Symbian^BelleVersion 2.0(1)®OzDeR[19.02.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

bateriss

Üye
Version 3.00.2 YAKINDA
İsteklerinizi Yazabilirsiniz....

öncelikle ellerine emeğine sağlık ilk kurduğum cfw bu oldu gerçekten çok güzel :)
umarım aşağıdaki öneriler işine yarar

qt bileşeni
müzikleri e:\ music klasörüne tanıtma
ev ekranındaki boşluğun giderilmesi
temalar kısmında shockwave-1 isimli temanın kaldırılması
bide mümkünse biraz daha ram hızı

çok şeymi istedim bilemedim :blink:
şimdiden tşk. kolay gelsin :)

unfors

Üye
Bence harika bir cfw. Tek problem şarz süresinin azalmış olması. 3 gün giden pil 2 günü zor çıkarmaya başladı. Pil ömrü biraz daha arttırılabilirse mükemmel olucak.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
2 gun de cok az ya :D

seyduna27

seyduna27

Üye
KARDEŞ ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK GÜZEL FW SÜPER OLMUŞ ŞİMDİYE KADAR 4 TELEFONA KURDUM HİÇ BİRİNDE PROBLEM YOK TEŞEKKÜR EDERİM :oke:

MoDDeROzDeR

MoDDeROzDeR

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle ellerine emeğine sağlık ilk kurduğum cfw bu oldu gerçekten çok güzel :)
umarım aşağıdaki öneriler işine yarar

qt bileşeni
müzikleri e:\ music klasörüne tanıtma
ev ekranındaki boşluğun giderilmesi
temalar kısmında shockwave-1 isimli temanın kaldırılması
bide mümkünse biraz daha ram hızı

çok şeymi istedim bilemedim :blink:
şimdiden tşk. kolay gelsin :)

QT haric hepsini Yaptım Rofs2 de yer kalmadıgı icin suan qt yapamıyorum calısma devam ediyor..

MoDDeROzDeR

MoDDeROzDeR

Üye
    Konu Sahibi
Version 3.00.2 YAKINDA
İsteklerinizi Yazabilirsiniz....

kollayan

kollayan

Üye
Usta CFW kurdum güzel olmuş ellerine sağlık. Allah yardımcın olsun.
Ama bir sorunum var Ebuddy kurdum açılıyor sonra takılıp kalıyor..

selcom52

selcom52

Üye
kardeşim güzel eline sağlık ta ana ekranda favoriler eklenmiyor. bazı yerlerde tel resetleniyor.

ali_ozaslan

Üye
teşekkürler.

----------Eklendi @ 20:03:36 ---------- Yazıldı @ 19:04:10 ----------

Sertifika hatası diyor ! Nasıl yapacağız ?

----------Eklendi @ 20:08:22 ---------- Yazıldı @ 20:03:36 ----------

Sertifika hatası diyor nasıl halledicez ?

Gelenli

Gelenli

Üye
5800 içinmii

MoDDeROzDeR

MoDDeROzDeR

Üye
    Konu Sahibi
Ewt

muzocuk.

Üye
Kardeş yazı tipini değiştirmek için flipfont attım yazı tipinide değiştirdim lakin ana ekrandaki arama ahizesi hariç sağ ve soldaki tuş simgeleri bozuldu

x-scarface

x-scarface

Üye
Kardeş yazı tipini değiştirmek için flipfont attım yazı tipinide değiştirdim lakin ana ekrandaki arama ahizesi hariç sağ ve soldaki tuş simgeleri bozuldu

o simgeler fontta qömülü deqistirdiqin font uyumlu olmadıqı icin bozulması muhtemeldir :oke:

muzocuk.

Üye
Hayır kardeşim font uygun gayet sadece şu seçenekler ve geri tuşunun simgesi bozuluyo mecburi kullanamiyorum bide telefonun gerek kendi browseri olsun uçbrowser olsun opera olsun hepsinde arama motorunda ünlü harfleri üç çizgi olarak gösteriyo anlayacağın sorun var

x-scarface

x-scarface

Üye
Hayır kardeşim font uygun gayet sadece şu seçenekler ve geri tuşunun simgesi bozuluyo mecburi kullanamiyorum bide telefonun gerek kendi browseri olsun uçbrowser olsun opera olsun hepsinde arama motorunda ünlü harfleri üç çizgi olarak gösteriyo anlayacağın sorun var

kardeşim şimdi o simgeler varya (secenek ve qeri tuslarının yerinde olan) onlar cwf'de kullanılan fontta qömülü eqer sen baska bi font kullanmak istersen bu font o isaretleri desteklemeyeceqi icin bozulmalar meydana qelir ki bu durumda orjinal fontu kullanmak zorunda kalrsın anlasabildık mi :oke:
eqer orjinalindede hata var dıyorsan karta format telefona hard format ac bak olmadı tekrar jafla :hmmm

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
yükleme hakkında bilgi verir misiniz. jaf la yükleniyo ama nasıl.. formda bi sürü örnek var, hepside bambaşka.. emeğiniz için teşekkürler.

eco88

Üye
ozder kardeş benim anlamadığım telefonun her yerine hükmediyoruz ama ev ekranda neden hala klasik bi görünüm var hala ?
Mesela ev ekranın saatin, tarihin, şarj göstergesinin, sinyal göstergesinin iphone de ki gibi yada htc deki gibi en üstte tek sıra halinde görünse? Bu konu için bi çalışmaya başladım hadi hayırlısı olurmu olmazmı bilmiyorum ama denemedkde fayda var. Çalışman güzel olmuş eline sağlık.

Üst Alt