Galaxy S2. Telefonumda video kasması.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FeaLeX

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2. Telefonumda video kasması.
Galaxy s2. telefonu kullanıcısıyım.
Telefonum TELPA Garantisi altında

videoyu çekerken telefonumda hiçbir sorun yok telefonumda videoyu izlerken gayet güzel hd. kalitesiyle izliyorum
ama bilgisayar da videomu izlerken ağır çekım olarak izliyorum video izlenmez bir hale geliyor
paylaşım sitesine atmaya kalkınca video açılmıyor. ( facebook'da denedim youtube de denemedim.)

telefonumda mı sorun yoksa bendemi telefonu fabrika ayarına çekıyorum yine aynı
bilgisayarımda Kies Programı ile izliyorum yine video kasıyor ağır çekım olarak görünüyor.
Lütfen yardım edin...
sorun bendemi telefondamı yoksa bilgisayardamı anlayamadım...
telefonum daha 2 haftalık.

lolaman

lolaman

Üye
Bilgisayarın kaldırmıyor :D

FeaLeX

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarım çokda iyi olmasada bunu kaldıracak kadar güçlü
Intel R
Pentium 4CPU 3.00Ghz
3.01 GHz ,
1.50 GB DDR2 400Mhz. RAM
512MB Ekran kartı

Bilgisayarım ne kadar iyi olmasada bir videoyu kaldıracak kadar güçlü :S

saruman_me

saruman_me

Üye
Bilgisayarım çokda iyi olmasada bunu kaldıracak kadar güçlü
Intel R
Pentium 4CPU 3.00Ghz
3.01 GHz ,
1.50 GB DDR2 400Mhz. RAM
512MB Ekran kartı

Bilgisayarım ne kadar iyi olmasada bir videoyu kaldıracak kadar güçlü :S

haklısın kardeş bu sistem her türlü o video yu takılmadan oynata bilicek potansiyelde..

franzliszt

franzliszt

Üye
vlc player lie aç o videoyu yada alternatiflerle

pRime.

pRime.

Üye
media player classic ile de bir dene

FeaLeX

Üye
    Konu Sahibi
vlc player lie
Hocam teşekkür ederim. ağır çekim halinden kurutldum ama bu sefer de kasmalar meydana geliyor :D

fnldstntn

Üye
Pc hd video için biraz yetersiz bendede aşagı yukarı aynı pc var 720p videada media player kasıyordu sonra k-life codek yükledim ve media player clasik ile rahatla çalıştırmaya başladı...

FeaLeX

Üye
    Konu Sahibi
dediğini yaptım yine olmadı

harun22

harun22

Üye
sisteminiz bir bilgisayar için 1080p videoyu akıcı oynatacak kadar yüksek değil. Bilgisayarda en iyi hd oynatıcı bence GOM player dır onu da deneyin. Şunu söyleyeyim i7 + 6 gb ram + 2gb ekran kartı sistemim var ama bende bile bazen sıkıntılar oluyor.

MrExpert

MrExpert

Üye
Pc hd video için biraz yetersiz bendede aşagı yukarı aynı pc var 720p videada media player kasıyordu sonra k-life codek yükledim ve media player clasik ile rahatla çalıştırmaya başladı...

arkacasım senın bahsettiğin sistemi küçümseme sadece kullandığı yazılım hatalı pc ler videolarda pek kasılmaz donmaz... Bu tur videoları izlemek için Km player ' ı kullan sorun kalmaz...

pRime.

pRime.

Üye
İşletim sisteminin de etkisi var. Windows xp'de bazen hd video izlemede sıkıntı yaşadığımı bilirim.

NeoV

Üye
Ekran kartını günceller misin bi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt