Yazılım Hatası Olan N8 ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ggokhan08

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım Hatası Olan N8 ?
Yeni aldığım N8 hiç açılmadı yazılımsal sorun olabilirmi? eğer yazılımında sorun varsa şarja takınca şarj olurmu veya şarj oluyor ibaresi çıkarmı...

NOT: Telefon hiç açılmıyor (Tuşa basınca titreme yapmıyor...)

ggokhan08

Üye
    Konu Sahibi
İlgin için teşekkürler ama benim öğrenmek istediğim eğer telefonun yazılımı ççökmüşse yanı şu ölü flash durumuna gelmişse şarja takınca şarj oluyor ibaresi ekrana gelirmi yoksa hiç bi tepki vermezmi...

ggokhan08

Üye
    Konu Sahibi
Ölü Flashla Alakası Yok Kardeş. Adam Diyorki Hiç Titremiyor. Telefonda Yazılım olsada Olmasada Çöksede Batsada Diplesede Her Türlü titrer. Ama hiç titremiyorsa Sorun Donanım Olabilir.

Bütün maxicep sitesine çok çok teşekkür ediyorum ayrıca en açıklayıcı cevap seninki olmus kardes çok tesekkürler.. Az önce telefonu aldıgım yerle konustum tel i değiştiler izmirden yeni dark grey n8 im geliyor inşallah bi problem çıkmadan kullanırız :) acaba bu aksam saat kacta kargolanır ve ben artvin hopa dayım kaç güne gelir ? İstanbuldan genelde 3 güne elimde oluyor siparişlerim ...

TURKUATA33

TURKUATA33

Üye
Artık mektupların 15 günde ulaştığı zamanda yaşamıyoruz. Bu nedenle kargonu en geç 3 gün içinde sana ulaştırırlar. Ayrıca hangi kargo şirketiyle gönderiyorlarsa o kargo şirketinin sayfasından kargonun durumunu sorgulatabilirsin. Tabi kargo numaranı aldıysan İzmir deki gönderenlerden.

ggokhan08

Üye
    Konu Sahibi
Artık mektupların 15 günde ulaştığı zamanda yaşamıyoruz. Bu nedenle kargonu en geç 3 gün içinde sana ulaştırırlar. Ayrıca hangi kargo şirketiyle gönderiyorlarsa o kargo şirketinin sayfasından kargonun durumunu sorgulatabilirsin. Tabi kargo numaranı aldıysan İzmir deki gönderenlerden.

Gönderince beni arayıp bildirecekler :) Teşekkürler ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt