N8 lere belle gelmedi mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
N8 lere belle gelmedi mi?
Arkadşalr bendeki n8 in product kodu 059D954 ovi de herhangi bir güncellem çıkmıyor naviden baktım gene yok.siz farklı birşey mi yapıyorsunuz yoksa n8 lere daha çıkmadı mı?

_ardaa

_ardaa

Üye
059D576 ürün kodu öğlen güncelledim hataları var acele eme anna da ki hataya düştüm dayanamadım yükledim acil bir güncelleme daha şart.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Hem Nokia Suite'de hem de Navifirmde var kodunuza.

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
ya bende mi bir sorun var o zaman arkadaşlar bir daha kontrol edermisiniz lütfen

V/RS

V/RS

Üye
nokia suite i bir daha yükle o zaman geliyor bende öyle oldu

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar daha yeni çıktı ovi de.inşallah hemen yükleyeceğim

egecan02

egecan02

Üye
Benim de ürün kodum 059B288, nokia suite'i bi kaç kez kurup yeniden yükledim fakat güncelleme gözükmüyor hala

Mayk29

Mayk29

Üye
benim tel ingiltere t-mobile cıkıslı belle geldi az önce güncelledim acılısta hem t-mobile logosu geldi hemde türkce gitti
tekrar türkce nasıl yapabilirim?

man20

man20

Üye
nokia suite'i tekrar yükle sora usb ile telefonunu bağla bilgisayarına sora nokia suite'i aç yukardaki güncellemeye tıkla bak bakalım gelmiş mi belle güncellemesi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Benim de ürün kodum 059B288, nokia suite'i bi kaç kez kurup yeniden yükledim fakat güncelleme gözükmüyor hala
Bu galiba Türkiye çıkışlı değil. Henüz güncelleme yok.
benim tel ingiltere t-mobile cıkıslı belle geldi az önce güncelledim acılısta hem t-mobile logosu geldi hemde türkce gitti
tekrar türkce nasıl yapabilirim?
Flash atmaktan başka çareniz yok. Siz bir daha sakın güncellemelerde Nokia Suite kullanmayın.

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
belle görünmeyen arkadaşlar ovi de güncellemelerde belle görünmüyorsa yazılımı yeniden yükle seçeneğini tıklatın o zaman yeni güncelleme arıyor ve belle yi görüyor.bende öyle oldu

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
belle görünmeyen arkadaşlar ovi de güncellemelerde belle görünmüyorsa yazılımı yeniden yükle seçeneğini tıklatın o zaman yeni güncelleme arıyor ve belle yi görüyor.bende öyle oldu.deneyen arkadaşlar lütfen sonucu yazında yapamayan arkadaşlara yardımcı olalım

egecan02

egecan02

Üye
Evet N8

----------Eklendi @ 18:54:50 ---------- Yazıldı @ 18:54:09 ----------

belle görünmeyen arkadaşlar ovi de güncellemelerde belle görünmüyorsa yazılımı yeniden yükle seçeneğini tıklatın o zaman yeni güncelleme arıyor ve belle yi görüyor.bende öyle oldu.deneyen arkadaşlar lütfen sonucu yazında yapamayan arkadaşlara yardımcı olalım
Yazılımı yeniden yükle seçeneğini bulamadım Nokia Suite'de :D

Mayk29

Mayk29

Üye
Bu galiba Türkiye çıkışlı değil. Henüz güncelleme yok.

Flash atmaktan başka çareniz yok. Siz bir daha sakın güncellemelerde Nokia Suite kullanmayın.

navifirm de euro 2 turkey var ve country variant turkey dosyaları var baya bi turkey belle var ama hangisini indirmem gerekir?

mesela euro2 turkey dg 4 tane var hepsi ayn ımı veya hangisini indireyim

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
Evet N8

----------Eklendi @ 18:54:50 ---------- Yazıldı @ 18:54:09 ----------

Yazılımı yeniden yükle seçeneğini bulamadım Nokia Suite'de :D

arkadaşım teli ovi suit modunda pc ye bağla ovi suit aç üsteki iconlarda pusula iconunun yanında ucu aşağıya bakan bir ok ikonu var ona tıkla belleyi görürse zaten çıkar görmezse ovi suit ve altında tel için olan güncellemelri gösterir güncelleme yoksa telefon simgesinin yanındaki yazının içinde vurgulanmış olarak yenidenyükle yazar işte orası.dene haber ver bekliyorum.

egecan02

egecan02

Üye

arkadaşım teli ovi suit modunda pc ye bağla ovi suit aç üsteki iconlarda pusula iconunun yanında ucu aşağıya bakan bir ok ikonu var ona tıkla belleyi görürse zaten çıkar görmezse ovi suit ve altında tel için olan güncellemelri gösterir güncelleme yoksa telefon simgesinin yanındaki yazının içinde vurgulanmış olarak yenidenyükle yazar işte orası.dene haber ver bekliyorum.
[/URL][/IMG]
bu şekilde oluyor yenileye basıyorum yine aynı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt