Niye sessizsiniz gençler ben geldim diye mi :( eveeet :ehe
Amaru Shady Üye By_GaBLiN' Alıntı: Niye sessizsiniz gençler ben geldim diye mi Genişletmek için tıkla ... eveeet
anılbaran Üye By_GaBLiN' Alıntı: Niye sessizsiniz gençler ben geldim diye mi Genişletmek için tıkla ... hepimiz sana gıcıgız Oguz,ondan sesimix çıkmıyor .Fakat söyleyemiyoduk. Oh be söyledik
By_GaBLiN' Alıntı: Niye sessizsiniz gençler ben geldim diye mi Genişletmek için tıkla ... hepimiz sana gıcıgız Oguz,ondan sesimix çıkmıyor .Fakat söyleyemiyoduk. Oh be söyledik
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: hoşbulduk arkadaşlar nasılsınız bakalım Genişletmek için tıkla ... çok iyiyim
anılbaran Üye 'TUĞ'' Alıntı: hoşbulduk arkadaşlar nasılsınız bakalım Genişletmek için tıkla ... uykuluyuz
Amaru Shady Üye anılbaran' Alıntı: hepimiz sana gıcıgız Oguz,ondan sesimix çıkmıyor .Fakat söyleyemiyoduk. Oh be söyledik Genişletmek için tıkla ... artık mutluyuz
anılbaran' Alıntı: hepimiz sana gıcıgız Oguz,ondan sesimix çıkmıyor .Fakat söyleyemiyoduk. Oh be söyledik Genişletmek için tıkla ... artık mutluyuz
mstf_l Üye ben gidiyom neyse beyler dün 2 den beri uymadım uykum geldi zaten sabah erken kalkcam silze iyi geceler
ben gidiyom neyse beyler dün 2 den beri uymadım uykum geldi zaten sabah erken kalkcam silze iyi geceler
Amaru Shady Üye Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 1 misafir) Pondusss, anılbaran+, By_GaBLiN+, haydaravısyon, Tuba.Erva+
Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 1 misafir) Pondusss, anılbaran+, By_GaBLiN+, haydaravısyon, Tuba.Erva+
Amaru Shady Üye By_GaBLiN' Alıntı: Beni sırtımdan 4ün 3ü ile vurdunuz ne deyim ki Genişletmek için tıkla ... sen hâlâ yazıyor musun ?? ----------Eklendi @ 00:51:40 ---------- Yazıldı @ 00:51:04 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... a.s Ali abi hoşgeldin
By_GaBLiN' Alıntı: Beni sırtımdan 4ün 3ü ile vurdunuz ne deyim ki Genişletmek için tıkla ... sen hâlâ yazıyor musun ?? ----------Eklendi @ 00:51:40 ---------- Yazıldı @ 00:51:04 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... a.s Ali abi hoşgeldin
By_GaBLiN Üye DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam Ali abi hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:53:03 ---------- Yazıldı @ 00:52:00 ---------- Pondusss' Alıntı: sen hâlâ yazıyor musun ?? ----------Eklendi @ 00:51:40 ---------- Yazıldı @ 00:51:04 ---------- a.s Ali abi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Operayı tekrar kurdum denedim yazıyor mu diye valla yazıyormuş
DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam Ali abi hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:53:03 ---------- Yazıldı @ 00:52:00 ---------- Pondusss' Alıntı: sen hâlâ yazıyor musun ?? ----------Eklendi @ 00:51:40 ---------- Yazıldı @ 00:51:04 ---------- a.s Ali abi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Operayı tekrar kurdum denedim yazıyor mu diye valla yazıyormuş