Symbian Belle 111.30.609 Nokia Suite'ten kullanıma sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

fethisagol

fethisagol

Üye
ovi den indiriyorum olmazsa manuel yapacağım

ozell91

Üye
20 dk dır mesajları geri yüklemeye çalışıyo ve %5 te kaldı :(

ysnkzn

Üye
windows 7 starter

Akatsuki

Akatsuki

Üye
Yeni mesaj gelince veya oyun program felan yükleyince ekranın altında değil tam ortasında çıkıyo yükleme şeysi. Herkeste öyle mi ? Pek hoşuma gitmedi o.

ghostrider_95

ghostrider_95

Üye
Ya arkadaşlar bende şimdi sızıntı belle yüklü downgrade yapıp sonra yüklesem belleyi daha sağlıklı olmaz mı ne dersiniz...
ilk elden verilen yazılım daha güvenilirdir senin kullandığın fw tester fwsi olabilir bu sürümü kullan daha mantıklı

• Beğen
Tepkiler: private_hawk

private_hawk

Üye
İlgin için sağol,
Abartmayım ama yaklaşık 20-25 dk. oldu,
Bekliyorum hala,
yazılımı indirirken 252 mb de kalmıştı baya bekledim 15 dk sonra ilerleme devam etti sonrada 4. aşamada durdu 20 dk civarı sonra devam etti nokianın işleri işte idare et :D

ozell91

Üye
ya 30 dk dır mesajları geri yüklüyo ve %5 te...telefon ekranında da dil ekranı var..dili seçip devam mı etsem böyle olacak gibi değil ya

fethisagol

fethisagol

Üye
oviden sorunsuz yüklendi

m.edip

m.edip

Üye
sorunsuz güncelledim telefonu herkese hayırlı olsun birşey soracağım bende uygulama olarak sadece arama gereci güncellendi başka güncellenen uygulamalar neler acaba ?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
C6-01'e tamamen sorunsuz yükleyen varmı?Benimki 1.aşamada 251 mbda hata veriyor:(

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
güncelliyorum şimdi hadi hayırlısı bakalım :)

V/RS

V/RS

Üye
bende niye hala yokkk :(

mmb7982

mmb7982

Üye
arkadaşlar aklıma bişey takıldı.naviden indirip refurbished ile flash atmakla nokia suiteden direk güncelleme olarak yapmak arasında bi fark varmıdır sizce?

Nashhh

Nashhh

Üye
Arkadaşlar yeni yükleyecekler mesajlarınızı ya silin yada 4. bölüme gelince panik yapmadan uzunca bir süre beklemeniz gerekiyor. Bende 5 mesaj olmasına rağmen 5 dk %0 da takıldı eyvah gitti tel dedim ama sonra devam etti. sorunsuzca kullanıyorum. Birde telin interneti ile kurmak isteyenler; bu mümkün değil çünkü telefon yükleme esnasında kapanıp açılıyor ve sadece pin girebiliyorsunuz int. olmayınca nasıl yükleme devam edecek...

fethisagol

fethisagol

Üye
Oviden otomatik indirir
Navifirm-Phoenix manueldir.
Oviden sorun varsa telefondaki mesajları silin. Hard format çekin.

leonahic7

Üye
arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı olsun resimlerde C6-01 telefonu için 318di galiba mb yazılı ama benim telim C7 bende 332 mb güncelleme var bir sorun olmaz tabikide ama nedeni nedir acaba ??

Üst Alt