üst tarafa kaydırarak acılan bölüm hariç hepsi türkçe o bölümün arkasında resim olduğu için ispanyolcası mevcut o kadartürkçe mi ?
istersen her bi sayfaya telfonunda tam boyut olarak acılan resimleri resim cercevesi olarak ekleyip en altaki kagıt büyük secenegini secerek her sayfayı farklı duvar kağdı yapabilirsin ama telefon kasıyor o zamanda..arkadaşlar bende arkaplan uyarısı verdi şimdi ben ne yaparsam duvar kağıdını arkaplan da o oluyor
o konuları bilmiyorum bilseydim tele cfw yükleyebilirdimçok harika oldu muhtesem eline sağlık fakat sisteme mod yapabiliryim bunu

hiç bir fikrim yok dostum... sonuçta ikon değiştirilyo sadece sorun olcağını pek sanmıyorumSBP Shell 2 haftalık deneme sürümü olduğu için sorun olurmu
o pek mümkün değil dostum zaten 5800ın rami filan destekleseydi orjinall belle güncellemesi desteklerdi. ama dediğni belki cfwsini yaparlarbu uygulamayı açmadan ev ekranı belle gibi olmuyomu
Ya süper ama tek eksiği yan döndürünce karmakarışık oluyor alttaki navibarÇok büyük bir problem değil paylaşan arkadaşa teşekkürler
EDIT: Yaşam stili ev ekranının duvar kağıdını nasıl değiştirebilirim?
Yok her sayfa farklı olmasa da olur deneyip yazacağım teşekkürler
EDIT: Galeriden duvar kağıdı ayarlayınca profesyonel ev ekranının duvar kağıdı değişiyor. Yaşam stili hala bulutlu kuşlu değişmediBaşka yolu yok mudur?
çok sağol oldu sonunda![]()

ayarlar/sağ alt tarafa biraz basılı tut/geri yükle/ indirdğin dosyadaki set dosyasını telefona atıp secersen ikonlar gözükürkardeşim dosya bozuk diyor rompatcer yamalarınıda kapadım bi çôzùmù yok mu ya