Assassin's Creed HD (GİO DA DENENMİŞTİR)(APK+SD FİLES)

Sponsorlu Bağlantılar

nirv4n4

nirv4n4

Üye
    Konu Sahibi
Assassin's Creed HD (GİO DA DENENMİŞTİR)(APK+SD FİLES)

Arkadaşlar gerçekten çok zevkli bir oyun.Kendi telefonumda denedim(Samsung galaxy gio).Buyrun apk ve sd files bir arada...

Link: (113.9mb) (apk ve sd files içindedir)

BİR TEŞEKKÜR YETER.... :)

NOT:İstek oyun varsa yorum atarak yada özelden mesaj atabilirsiniz.Elimden geleni yaparım.

• Beğen
Tepkiler: saidss, uluenis3 ve lolaman

lolaman

lolaman

Üye
Teşekkürler süper oyun ama keşke bu oyunlar 100 mb olmasaydı indirirken çok sıkıyor adamı..somuru:

beytoCo

Üye
:tşk: uzun bi süredir bu oyunu arıyodum ama grafikleri falan düşük gibi ?

uluenis3

uluenis3

Üye
Teşekkürler süper oyun ama keşke bu oyunlar 100 mb olmasaydı indirirken çok sıkıyor adamı..somuru:

Boyutu küçük olsaydı zaten symbian oyunlar gibi bişey olurdu. Böyle kaliteye bu boyut az bile :)

usuklu

Üye
Emegine saglik bende bunu ariyordum. Bi de istegim olacak modern combat oyunu upland edebilirmisin.

maske_li

Üye
ustad T20 de çalısırmı bu oyun ?

chester_yeahuu

chester_yeahuu

Üye
teşekkürler

klongs

klongs

Üye
link kırık

manyax_gokhan

Üye
Link uçmuş..

erkanaymak

erkanaymak

Üye
:tşk:

aaaalllooooo

aaaalllooooo

Üye
Oraya telefon oyunu koyuyosun rar dosyaya atmissin pezemenk nesi acicam o rar dosyayi ben telefonda adami neden sinirlendiriyosun

- - - Eklendi - - -

ORAYA TELEFON OYUNU KOYUYOSUN RAR DOSYAYA ATMISSIN PEZEMENK NESI ACICAM O RAR DOSYAYI BEN TELEFONDA ADAMI NEDEN SINIRLENDIRIYOSUN KEDININ CIGERE BAKTIGI GIBI BAKIYOM SADECE

- - - Eklendi - - -

ORAYA TELEFON OYUNU KOYUYOSUN RAR DOSYAYA ATMISSIN PEZEMENK NESI ACICAM O RAR DOSYAYI BEN TELEFONDA ADAMI NEDEN SINIRLENDIRIYOSUN KEDININ CIGERE BAKTIGI GIBI BAKIYOM SADECE

Şehriyar

Şehriyar

Üye
link yenilenesiye kadar :locked:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

Üst Alt