linkten telefonunuza ve operatörünüze göre belle'nin olup olmadigini görebilirsiniz. ülke seçimini yapip altta çikan listeye bakin.

painkler

Üye
Turkey yazan euro2 olanlardan seçin ve renginizi seçin. Sizin konunuza da yazdım ama galiba bakmıyorsunuz :s
Ya euro 2 turkey gd ye bakınca 4 tane ayrı ayrı çıkıyor 2 tanesinde 15 tane dosya 2 tanesinde 9 dosya var oradan hangisine indirecegiz onu bilmiyoruzz

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Ya euro 2 turkey gd ye bakınca 4 tane ayrı ayrı çıkıyor 2 tanesinde 15 tane dosya 2 tanesinde 9 dosya var oradan hangisine indirecegiz onu bilmiyoruzz
Seçili olanları indireceksiniz sadece. Onlarda 8 tane.

egecan02

egecan02

Üye
@egecan arkadaşın telefonu sanırım tamir görmüş anakart değişimi olmuş anakart değişimlerinde verilen imei bu sanırım, normalde nokia bu telefonlara ovi üzerinden güncelleme sunmayacaktı sonra belle de bu kararından vazgeçip güncelleme sunacağını söylemişti ama sanırım tekrar vazgeçmişler, o ürün koduna ya flash atacak yada nokia shopa gidecek arkadaş.
Herhangi bir nokia shopa götürürsem ücret falan alırlar mı

_ardaa

_ardaa

Üye
Ücretsiz güncellerler

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
ben yükledim.darısı yapamayan arkadaşlara

delihan44

Üye
s.a arkadaslar bayadır telefonlara olan ılgımı kaybetmıs ugrasmıyordum telefonlardanda sıkılmıstım servıste yenılenıp verılen n97 cıhazımı hıc kullanmadan bı nokıa bayısınde n8 le takasa gırdım ve uzerıne 550 lıra para verdım gecen sene mayısta aldıgım gunden berı sorunları bıtmedı ıcınde mesajlarmı dersınız notlarmı cıhaz 2 hafta kullanılmıs dedıler eyw dedık altında nokia com yok sordum garantılı dedıler bılgısayardan gosterdıler suanda belle yuklenmıyor nedenı ıse 059B288 kodlu urunlerden olması alırken cıhazın boyle oldugunu bana soylemedıler sımdı sıkayet edebılıcegım kesın donus yapacakları nokıa nın sıkayet hattı varmı? yada bu kodlu urune belle yuklemek mumkunmu

enes_x

Üye
ürün kodunu burdan takip et .Banada gelmedi şuan takip içindeyim

alecomy

Üye
0592b88 kodlu telefonların kaderi bu :) benim n8 de aynı koda sahip değişim ile gelmişti telefonum bunun için bayağı bi nokia forumlarında bağırdım çağırdım ama ne çare en son sıra bana gelmişti anna için yaklaşık 3 ay sonra fln güncelledim bellede oyle olcak anlaşılan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt