C6-01 Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

C6-01 Nasıl Bir Telefon ?

• Kullanılan toplam oy
    90
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
salihk

salihk

Emekli Yönetici
5 Aydır kullanıyorum şimdiye kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım, Bazı arkadaşların da dediği gibi ekran boyutu biraz küçük onun dışında hiç bir sıkıntım yok. Ben telefonu 570-TL'ye aldım verdiğim paranın hakkını fazlasıyla veriyor.

-Navigasyon,
-Pusula,
-Ofis dosyaları düzenleme (Word,Excel,Ppoint ve Adobe),
-İnternet (Opera browser)
-Facebook,
-E-postalarım,
-Fm radyo/Müzik çalar
-Video izleme (çeşitli programlar ile tüm uzantıları oynatabilir.)
-Hd Oyunlar
-Vs. (Yüklediğin kadar uygulama daha ne isteyebilirim ki.)
aynen katılıyorum C6,01 den daha fazlasını isteyin :) :)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Güzel telefon ama kamerasında oto focus yok. FuII focus :(

yeauw

yeauw

Üye
ya androit cilere göre kötü olabilir ama ihtyacmı fazlasıyla karşılıyor :) ha ben oyun oynyacam dha çok program yükleyecem dersen andrit dene ama c6 01 güzel :DD

----------Eklendi @ 19:22:00 ---------- Yazıldı @ 19:19:40 ----------

hem sağlam ben arada top oynyom bunla XDD

Purgatory-

Purgatory-

Üye
Nokia gerekli yazılım desteğini verseydi kesinlikle mükemmel derdim

MAFİA.

MAFİA.

Üye
parmakların küçükse mesaj yazmak çok dert oluyor tek elle,qwerty ile deneyipte gördüğüm sorunu bu birde c7 gibi oto.f. Olmaması. İyi yönü küçüklüğü ele avuca sığması tek sorunu mesajlaşlaşılırken qwert klavye kullanıldığında parmakların sığmaması.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
telefonun dibi dibi :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Güzel telefon ama kamerasında oto focus yok. FuII focus :(
Bunun nedeni çok basit Nokia'nın pazarlama (satış) stratejisinden kaynaklanıyor.

Şimdi tut C6 01'e otofocus, 8mp kameraya ek c.z. mercek, hdmi-otg, 16gb hafıza (8'de yeter aslında) ve 512 mb ram koymuş olsa, N8'mi çok tutulurdu yoksa C6 01 mi?

cyber

cyber

Üye
ekran kartları aynı

ahyfamily

ahyfamily

Üye
cihazın özelliklerine bakarsak işletim sistemi haricinde diğer telefonlarla kıyaslandığında hem iyi düzeyde hem de fiyat olarak çok uygun.
fakat bence sorun olabilecek kısım donanımı ve arıza durumunda muhatap olacağın nokia destek hattı ile servisleri.
ben 2011 kasım ayında c6 01 aldım kutusundan açtığımda pilin yuvasında gevşek kaldığını ve oynadığını tespit ettim. ayrıca kasa vidasının biri diş kaptırılmış ve tam sıkılamamıştı. neyse cihazı aldığım vatan bilgisayardan birebir değiştirdim. ikinci cihazda 1 ay sonra gps donanımı arızası oluştu. problem sadece gps değil video çekiminde donma, kulaklıkta hışırtı vs. idi.
servise gönderdim. 15 günde geldi. onarılmış olan cihazda video hd seçeneği çalışmıyordu. yani ekranda görüntü karanlık. kulaklık sorununa bakmadım bile.hala servislerle ve destek hattıyla uğraşmaktayım. aman cihazınıza gözünüz gibi bakın. yoksa çok uğraşırsınız.

sinerler

Üye
forumda da belli zaten n8 den sonra en çok tutulan telefon. bana kalırsa verdiğiniz paranın hakkını veriyor. Bu telefonla çok iyi fotograflar çekebilirsiniz 8mp size yeter de artar bile ama size tavsiyem bu telefonu fotograf çekmek için almayın sonra bunda focus yok falan bi sürü şey dersiniz. Mesaj yazarken de pek sorun yaşamıyorum ben. parmaklarım oldukça büyük insan alışınca yazabiliyo :good: Onu geçtim hiç kullanamıyosanız yan çevirin öyle yazın. seçim size kalmış. paranız çoksa n8 alın. ben bi focus bi de küçük bi ekran boyutu için 400 Lira veremem :oke:

atakan25

atakan25

Üye
idare eder

----------Eklendi @ 16:50:28 ---------- Yazıldı @ 16:48:43 ----------

Bunun nedeni çok basit Nokia'nın pazarlama (satış) stratejisinden kaynaklanıyor.

Şimdi tut C6 01'e otofocus, 8mp kameraya ek c.z. mercek, hdmi-otg, 16gb hafıza (8'de yeter aslında) ve512 mb rom koymuş olsa, N8'mi çok tutulurdu yoksa C6 01 mi?

c6-01 1 gb rom var ama 512 daha mı iyi oluyor romlarda

Akatsuki

Akatsuki

Üye
Neymiş bu C6-01 :D Forumda nereye baksam C6-01 konusu var. C7'm den utanmaya başladım valla :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Atakan25, Hayır rom gayet yeterli tabiki o benim yazarken yapmış olduğum bir hata kardeşim ram yazacaktim yanlışlıkla rom yazmışım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt