4best
Üye
alakasi yok.tam tersine daha yuksek ekran cozunurlugu daha dusuk performans anlamina gelir
bunu inanarak mi söylüyorsun ?=
alakasi yok.tam tersine daha yuksek ekran cozunurlugu daha dusuk performans anlamina gelir
bunu inanarak mi söylüyorsun ?=
@4best evet öyle istersen pc de crysis aç en çözünürlüğe aç fps miktarına bak birde 640*480 aç öyle gör bak ne kadar fark ediyor
acıklamak istedigim telefondaki görüntü kalitesi ve gerçekciligi mesela e7 de pixel sayısının cözünürlügün azlıgından yakınıyoruz sebebi ise cözünürlügün az olmasi benim kastim ki zaten gercekci görüntüler ve grafik performansı bunu acıklamak istedim sadece... ne kadar cozünürlük o kadar saglam görüntü demek
acıklamak istedigim konu anlaşıldıysa problem yok...
onceki mesajinda oyle yazmamistin ama.. neyse biz yanlis anlamisiz.
Kısa ve öz (harika)Flash player desteğinin olmaması, bootloader kilidinin olması, açık kaynak olmayıp kolayca düzenlenememesi, donanım yetersizliği... sıra sıra gider bunlar.

Apit";4305136' Alıntı:Arkadaşlar belleden sonra carla diye bir sürüm mü gelecek
Aynen katılıyorum sana da. Iphone diyorlar da arkadaş bir alo demek için veya içindeki yüzlerce uygulamayı kullanmadığı halde adı Iphone olduğu için 2.000,00TL veren insanlar gördüm. Nokia'nın tek kusuru uygulama geliştiricilerin yatması, arayüzü bütün telefonlardan iyi neyin nerede olduğunu kısa süre içerisinde görüyor buluyorsun. Oyun dediğiniz zamanda arkadaşlar adı üstünde telefon buoyun ve uygulamadan yana asla nokıa da sıkıntı olamaz angry bırd ne ya o olsa ne olur olmasa ne olur bole sacma bı oyunu oynamak ıcın ı phone alanda vardır emınım. bır nokıa kullanıcısı olarak flash destegı ınternet de gezınırken vıdeoları telefona kaydetmeden oynatması lazım. arayuz demıssın ama arayuz olarak sana katılmıyorm nokıa en kullanıslı kışıselleştırılebılır arayuze sahıp bence
kullanıcıların %70'i sadece ALO diyor
geri kalan %30'u ise tam anlamıyla kullanmaya başlıyor ama bu %30'uda abartı uygulamalar talep ediyor. Gerisi de GSM firmalarının, Operatörlerin, Cihaz üreticilerin tuzağı başka birşey değil. Nokia C6-01 kullanıyorum. Nice uygulaması Ipohone 4S den iyi
HAfızası uzun, KAmera çekim'i iyi, şarj uzun gidiyo eee oyun dersen yükleniyo yazılım yani programsal kısıtlamalar var ama onlarda iyi bir store.ovi sayesinde ki onların iyi çalışması sonucunda bu sorun kalkacaktır diye düşünmekteyim.Arayüz.. İnsanlar içinde ne olduğuna değil,Nasıl gözüktüğüne bakıyor..