5800 ve N97 Dokunmatik Ekranının Hassaslığını %90'a Kadar Arttıran Muhteşem Program

Sponsorlu Bağlantılar

tayo01

tayo01

Üye
bnce 5800 xm fiyatına gre doknmatği iyi.d

Xenshard

Xenshard

Üye
paylaşım için teşekkürler,şu an kullanıyorum ve çok işe yarar bir şey. 5800 için "basmatik" diyenlere güzel bi cevap bu uygulama :)

<zxc

<zxc

Üye
yha ben kurdum phytona giriyom yzlm guncellemesi geliyo sakın yanlıs yaptın deme ne dediysen onu yaptim

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ohaaaaa. Telefon süper oldu len.

uluenis3

uluenis3

Üye
umarım işe yarar

vakka_01

vakka_01

Üye
tşkr

MichaeLJacqsoN

MichaeLJacqsoN

Üye
arkadaşım resimli fln anlatsaydn daha güzel olurdu ayrıca pythonun linklerinide vereblrdn emeğine sağlık

eray1992

Üye
ben çalıştıramadım

src_34

src_34

Üye
sagolasın kardeş ellerıne saglık

src_34

src_34

Üye
teşekkurler güzel paylaşım :)

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
paylaşım için teşekkürler,şu an kullanıyorum ve çok işe yarar bir şey. 5800 için "basmatik" diyenlere güzel bi cevap bu uygulama :)

Eşeğe altın semerde vursan eşek yine aynı eşek.

mc.a

mc.a

Üye
Deneyipte yarar gören arkadaşlar ; Hangi yolu kullanarak yaptığınızi söylerseniz bizde test etsek aynı yol ile

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

ressam99

Üye
Spr

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

exd2121

Üye
bende kullandım bi fark göremedim kaldırdım zaten yine de teşekkürler

erfun672

Üye
saydınmı lan

symbian.forever

symbian.forever

Üye
konu :locked:

ask_okatan

ask_okatan

Üye
anladıgım kadarıyla not defteri cihazı acıp kapattıktan sonra geliyo
dosayasını kurun ve ve pyotunu açın açtiginizdada tel yada hafıza kartında nereye kurduysanız orda pyoton klsaru çıkacaktır orayada TouchComicV1.5.py dosyasını atın sonra
bideilk once pyton u kurun ksinlikle sonra TouchComicV1.5 six(benim kendi fikrim teli rahatlatmak adına bi yenıden başlatma )sonra x-plore ile o dosyayı sistemle aç yapcaksınız sonra not defterinde yazılar açılcak seçenekler>Kaydet yapcaksınız
burda yazdıgı bu tam anlamadım ama heralde onu demek istemis

Üst Alt