Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
ellerinde var hakan ayrıca servis yazılımı serverdan yüklemez boxla pcden atar veya kart takarak yaoar kimi yiyo bunlar zaten telefonlarda yazılım güncellemeeyi aynı serverdan yapmıyomu
onların care suite leri var ve online olarak servis adına ait id ile bağlanıyo.dolayısıyla bizim göremediğimiz dosyaları görebiliyolar

yoIcu

yoIcu

Üye
ben gittiğimde nokia görevlisi uyarı mesajı gelecek dedi. Sıkıştırsam yüklermiydi acaba...

hakan_710

hakan_710

Üye
ben gittiğimde nokia görevlisi uyarı mesajı gelecek dedi. Sıkıştırsam yüklermiydi acaba...
dur bakalım ne cevap gelecek ellerinde var ama izin gelmeden dışarı çıkartamıyolar :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

en azından deneseydin bu kadar kolay basından savamazdı neyse hakanı takipteyiz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
dur bakalım ne cevap gelecek ellerinde var ama izin gelmeden dışarı çıkartamıyolar :D

aynen dostum nokia ben güncelleme çıkarmadan kimseye yükleme demiştir arayıp yok yapamıyoz derse ne demek yapamıyoz tüketici haklarına şşkayet edicem falan adını bile duydularmı tırsıyolar

hakan_710

hakan_710

Üye
aynen dostum nokia ben güncelleme çıkarmadan kimseye yükleme demiştir arayıp yok yapamıyoz derse ne demek yapamıyoz tüketici haklarına şşkayet edicem falan adını bile duydularmı tırsıyolar
dur şimdi ben gerekeni söyledim adam beni avutacaktı. ama arkadaşımda var ben gördüm video çektik deyince videoyu izledi. dönücem ben sana dedi :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bide nokiadan cevap yazarlarmış yarına kadar oyalayın yarın güncellemeyi çıkartıyoz diye he hakan

hakan_710

hakan_710

Üye
bide nokiadan cevap yazarlarmış yarına kadar oyalayın yarın güncellemeyi çıkartıyoz diye he hakan
şaşırmam :D siz şimdi nokiaya mail atın arkadaşım aldı belle var biz günlerdir bekliyoruz ben neden yükleyemiyorum diye.ortalığı karıştıralım hadi :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ok gönderiyorum

yoIcu

yoIcu

Üye
nokia nın facebook ve twitter i aynı merkezden kontrol ediliyor. Orayada yazalım.

hakan_710

hakan_710

Üye
hadi arkadaşlar iş bşına herkes başlasın ama dediğim gibi düzgün türkçe ve resmi bir dil lütfen

----------Eklendi @ 13:56:08 ---------- Yazıldı @ 13:54:31 ----------

merak eden arkadaşlar varsa henüz servisten aramadılar bilgi gelince haber veririm burdan

mission01

mission01

Üye
nokia anna'nı bellemeye geliyoruz hazır ol:D

hakan_710

hakan_710

Üye
twitter facebook artık hangi hesabınız varsa mail atın.
Twitter
Facebook

----------Eklendi @ 14:05:26 ---------- Yazıldı @ 14:04:14 ----------

Nokia Destek Hattı

----------Eklendi @ 14:13:03 ---------- Yazıldı @ 14:05:26 ----------

arkadaşlar mailler gidiyo mu Nokia ya?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
iki tane hesabım var ikisinden de ayrı ayrı gönderdim gercekten resmi ve seviyeli bir dil kullanın arkadaslar

hakan_710

hakan_710

Üye
iki tane hesabım var ikisinden de ayrı ayrı gönderdim gercekten resmi ve seviyeli bir dil kullanın arkadaslar
gönderen arkadaşlara teşekkürler..

----------Eklendi @ 14:27:29 ---------- Yazıldı @ 14:17:25 ----------

noldu ? milet sustu bi anda..

Üst Alt