Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
en iyisi seninki haydar :)

evet, zobanın keyfi bir başka üsütnde kestan pişir cayını demle çamaşırını kurut banyo suyunu ısıt
2059 yılına da girsek zoba vazgeçilemezlerden biri olacaktık

AHMED...

AHMED...

Üye
bende de soba var hacı üstünde çay tıkır tıkır kaynar

anılbaran

anılbaran

Üye
ya bazı ları var foruma isyan edip duruyor. Konum onaylanmadı diye. Gidip 3krş luk sitelerde paylaşın o zaman dimi. İkisinden birini seçin . Ya maxi yada ora. Gelmişler buraya konu açıyolar konum onaylanmadı dıye. Maxicep size ne vermiyosa artık .

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Olsun tabi abi.

AHMED...

AHMED...

Üye
ya bazı ları var foruma isyan edip duruyor. Konum onaylanmadı diye. Gidip 3krş luk sitelerde paylaşın o zaman dimi. İkisinden birini seçin . Ya maxi yada ora. Gelmişler buraya konu açıyolar konum onaylanmadı dıye. Maxicep size ne vermiyosa artık .

biliyorum bende gördüm o konuyu

m542tf

m542tf

Üye

şekerini kaybetmiştir o :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

çok haklısın maxicep ne verirsen onu alırsın

AHMED...

AHMED...

Üye
şarj sebebiyle yanınızdan ayrılıyorum iyi geceler iyi sohbetler Allaha emanet olun

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
selamun aleykum

Hasan

Üye
Aleyküm selam

----------Eklendi @ 00:50:14 ---------- Yazıldı @ 00:49:22 ----------

Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 3 misafir) hasane51, Boyabatlı57+, haydaravısyon, PrınceOfPersia

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Karadır kaşların ferman yazdırır bu dert beni ölüm ölüm öldürür. Vay be gece gece bu türküde iyi sarıyo.

----------Eklendi @ 00:51:13 ---------- Yazıldı @ 00:50:36 ----------

Aleyküm selam. Hoşgeldin.

Üst Alt