Bu galiba Türkiye çıkışlı değil. Henüz güncelleme yok.Benim de ürün kodum 059B288, nokia suite'i bi kaç kez kurup yeniden yükledim fakat güncelleme gözükmüyor hala
Flash atmaktan başka çareniz yok. Siz bir daha sakın güncellemelerde Nokia Suite kullanmayın.benim tel ingiltere t-mobile cıkıslı belle geldi az önce güncelledim acılısta hem t-mobile logosu geldi hemde türkce gitti
tekrar türkce nasıl yapabilirim?
Bu galiba Türkiye çıkışlı değil. Henüz güncelleme yok.

Tekrar kontrol edin yanlış mı yazdınız acaba?Nasıl olur ya Teknosa'dan aldım bunu![]()
Kontrol ettim doğru yazmışım. Neyse ne zamana kadar beklerim en fazla?Tekrar kontrol edin yanlış mı yazdınız acaba?
Ne kadar bekleyeceğinizi bilmiyorum ama Navifirm'de bu kod yok henüz. Cihazınız N8 de mi?Kontrol ettim doğru yazmışım. Neyse ne zamana kadar beklerim en fazla?
Yazılımı yeniden yükle seçeneğini bulamadım Nokia Suite'debelle görünmeyen arkadaşlar ovi de güncellemelerde belle görünmüyorsa yazılımı yeniden yükle seçeneğini tıklatın o zaman yeni güncelleme arıyor ve belle yi görüyor.bende öyle oldu.deneyen arkadaşlar lütfen sonucu yazında yapamayan arkadaşlara yardımcı olalım

Bu galiba Türkiye çıkışlı değil. Henüz güncelleme yok.
Flash atmaktan başka çareniz yok. Siz bir daha sakın güncellemelerde Nokia Suite kullanmayın.
Evet N8
----------Eklendi @ 18:54:50 ---------- Yazıldı @ 18:54:09 ----------
Yazılımı yeniden yükle seçeneğini bulamadım Nokia Suite'de![]()
[/URL][/IMG]
arkadaşım teli ovi suit modunda pc ye bağla ovi suit aç üsteki iconlarda pusula iconunun yanında ucu aşağıya bakan bir ok ikonu var ona tıkla belleyi görürse zaten çıkar görmezse ovi suit ve altında tel için olan güncellemelri gösterir güncelleme yoksa telefon simgesinin yanındaki yazının içinde vurgulanmış olarak yenidenyükle yazar işte orası.dene haber ver bekliyorum.