huawei ideos x5 vs samsung gio ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orhanparlak

orhanparlak

Üye
    Konu Sahibi
huawei ideos x5 vs samsung gio ?
arkadaşlar ben huawei almayı düşünüyorum sizce mantılı bir seçim mi ?

hoss

hoss

Üye
tavsiye ederim fiyatına göre oldukca iyi bir telefon:oke:

fireman87

fireman87

Üye
Marka egon yoksa eğer ideos alabilirsin.. Malum çin malı diye alamayan adamlar var...

hery

Üye
arkadaşım bende ikisi arasında kaldım ama gio alıcam.normalde x5 derdim ama gio benim işimi görür ve en azından 3 sene rahat rahat kullanırım diye düşünüyorum.birazda marka takıntım olduğundam gio diyorum :oke:

mobilegeek

mobilegeek

Üye
Gio'ya göre iyi bence. Çin malı oluşuna bakmamak lazım. Hızlı bir smartphone sonuçta.

• Beğen
Tepkiler: hoss
Ocean258

Ocean258

Üye
huawei x5 ıyı telefon marka olarakta bakmayın bı tek burda tanınmıyorlar amerıkada ve cınde cok duyulmus bı marka. ama bakıom sımdı ıkı telefonuda tavsıye edesım gelmıo kardes sana :)) hayırlısı olsun hakkında...

orhanparlak

orhanparlak

Üye
    Konu Sahibi
ya benim marka takıntım pek yok bide kamerası dısardaymıs bıraz sorun olur mu ?:allalla:

Elektr0

Elektr0

Üye
Her ikiside iyi ya bir sorun çıkacagını sanmıyorum... Gio'yu bende kullanmaktayım güzel Tel fiyatına göre...ama ideos x5 de güzel.

fatih_347

Kapalı Hesap
aynı konuyu bende actım :ehe ama huwai alacak gibiyim cünkü asphalt modern combat pes 11 rf 11 gibi oyunlar cok kolay oynanailiyor ve ayrıca flash player destegide var youtubede saw11 adlı türk vatandasımızın videolarına bakabilirsiniz gercekten olaganüstü bir telefon cinlilerin bu özenerek yaptıgı nadir telefonlardan:rica:

technoblue

technoblue

Üye
huawei iyi bir giriş yaptı smartphone piyasasına. tasarımı çok iyi özellikleri de gayet güzel. fiyatı da çok uygun. ama bir yerde kamerasının beklentileri karşılamadığını okumuştum. yine de ne olursa olsun galaxy gio'dan daha iyidir.

karayel90

karayel90

Üye
fiyatı düşük performansı yüsek bir makina tercih edilebilir hem huawei telekominikasyon alt yapısımı hazırlayan bir şirket türkiyenin alt yapısını onlar oşuşturdu tanınmamış bir firma değil huawei

61semih

61semih

Üye
satmayı dusunmezsen ılerde al derım

coacoa

Üye
gio güzel telefon ama x5 döver onu :D aralarında çok fark var ideos x5 abi gio küçük kardeş olur

y n s c n

y n s c n

Üye
İdeos x5 su an fiyatına göre en iyi cihaz diye bahsediliyor ama kamerası yetersiz.. Kamera önemli değilse alabilirsin..

orkunakbal

orkunakbal

Üye
:islik

61semih

61semih

Üye
huawei:800 mhz işlemci android 2.2 froyo 480x800 kapasitif ekran 5mp led flaşlı kamera 3.8 inch android interface
gio:800 mhz işlemci android 2.2 froyo 320x480 3mp kamera 3.2 inch touchwizz interface
bu arada ağırlık da var işin içinde ideos 138 gram gio 102 gram
bana sorarsan biraz daha para biriktirip 730 tlye neo alabilirsin bu telefonlarda fena değil bence huawei şişirme bi telefon gio daha iyi sonuçta samsung tecrübesi var
hacı nerden buldun bu konuyu acılıs tarıhıne bak 12.07.2011 coktan almıstır telefonu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...