İlk basta kafa karıstırıcı ama öğrenince basitwalla sizi tebrik ediyorum özeniyorum şu modderler nasıl yapıyolar ki![]()
http://www.maxicep.com/modifikasyon...lumu-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342290.html yardımcı olurüstad ben bu işlere yeni atılacaqımda bana resimli anlatım olan bir baqlantı önerirmisin bakıp yavas yavas halletsem su işi,
bu arada indirdm cfw 1o numara duruyo bunu yukleyeceqm teşekkürler şimdiden,
arayanın ismini söylemediğini belirtmiştim. bakabildinizmi.eline sağlık çok güzel olmuş. arayanın ismini söyletemedim bir türlü.
FW yi yukedikten sonra Hard Format at Ve sarj tam olarak bitene kadar kullan ve sarjı fulle ondan sonra pil modunun devreye girdigini goreceksin.....
----------Eklendi @ 12:16:46 ---------- Yazıldı @ 12:15:37 ----------
v 2.00 da yapabilirm İstek varsa yazabilirsin
tskr dusundugum seylerdi ztn. sag tusa rehber koyabilirsinorjinal araba yarısı gömülü olursa sevinirim. bluetooth ile oynadıgım süper bi oyun.
sürüklemeli tuş kilidi.
rehber sağ da olsun.
menü düzeni önemli değil. ndesk kullanıyorum.
ışık kısma olayı olsun. bazı cfw lerde ısıgı gece ne kadar kısarsam kısayım yine de aynı.
ndrive filan kullanıslı olursa sevinirim.
arayanın ismini söylemediğini belirtmiştim. bakabildinizmi.
Arayanın ismini soyleme [Aylin] v2 de yukleyecegım ve bi cok daha yeni sey.... baska istek varsa belirtebilirsin....
teşekkürler, merakla bekliyorum. tarihi belli mi ?

Rompat.. vb. gomulu oldugu icin bilesen hatası alman normal.. v2 de tr gommeye calısırım.. Wireless gelistirme modu uygulamıstım mod sahte olabilir test etmedim modlarla oynayıp paylasan insanlar var malesef bu yuzden cogu kez basa donmek zorunda kalıyorum.. ne yalan soyliyim v2 gorsellik ve performas konusunda super oldu 1 - 2 eksik var halledince paylasmayı dusunuyorum. umarım begenilen fwlerden olur yoksa bırakıcam zaten ugrasmayı.. Yorum icin tskr eksiklik olunca belirtirsen sevinirim..üstad ellerine emeqine saqlık 1o numara yani tebrikler!
hic bir sorun yok qayet qüzel hızlı vs..
sadece birkac sorum olacak bu rompatcher ve taskman proq. inqilizce onları nasıl deqistirebilim türkcelerni yükleyeym dedm dahili bileşen hatası verdi
birde wireless ıle ne tarayıcıdan ne de opera vs. proq. internete qiremedm bunuda acıklarmısın nedır sorun üstad?
farketmezne demek ben tesekkür ederim üstadm o zaman v2 yi sabırsızlıkla bekliyoruzbirde v2 yi yüklerken bu v1 in üstünemi yapacaqz yoksa orjinal fw yükleyip sonramı v2 ? kusura bakma üstadm cok soruyorum ama bu konularda yeniym öqrenmeye calısıyorumda
![]()