Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

turkmen619

Üye

Kanka ,

Nokia Belle güncellemesi indiriliyor

0 MB / 60 MB diyor

ama hiç ilerlemiyor yahu :@ NEDEN ?

10-15 sn sonra hizmet kullanılamıyor diye uyarı veriyor ?

kapa aç derim ben suiteyi kapa adsl kapa sonra aç gir güncelle olur büyük ihtimal cevap beklyiroum

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bellenin yeni acılıs sesi nslki :D

onuralp04

onuralp04

Üye
arkadaşlar bundan once belirttiğim gibi guncelleme gelmeyenler canlarını sıkmasın bu yükleme üretimdeki parti parti seriye göre geliyor. herkese gelecek :)

turkmen619

Üye
ben kurdum süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkeze tavsiye ederim elinizi çabuk tutun telefon yeni gibi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar herkesten ricam gereksiz mesajlar yazmayın su anda forum çökmek üzere çıkan yarım saatte giremiyo bşraz sakin

any0ne

any0ne

Üye
Arkadaşlar 3.adımda bağlantı kesildi hatası alıyorum ? var mı yardımcı olabilecek birisi.

_ardaa

_ardaa

Üye
Sunucular şuan haddinden fazla yoğun bence acele etmeyin

• Beğen
mission01

mission01

Üye
halaa bekliyorum suit'e düşecekmi diye ama inat etti gelmiyor:(

hakan_710

hakan_710

Üye

60 mb kalmıştı ...
Ondan mı indirilmiyor ...
Hizmet kullanılamıyor hatası alıyorum ilerlemeden ...

sunucular yoğun o yüzden sorun oluşuyo bekleyin ya da navi den atamanıza yardım edeyim

_ardaa

_ardaa

Üye

60 mb kalmıştı ...
Ondan mı indirilmiyor ...
Hizmet kullanılamıyor hatası alıyorum ilerlemeden ...

Muhtemelen, şuan hem sunuculara varyantlar yükleniyor hemde insanlar güncelleme ile dosya çekiyor bugün güncelleme yapmayın yada akşam deneyin ama şuan hiç uğraşmayın.

• Beğen
mission01

mission01

Üye
boşver suite yi ben sana atayım yazılımı istersen eve gidiyorum şimdi

teşekkür ederim hakan benim arkadaş gelecek navifirmden indiriyorum dosyaları kurulumunu o yapacak ama gelene kadar ben suitten yaparım diye düşündüm ama hala suitten tık yok

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Anna hackide çalışıyor süper :D

installserver' i core dosyasına mı ekledin? yaptıysan nasıl yaptın anlatırmısın? anna iken nfe core editör ile yapmıştım ama program, belle nin core dosyasını tanımıyor :hmmm

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
sunucular yoğun o yüzden sorun oluşuyo bekleyin ya da navi den atamanıza yardım edeyim

Şimdi usb kablosunu çeksem birşey olmaz değil mi ?
Akşama kabloyu taksam bu 60 mb indirdiği zaman belle sürüme geçmiş olacağım demi ?

hayrettinli

Üye
yardımcı olun lütfen c6-01e belle yüklerken yedeklemeden sonra yazılımı yüklemeye başlarken hata veriyor hata kodu 20000 yardımcı olun lütfen

any0ne

any0ne

Üye
Arkadaşlar 3.adımda bağlantı kesildi hatası alıyorum ? var mı yardımcı olabilecek birisi.?​

Üst Alt