Realtek AC97 windows xp logo sınamasından geçemedi.. diye bi hata alıyorum... Nasıl düzeltcem!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oosann19

Üye
    Konu Sahibi
Realtek AC97 windows xp logo sınamasından geçemedi.. diye bi hata alıyorum... Nasıl düzeltcem!
arkadaşlar pcme format attım. driverleri yüklüodum.. hepsini yükledi.. ses için realtek ac97 yüklüodum windows xp logo sınamaından geçemedi diyo.. devam et ve yüklümüyi durdur diye butonlar var devam ete tıklayınca pc resetlenio...

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Öncelikle, Anakartının marka ve modeli belli ise üretici firmanın web sitesinden doğru driveri indirdiğinize emin olunuz. Ayrıca Anakart marka ve modeli burada paylaşabilirseniz sizi yönlendirmeye çalışabiliriz.

oosann19

Üye
    Konu Sahibi
GIGABYTE GA-8SIMLH modeli bu doğru driveri yükledim ama yine olmadı :(

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Kardeş sistem kaldırıyorsa windows 7 yükle derim, uğraşma XP falan..

oosann19

Üye
    Konu Sahibi
kaldırmıo ;) bilgisayar biraz eski... :)

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye

bunu bi dene

olmassa bunu dene

oosann19

Üye
    Konu Sahibi
yok ya kaç tane denersem deneyim hep bu program windows xp logo sınamasından geçemedi diyo...
windows xp logo sınamasından geçebilen bi realtek ac97 olsa :) yüklücek ama hiç bi yerde bulamıyorum siz bulursanız buraya cevap yazar mısınız?

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Windows xp'n de sorun vardır belki. Xp Cra c klimi şuan ? olmadı win7 dene

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
yok ya kaç tane denersem deneyim hep bu program windows xp logo sınamasından geçemedi diyo...
windows xp logo sınamasından geçebilen bi realtek ac97 olsa :) yüklücek ama hiç bi yerde bulamıyorum siz bulursanız buraya cevap yazar mısınız?

Driveri .exe tıklayarak kurma. Aygıt yöneticisinden el ile sürücüyü yükle.

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
masaüstünde bilgisayarımın üzerinde sağ tık--özellikler--donanım--sürücü imzalama ordaki seçeneklerden yoksayı seç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt