Samsung Galaxy S WiFi 5.0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chezque

chezque

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S WiFi 5.0
arkadaşlar bende androide geçiş yapayım dedim de öğrenci olduğum için fiyatı fazla olanları es geçtim. bu telefon nasıldır? kullananlar veya bilgisi olanlar tavsiye eder mi acaba? 350-400 civarı fiyatı var gördüğüm kadarıyla. bir de merak ettiğim bu galaxy s wifi 5.0 olanlar bildiğimiz normal galaxy s mi oluyor? yoksa daha alt versiyonumudur?

berke3250

Üye
telefon değil tablet bilgisayar kardeşim :)

chezque

chezque

Üye
    Konu Sahibi
yeni farkettim onu da :)

MAFİA.

MAFİA.

Üye
tablet bilgisayar değil ipod tocuh tarzı bir elektronik alet.

61semih

61semih

Üye
meyda oynatıcı o cıhaz.telefon ozellıgı yok.bıldıngıdı gıbı android kakotalk google talk whatsapp gıbı programlarla wifi ile konusma yazısma yapabılırsın tam hatırmaıyorum onde kamerası varsa goruntulu gorusmede yapabılırsın.kısacası sadece telefondan eksıgı gsm şebekesi.tabı bu şarj suresıne cok olumlu bır katkı yapıyor.

Waveman

Waveman

Üye
Bi 3310 al bide wifi 5.0 al 3310 la konuşursun diğeriyle işini görürsün Türk gencinin çözümü :alkis

LimePie

LimePie

Üye
güzel telefon ekranı geniş batarya 2000mah işine yarar

Uruloki

Uruloki

Üye
bence bunu alma az daha kat ipod touch al medya ve oyun uygulama konusunda çok daha başarılı

tempestshine

tempestshine

Üye
Cebine nasıl koycan bunu ? :hmmm

chezque

chezque

Üye
    Konu Sahibi
peki arkadaşlar şunu sorayım birde. bir arkadaş ipod touch al demiş. bu tabletler hakkında pek bilgim yok kusuruma bakmayın. wireless olmadığı durumlarda bu tabletlerden internete giriş nasıl sağlayacağım ben?
gsm şebekesine bağlanamadığına göre gprs-wap muhabbeti de olmuyor.
birde ipodlarda ki nesil farkı yüklenen uygulamalarda değişiklik yaratır mı? yani 4.nesile yüklenen bir uygulama 1.nesile de yüklenebilir mi?

61semih

61semih

Üye
peki arkadaşlar şunu sorayım birde. bir arkadaş ipod touch al demiş. bu tabletler hakkında pek bilgim yok kusuruma bakmayın. wireless olmadığı durumlarda bu tabletlerden internete giriş nasıl sağlayacağım ben?
gsm şebekesine bağlanamadığına göre gprs-wap muhabbeti de olmuyor.
birde ipodlarda ki nesil farkı yüklenen uygulamalarda değişiklik yaratır mı? yani 4.nesile yüklenen bir uygulama 1.nesile de yüklenebilir mi?
1.si bazı tabletlerde 3g oluyor yanı şebeke desteklı ınternete erişebiliyorsun
2.si arkadasın dediği ipod touch almanı bende tavsıye ederım ki ipodtouch tabletpc değil.meyda oynatıcı
8gb lık 4.nesıl ın yanında sıradan bır telefon ıle bırlıkte kullanılabılır.fakat ipodtouch un 3g sı yok wireless ile bağlanabılıyorsun ınternete.
hangı nesıl oldugu uygulama hız vb ozellıklerı bakımından önemli 4. nesiller ios5 sürümüne yukseltilebiliyor

Zoimou

Zoimou

Üye
Merhabalar,

Ben galaxy s2 kullaniorum ama kardeşim için geçen gün galaxy s wifi 5.0 aldık. onda 3g olmadığı için galaxy s2^ye hotspot programı kurup wifi 5.0'a tanıttıktan sonra istediğimiz heryerde o da s2 üzerinden 3g bağlantısı ile nete erişim sağlayabiliyor.

Bilginize..

surgeon355

Üye
1.si bazı tabletlerde 3g oluyor yanı şebeke desteklı ınternete erişebiliyorsun
2.si arkadasın dediği ipod touch almanı bende tavsıye ederım ki ipodtouch tabletpc değil.meyda oynatıcı
8gb lık 4.nesıl ın yanında sıradan bır telefon ıle bırlıkte kullanılabılır.fakat ipodtouch un 3g sı yok wireless ile bağlanabılıyorsun ınternete.
hangı nesıl oldugu uygulama hız vb ozellıklerı bakımından önemli 4. nesiller ios5 sürümüne yukseltilebiliyor
ipod touch 4. nesil 8 gb tı kullandım şu an galaxy s wifi 5.0 kullanıyorum.tecrübeme dayanarak bende fikrimi belirtmek istedim.
ipod touch 8 gb yetmiyor galaxy s wifi 5.0 ın ek hafızası olması ipod touch tan üstün bi yönü.ipod touch ta jiroskop sensörü var jiroskop destekli oyunlar çok keyifli oluyor,5" taşıma ve tek el kullanımında zorluk yaratabiliyor ama oyunlarda çok daha güzel oluyor,3.5" taşıma bakımından büyük rahatlık ve ince yapısı da ipod için bi artı,galaxy nin hoparlörü çok kaliteli.şimdilik söyleyeceklerim bu kadar aklıma başka bişey gelirse yazarım.aldıysan veya alacaksan hayırlı olsun,güle güle kullan.bu arada bataryası 2500 mah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt