Skaptan - Bada bölümü genel deneme yöneticisi , tebrikler kolay gelsin...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Skaptan - Bada bölümü genel deneme yöneticisi , tebrikler kolay gelsin...
Skaptan Bada bölümünün vazgeçilmez ismi desek sanırım yanlıs olmaz zira son zamanlarda birkaç duyarlı üyeden hatta bölümün eski deneme yöneticisi fullwar dan dahi, yönetici olabilecegi buraya destek verip daha iyi yerlere getirebilecegi konusulmustu. Ve yönetim olarak herşeyden önce güvenebilecegimiz biri oldugu kanısına vardık, yetkiyi verdik.

Bada bölümünde en büyük sıkıntı, badaturkiye adlı kaçak toplulugun ara ara bu bölümü ve burada aktif olan üyelere bulaşması diyebiliriz.Buna mümkün oldugunca duyarlı olup, gerekirse bölümü rahatsız eden üyeleri "Sikayet Et" fonksiyonu ile üst yöneticilere bildirip ceza almalarını saglayabilirsin veya özelden bizden de destek alabilirsin. Bir üyenin reklam yaptıgını yada pm den rahatsız ettigini düşünüyorsan, bana yada Praetor (Ata) e özel mesaj gönderebilirsin.

Onun dısında, aktiflik, konular ile mesajların kalitesi ile düzen konusunda artık Skaptan'a emanet.

Kendisini tebrik ederek, tebriklerden önce önemli aşağıdaki konuları incelemeni rica ederim

Tüm Yöneticilere, bilinmesi mutlak gerekenler
Yöneticiler ! Başlıkları Kalıcı Silmek Yerine, "Geri Dönüşüm" e taşıyınız!
Yeni yöneticiler için: Konu/Mesaj Silme - Taşıma, Üye Ban vs. işlemleri [Resimli]
Giriş Bilgilerinizi Başkalarıyla Paylaşmayın,Şifrenizi Ortak PClerde Kullanmayın

Ayrıca;
Öncelikle bilmeni isterim ki deneme yöneticisi olan arkadaşlarımızdan üyeliğe dönen de oldu aramıza katılan da oldu. Be nedenle bundan sonraki sürecin ne olacağını sen bize göstereceksin :)
Daha önceki deneyimlerinden de biliyor olmalısın hangi konuların çöpe alınması hangilerinin kilitlenmesini ve tabii ki hangi mesajların silinmesi gerektiğini.
Ancak ben site politikamız olarak belli başlı olarak şunları hatırlatayım sana:
Öncelikle tıklanma sayısı fazla olan (1000'in üzerinde) konuları çok zorunda kalmadıkça çöpe almıyoruz. Ne yapıyoruz? Kilitliyoruz. Zira çok tıklanma sayısı alan konunun muhakkak etiketleri de vardır. Ve bu etiketler sayesinde sitemize yeni kişiler geliyorlar. Ve yeni gelenlerin bir başka konuyu görmesi ve sitemize üye olması çok daha kolay oluyor. Elbette bu kişiler ileride aktif de olabilirler. 2.000.000'un üzerinde üyesi olan forumumuz için bu olasılık hiç de azımsanmayacak durumda.

Bir diğer önemli husus konuları kilitlerken ve üyelerin mesajlarını silerken muhakkak SEBEP belirtiyoruz. Çünkü bir üye olarak benim hakkım, emek harcayıp yazdığım, açtığım konuda neden işlem yapıldığını bilmek. Tabii zorunda kalmadıkça üyelerin iradelerine müdahale etmemek en iyisi. Ancak elbette forum kuralları var ortada :) Burada bir diğer zorunlu husus: BİZLER FORUM KURALLARINI EN İYİ BİLEN KİŞİLER OLMAK ZORUNDAYIZ. O nedenle bir iki kere baştan sona forum kurallarımızı okuman yararına olacaktır.

Son olarak da şikayetlere değineyim.
Senin görev alanınla ilgili bir şikayet geldiğinde sağ üstte sana bildirim olarak görünür.
Örneğin bir üye küfür etmiş olsun.
Bir diğer üye de şikayet etmiş olsun.

Şikayet sistemine gireceksin, ilgili linke tıklayıp şikayet edilen mesajı göreceksin. Baktın ki küfür.
O halde yapman gereken küfür içeren mesajı sebep belirterek (Küfür) silmendir. Ama daha önemlisi şikayet inceleniyoru seçip ne yaptığını üyeye bildirmen ancak ASLA şikayeti kapatmamandır. Zira sen kapatırsan ben göremem ve üyeyi kalıcı olarak yasaklayamam :)
Ya da hafif hakaret vardır mesela, yine siler, yaptığını yazar ve mutlaka açık bırakırsın ki adminler ceza verebilsin.
Ancak mesela üye "konuyla alakasız mesaj" yazdı ise, yine sebep belirterek silip sonrasında ne yaptığını yazarak şikayeti kapatabilirsin. Zira ceza gerekmiyordur bu durumda.

Onun haricinde bu bölüm deneme yöneticilerine özel. Artık bir sorunun-şikayetin-tavsiyen-fikrin olduğunda site hakkında bölümüne konu açmana gerek yok. Buraya açabilirsin. Bizler de tartışır ona göre hareket ederiz.
Artık üye olmadığından buna uygun olarak davranman hepimizin senden beklediği bir husus :)
Ve elbette takıldığın her şeyi bana ve diğer yönetici arkadaşlarına sorman senin yararına olacaktır.

Tebrikler ve başarılar.

Kolay Gelsin, görevinde başarılar
Saygılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hoşgeldiniz ...
Başarılar . Allah utandırmasın .

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun.
gel de bir tanışalım.ismin nedir ne iş yaparsın vs :)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Hayırlı olsun dostum :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
hayirli olsun hayirli sorunsuz bir surec gecirirsin insallah.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Hoşgeldin :) hayırlı olsun..

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar

genel bilgi
adım : yüksel
soyadım : yılmaz
istanbul : beylikdüzü
meslek : k.d.v. denetim memuruyum
memleket : kayseri

uzun yıllardır burada maxicepteyim ve bada bölümüyle ilgili olarakta kendime yediremediğim birşey yüzünden bu kadar aktif durumdayım ve olmayada devam edecegim gerek yönetici gerek üye

bu bölümün bada takımı ve badatürkiye kurucuları ile birlikte cok şeyler yaptık ve onlar bir site kurmaya karar verdi buraya kadar herşey tamam nitekim dediklerinide yaptılar ama söz konusu sitelerini kurduktan sonra bada bölümüne gelip link ve reklam yapmaya başladılar ve üyelerimizi çaldılar cok uyardım yapmayın diye ama olmadı bir sürü tanıdıgım kişi 100 lerce oraya gitti eskilerden bi ben kaldım desem yalan olmaz ve paylaşımlarıma devam ettim kendimi geliştirdikçe fakat gördümki paylaşımlarıma bada takımı ve badatürkiye yetkilileri tarafından hırsız muameleri yaparak ki kimin hırsız oldugunu ben cok iyi biliyorum bu şekilde konularımda bana dalga gecer misali cok şey yaptılar bende hırs yaptım madem öyle üyelerimizi geri kazanacagım diye şu ana kadar cok küçükte olsa bi kısmını başardım lakin bu süreçin cok zaman alacagını düşünüdüm (tikinin dönüp dolaşacagı yer kürkçü dükkanı misalı)

işte benim kısa ve öz maceram bu arkadaşlar

sizleri tanımaktan ve tanışacagım kişiler oldugunuzdan dolayı mutlulukduydum eminim yardımlarınızı esirgemeyeceksinizdir ve hatalarım olursa yada sürçülisan ettiysem afola

saygılar
yüksel yılmaz

Revengeful

Emekli Yönetici
Bende Mert, PC ve Konu Disi moderatoru..

Kısa bir cevap mi oldu ne :ehe

• Beğen
Tepkiler: Skaptan
Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
Hayırlı olsun.

Tuba

Tuba

Üye
Hoşgeldin ( Yüksel ) başarıların daim olsun...
Kolay gelsin...Allah yardımcın olsun....

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun tebrik eder başarılar dilerim.
Takıldığın birşey olursa yanındayız.
Sadece yukarda belirtilen kriterlere dikkat et önce yönetim ile ilgili bilinmesi gerekenleri tam olarak kavra, bada senin gerisi kolay.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar

genel bilgi
adım : yüksel
soyadım : yılmaz
istanbul : beylikdüzü
meslek : k.d.v. denetim memuruyum
memleket : kayseri

uzun yıllardır burada maxicepteyim ve bada bölümüyle ilgili olarakta kendime yediremediğim birşey yüzünden bu kadar aktif durumdayım ve olmayada devam edecegim gerek yönetici gerek üye

bu bölümün bada takımı ve badatürkiye kurucuları ile birlikte cok şeyler yaptık ve onlar bir site kurmaya karar verdi buraya kadar herşey tamam nitekim dediklerinide yaptılar ama söz konusu sitelerini kurduktan sonra bada bölümüne gelip link ve reklam yapmaya başladılar ve üyelerimizi çaldılar cok uyardım yapmayın diye ama olmadı bir sürü tanıdıgım kişi 100 lerce oraya gitti eskilerden bi ben kaldım desem yalan olmaz ve paylaşımlarıma devam ettim kendimi geliştirdikçe fakat gördümki paylaşımlarıma bada takımı ve badatürkiye yetkilileri tarafından hırsız muameleri yaparak ki kimin hırsız oldugunu ben cok iyi biliyorum bu şekilde konularımda bana dalga gecer misali cok şey yaptılar bende hırs yaptım madem öyle üyelerimizi geri kazanacagım diye şu ana kadar cok küçükte olsa bi kısmını başardım lakin bu süreçin cok zaman alacagını düşünüdüm (tikinin dönüp dolaşacagı yer kürkçü dükkanı misalı)

işte benim kısa ve öz maceram bu arkadaşlar

sizleri tanımaktan ve tanışacagım kişiler oldugunuzdan dolayı mutlulukduydum eminim yardımlarınızı esirgemeyeceksinizdir ve hatalarım olursa yada sürçülisan ettiysem afola

saygılar
yüksel yılmaz
Memnun oldum.
Benim ismim Anıl,Bitlisliyim.Adıyaman'da öğrenciyim.21 yaşındayım :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Selam Yüksel Hoş geldin Aramıza

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
hoşbulduk arkadaşlar hepinizle tanışmaktan ayrı ayrı gurur duydum

'Şeref'

Emekli Yönetici
Hayırlı Olsun, Hoşgeldin ..

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Yüksel öncelikle ilk günlerden sonra birkaç sikayeti, izlenimi ve sıkıntılardan bahsedecegim .

Öncelikle birkaç üyeden ve daha önce de yine birkaç üyenin sikayetlerinden yola çıkarak söyleyebilecegim husus, senin konularını badaturkiye den alıntı yaptıgını ve kendin açmışsın gibi yayınladıgını söylüyorlar, bunlar dost mu düşman mı henüz bilmiyorum konularını incelemedim ama sana bu konuda güvenim tam. Badaturkiye den veya baska biryerden konular bir sekilde alınabilir ancak altına alıntı oldugu belirtilmeli, kaynağı da yazılabilir. En kötü ihtimal alıntı oldugu söylenmeli

Yine konularına bakılırsa, dikkat ettigim açtıgın konuların baslıklarının sonuna Skaptan yazıyorsun. Konuları anlatımları kendin dahi yaratsan, sitede hiçbir yönetici veya üyeden bu sekilde baslıklar görme taraftarı degiliz, yani baslıklarda nick gösterisi oldukça amatör duruyor, buna devam etme hatta eskileri düzenleyebilirsin.

akdenizx adlı arkadas, sürekli mesajlarının editlendigini ve "dostluk çerçevesinde editlenmistir" yazdıgını sikayet etti, bu ve benzeri editlemeler düzenlemeler kişisel veya şahsi sorunlardan yapılamaz, mesaj kural dısıysa silinip sikayet edilir üst adminler ilgilenir ancak mesaj kural dısı degilse, mümkün oldugunca mesajlara müdehale yapılmamalı. Yönetici olarak üyeleri özelden önce uyarabilirsin yazmaması ve devam etmemesi konusunda. Bu sikayet sadece örnek, yani yöneticiler her mesajı kendi mantıklarına uygun editleyemez.

Ve üyelere hitap, Praetor silmisti önceden hatırlarsan, begenmeyen çeker gider, ben buranın yöneticisiyim duyguları kesinlikle hissedilmemeli.

Tüm eleştiriler, senin tam anlamıyla düzgün, üyelerce sevilen, yönetimce takdir edilen bir yönetici olman için..
Kolay Gelsin

• Beğen
Tepkiler: Skaptan, Revengeful ve Reşwan
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
Yüksel öncelikle ilk günlerden sonra birkaç sikayeti, izlenimi ve sıkıntılardan bahsedecegim .

Öncelikle birkaç üyeden ve daha önce de yine birkaç üyenin sikayetlerinden yola çıkarak söyleyebilecegim husus, senin konularını badaturkiye den alıntı yaptıgını ve kendin açmışsın gibi yayınladıgını söylüyorlar, bunlar dost mu düşman mı henüz bilmiyorum konularını incelemedim ama sana bu konuda güvenim tam. Badaturkiye den veya baska biryerden konular bir sekilde alınabilir ancak altına alıntı oldugu belirtilmeli, kaynağı da yazılabilir. En kötü ihtimal alıntı oldugu söylenmeli

Yine konularına bakılırsa, dikkat ettigim açtıgın konuların baslıklarının sonuna Skaptan yazıyorsun. Konuları anlatımları kendin dahi yaratsan, sitede hiçbir yönetici veya üyeden bu sekilde baslıklar görme taraftarı degiliz, yani baslıklarda nick gösterisi oldukça amatör duruyor, buna devam etme hatta eskileri düzenleyebilirsin.

akdenizx adlı arkadas, sürekli mesajlarının editlendigini ve "dostluk çerçevesinde editlenmistir" yazdıgını sikayet etti, bu ve benzeri editlemeler düzenlemeler kişisel veya şahsi sorunlardan yapılamaz, mesaj kural dısıysa silinip sikayet edilir üst adminler ilgilenir ancak mesaj kural dısı degilse, mümkün oldugunca mesajlara müdehale yapılmamalı. Yönetici olarak üyeleri özelden önce uyarabilirsin yazmaması ve devam etmemesi konusunda. Bu sikayet sadece örnek, yani yöneticiler her mesajı kendi mantıklarına uygun editleyemez.

Ve üyelere hitap, Praetor silmisti önceden hatırlarsan, begenmeyen çeker gider, ben buranın yöneticisiyim duyguları kesinlikle hissedilmemeli.

Tüm eleştiriler, senin tam anlamıyla düzgün, üyelerce sevilen, yönetimce takdir edilen bir yönetici olman için..
Kolay Gelsin

anlıyorum ve uyarılarınızı dikkate alacagımdan şüpheniz olmasın şu an için bi acemilik dönemi hepimizin başına gelmiştir diye düşünmek isterim ve daha seviyeli bir uslup ve yaklaşımla yaklaşacagım bundan sonra şupheniz olmasın

ayrıca şunuda belirtmem gerekir bada bölümünde daha önce 2010 ve 2011 tarihlerinde yayınlanan konular bada türkiyede şu anda kendileri yapmış gibi gösteriyor daha önce onlar bada takımı ve bada türkiye kurucuları ile calıştıgımız konulardı onla benim kim oldugumu bilmiyor(mecazen) ve konulara girip gördüğünüz üzere yaklaşımlar cok aşalayıcı msj ları değiştirmemin sebebi kesinlikle bada bölümünde karışıklık yaratılıyo ayrıca beni savunan üyeler de bu işe girdiği zaman konular tartışma proğramından farksız oluyor bunun önüne nasıl gecerim bilmiyorum şu anda ama öğütlerinizi tabiki dikkate alacagım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt