üzerine telefon bilen varsa yazsın....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Narutodth

Narutodth

Üye
öha 2 gb ram saçmalıktan başka bişey değil telefonda ne yapıcan da kullancan 2gb ram i gereksiz!

Ona bakarsan eskiden adam akıllı oyun çıkmıyordu ozamanlarda ram gereksizdi ama şimdi bak ram nekadar önemli. İlerde ram dahada önemli olacaktır.

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
türkiye sayfasında bulamazsınız...xperia yume

tempestshine

tempestshine

Üye
:hmmm

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Ona bakarsan eskiden adam akıllı oyun çıkmıyordu ozamanlarda ram gereksizdi ama şimdi bak ram nekadar önemli. İlerde ram dahada önemli olacaktır.
bir cep telefonundan bahsediyoruz napcan combat arms, hot pursuit mi oynıcan

__xXx__

__xXx__

Üye
hemen bilgisayarımı satıyorum telefonu satıyorum yetmezse ev araba arsa tarla ne varsa satıp alıyorum:ehe ne lan bu kaç inç bunun ekranı 5 mi özellikler güzel ama ekranda çok büyük görünüyo

foreverthe

foreverthe

Üye
Bizim bilgisayar bile 1.8 ghz :D

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
Artık profil resmimde telefonumu görünce soğuyrm profil resmim yaptım... Bİ BUNA BAK BİDE BİZİM SÜPER DEDİĞİMİZ İDEOS X5 E :))))))))

NeoV

Üye
Bana hava hoş. Benim pc 3.4Ghz. :ehe ama ram 512 ne yaparsın. :D Bir xperia'cı olarak :you are rock diyorum.. :D

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar bunun yanında zayıf kalır çünkü ne kadar hızlı olsada bi telefona göre bilgisayar çok daha ağırlaştırır hızı...benim bilgisayarımda 3.4ghz 2gb ram ama yine kasıyr bazen yani ne olursa olsun yine kasıyor..

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
AHMED...

AHMED...

Üye
:yavrum: benim bilgisayardan hızlı

lolaman

lolaman

Üye
Bilgisayarımı versem de vermezler bunu bana benim bilgisayardan iyi 16mp kamera ne demek adamlar sapıtmış hacı.

fnldstntn

Üye
Sony bu sektöre yavaş fakat emin adımlarla girdi artık Sony i tutabilene aşk olsun...

lolaman

lolaman

Üye
Fiyatı en az 3milyar İPhone 4s düşünün o 2milyar falandı bu nerdeyse 2 katı onun bi 3milyar vardır bu telefon ama sony kesin nokia ve samsungu sollayacak.

Depeche Mode

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4317980]4 çekirdekli ilk telefon kimden çıkacak acaba ben onu merak ediyorum.Bu cihazları piyasaya çıktıktan sonra karşılaştırsanız olmaz mı?[/QUOTE]

Samsung note'ta nfc özelliği varmı yok mu onu söyle :)

turancen

turancen

Üye
Bunun fiyatı olsa olsa 1600 civarında olur bence. Iphone değil ki bu kazık satsin. Adamlar herkes Alsın diye fiyatı makul yaparlar

NeoV

Üye
Bunun fiyatı olsa olsa 1600 civarında olur bence. Iphone değil ki bu kazık satsin. Adamlar herkes Alsın diye fiyatı makul yaparlar

Katılıyorum. Sony okadar pahalı vermiyor. NeoV gibi bir cihazı 800TL'ye satmak büyük incelik. :oke

----------Eklendi @ 18:40:13 ---------- Yazıldı @ 18:39:32 ----------

senin sistem biraz dengesiz mükemmel işlemci berbat ram :D

Ekran kartıda 256 :d:

----------Eklendi @ 18:41:21 ---------- Yazıldı @ 18:40:13 ----------

Her gün NFC mi kullanıyoruz? Bluetooht aynı işi görüyor.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye

Samimi soruyorum NFCyi kaç kez kullandın?

Kredi kartın varmı? yada varsa NFC ile mi alışveriş yapıyorsun?

Bluetooth varken Nfc kaç kişi kullanıyor acaba.

Kimliğin kayıtlımı NFCye.

Şuan için çok gereksiz bir sistem.Nfc var diye c7 nexustan iyidir demi :D

__xXx__

__xXx__

Üye
millet gücenmeyin ama zaten nfcye geleceğin teknolojisi deniyor avrupa ülkeleri 2015 e kadar para kullanımını kaldırmayı düşünüyor herşey kart üzerinden olacak o zamanda nfc ye yönelim artacak ha burada tartışma tam olarak ne bilmiyorum ama 2013 te çıkacak bi cihaz kendini en az 2 yıl kullandırtmayı düşünüyorsa nfc ye sahip olmalı diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...