bellenin farkı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
bellenin farkı
beyler forumda herkeste bi belle beklentisi var ben geçen hafta nokia 603 aldım sanırım benimki zaten belle bu bellenin ne özelliği var da millet bu kadar bekliyo telefonumu tanımak istiyorum?

DxTR90

DxTR90

Üye
her yönden daha gelişmis hız görsellik kullanım rahatlığı...

curse.

Üye
nokianın telefonlarıyla yapamadıklarını işletim sistemiyle yapacağını düşünüyorlar o yüzden böyle beklentiler çok bi dalgası olamaz olmayacaktır daha stabil ve daha kullanışlı o kadar uygulama falan çıkmaz artık symbian a beklemeyin tabi bu benim öngörümdür.

_ardaa

_ardaa

Üye
windows 98 ile vista arasında ki fark gibi, en basitinden görselliği fazla, daha fazla kişiselleştirilebilir daha fazla widget daha fazla ev ekranı, işletim sisteminde iyileştirmeler daha fazla qt alt yapısı anna da olmayan pull down menü vs vs youtube dan anna videolarını izle kendi telefonunla karşılaştır daha net anlarsın.

NUD

NUD

Üye
yukarıda bataryanın olduğu bölümü tut aşağı çek bak karşına ne çıkacak :)

Febris

Febris

Üye
Belle ilk nesil S^3 telefonları tamamıyla değiştiriyor..

cyber

cyber

Üye
Belle bambaşka

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
windows 98 ile vista arasında ki fark gibi, en basitinden görselliği fazla, daha fazla kişiselleştirilebilir daha fazla widget daha fazla ev ekranı, işletim sisteminde iyileştirmeler daha fazla qt alt yapısı anna da olmayan pull down menü vs vs youtube dan anna videolarını izle kendi telefonunla karşılaştır daha net anlarsın.

O kadarda değil :D
Windows Vistadan. Windows 7 geçmiş gibi diyelim.

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler beyler yorumlarınız için :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt