[tv kanalaril] Wifi ile calisan rtsp linkleri

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[tv kanalaril] Wifi ile calisan rtsp linkleri
Txt icindeki adreslere tiklamaniz yeterliTv kanallari Rtsp adresleri wifi uzerinden calisirGuncellenecektir!!Tv kanallari wifi uzerinden ayar yapan Nextman arkadasimiza tesekkurler​

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: seydo, oguz204, sado826 ve 8 diğerleri

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:rica:seninde eline sağlık usta

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

yasarr35

Üye
teşekkürler kurtulus abi ve sait abi :)

YkPkY

YkPkY

Üye
eline sağlık dostum
saatlerce dönüyo yayına girmiyor,varmıdır böyle bi sorun.sunucuya bağlanmadı diyor.

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
carbon_o7

carbon_o7

Üye
bu kodları telefondaki tarayıcıyamı yazıcaz ?

idris-tolar

idris-tolar

Üye
güzel paylaşım başka kanallar yok mu ..???

sefo

Üye
baglanmiyor n95 le rar koya bilirmisin bizamet ben fransadan ceple giriyorum internetten

betoner

betoner

Üye
:tşk:

ciwan__47

ciwan__47

Üye
Bu kodlar diğer kanallarda da var mi onları nasıl alabiliriz varsa..?

tempestshine

tempestshine

Üye
:tşk:

"Batuhan"

"Batuhan"

Üye

Hayir kopya ile ugrasmayin txt notlara kaydedin ordan acin like tiklayin baglanti acilsinmi diye sorar ac emri yeterli.

Dediğini yaptım.Gayet iyi bir şekilde bağlanıyor.Teşekkürler Kurtuluş Abi :)

yutkun

yutkun

Üye
teşekkürler emeginize saglık

Fikotr74

Üye
Arkadaşlar Alttaki Linkten indireceğiniz CANLI_TV_RADYO.txt Dosyasını telefonuza atıp,sonra dosyayı açarak kanal ismi yanındaki

"rtsp://xx" linklerine tıklayıp, açılan sekmeden "Bağlantıyı Aç" ıseçerek Bir çok tv kanalını izleyebilirsiniz

CANLI TV KANALLARI
-----------------------

TRT TV1-TRT HABER-TRT MÜZiK-TRT SPOR-TRT ÇOCUK-TRT HD-TRT BELGESEL-TRT TÜRK-TRT ANADOLU-TRT OKUL-TRT 6 TÜRKÇE -TRT 6 -TRT ARAPÇA-TRT AVAZ-STAR TV-KANAL D-SHOW TV-ATV-KANALTÜRK-TNT TV-CiNE-5-TR1-STV-BEYAZ TV-HABERTÜRK-NTV-CNN TÜRK-CNBC-E - NTV SPOR-HiLAL TV-DOST TV-TV 5-KANAL 5-DESTAN TV-WORLD TRAVEL CHANNEL-OLAY TV -AS TV -MAVi KARADENiZ-AKS TV -ViZYON TÜRK-TV KAYSERi -ÖNCÜR TV-KANAL URFA-TEK RUMELi TV -KANAL S -VUSLAT TV -BARIS TV -KANAL 38 -KANAL 48 -KANAL 68 -TV 52 -MALATYA ER TV -EGE TV -KANAL K -MERCAN TV -HAMLE TV -GÜNEY TV -UFUK TV -HAYAT TV -KANAL 2.000 -KIBRIS AS TV -FARDA TV-ABA TV -RUMELi TV -DÜZCE TV-GTV -KIRSEHiR TV -ART TV -CHP HALK TV -MALATYA GÜNES TV -SKY TV -MERKUR TV

CANLI RADYOLAR
-----------------------

RADYO A - RADYO D

(Alternatİf)

Ben "Nokia C6-01 BELLE " de WI-FI ile Sorunsuz izliyorum,3G de denemedim bilginize

Üst Alt