Şimdi usb kablosunu çeksem birşey olmaz değil mi ?
Akşama kabloyu taksam bu 60 mb indirdiği zaman belle sürüme geçmiş olacağım demi ?
kayserililik varmı hacıısuite yi beklemeyin dün nokia ya ne zaman gelecek diye mail atmıştım bugün aradılar sırayla gelecek diyo adam. Halbuki ben yükledim bile. Adama numara yaptım bi de suite den mi yükleyecegim bilmiyorum nasıl olacak dedim![]()

yok tokatlıyımkayserililik varmı hacıı
bugun nokia kullanıcaların resmi bayramı olsun arkadaşlar hakettik![]()
numara yaptım napıyım 
installserver' i core dosyasına mı ekledin? yaptıysan nasıl yaptın anlatırmısın? anna iken nfe core editör ile yapmıştım ama program, belle nin core dosyasını tanımıyor![]()
yok tokatlıyımnumara yaptım napıyım
![]()

dur adını not alayım da sana yardım mardım etmeyeyeimNorton ile hackledim installserver.exe yide sys/bin in içine attım okadar.
----------Eklendi @ 14:33:04 ---------- Yazıldı @ 14:32:33 ----------
Allah belasını versin tokatın üniversite okuyorum burda böyle lanetlik memleket yok![]()

istiyosan team den yapalım haber ver evdeyim şuanYok abi yok benim sinir kat sayımı epey bir arttırdı lanet olası ...
Yarı da kesildi ...
Sonra da 60 mb kaldı . Yüklemiyor![]()
beyler belle güzel de mesajlara girince bende(C6-01) mesajlar isim olarak görünmüyor numara olarak görünüyor sinir oldum varmı bunun bir çaresi??
Norton ile hackledim installserver.exe yide sys/bin in içine attım okadar.
----------Eklendi @ 14:33:04 ---------- Yazıldı @ 14:32:33 ----------
Allah belasını versin tokatın üniversite okuyorum burda böyle lanetlik memleket yok![]()
Numaralarını kontrol et güncellemeden sonra yedek geri yüklemiş olabilir, tabi eğer anna da ki gibi ülke kodu sorunu yoksa bunda da.