Arkadaşlar symbian hatayı nerede yaptı?

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
@ nawy eee gerçekler bunlar dediğim gibi saçmalığın daniskası bir sistem ama bir sonraki telefonum android olucak büyük ihtimalle o da sony xperia s çünkü yazılımı sony gerçekten iyi oturtmuş gibi gözüküyor bakalım hayırlısı

Hayırlısı..

----------Eklendi @ 16:26:28 ---------- Yazıldı @ 16:25:34 ----------

www.tomsguide.com/us/Galaxy-Nexus-Benchmarks-iPhone-4S-Speed-Fastest-Phone,news-13257.html

Browser benchmarkinda Galaxy Nexus 1.

İnternet konusunda zaten Meego dışında hiçbir işletim sistemi androidle yarışamaz zaten :)

Apit"

Apit"

Üye
@ nawy eee gerçekler bunlar dediğim gibi saçmalığın daniskası bir sistem ama bir sonraki telefonum android olucak büyük ihtimalle o da sony xperia s çünkü yazılımı sony gerçekten iyi oturtmuş gibi gözüküyor bakalım hayırlısı

Bence aec s den uzak dur kuzenimde arc var s ile pek fark yok. Ekranı ve ara yüzü pek hoş değildi. S2 den sonra kötü geldi amoled ekranla lcd ekran arasındaki farkı çk iyi görmüş oldum

Uruloki

Uruloki

Üye
bak gpu yu eklemeden dedim eklediçimde son benchmark puanına bak istersen

androidcommunity.com/asus-transformer-prime-vs-ipad-2-benchmark-wars-20111201/

birde buna bak gerçi ipad 2 yok ama dört çekirdeğin esasında diğerlerinin en azından iki katını yapması gerekir(nvidia 5 kat diyor ama yememiş demek ki)

Apit"

Apit"

Üye
xperia s mi yoksa arc s mi?

pRime.

pRime.

Üye
Apit";4302412' Alıntı:
Bence aec s den uzak dur kuzenimde arc var s ile pek fark yok. Ekranı ve ara yüzü pek hoş değildi. S2 den sonra kötü geldi amoled ekranla lcd ekran arasındaki farkı çk iyi görmüş oldum

Xperia S diyor arc s değil.

PriZm

PriZm

Üye
Apit";4302412' Alıntı:

Androidde arayüz değiştirilebiliyor.Xperia S e Sense arayüzü haricinde bütün arayüzleri yükleyebilir.

Uruloki

Uruloki

Üye
ve şunu eklemek istiyorum galaxy nexus browsermark da o kadar iyi ki android de prime dan sonra en hızlı net tarayıcısı olan galaxy tab 10.1 geçiyor ki 4 s hemen peşine geliyordu galaxy tab ın

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ve şunu eklemek istiyorum galaxy nexus browsermark da o kadar iyi ki android de prime dan sonra en hızlı net tarayıcısı olan galaxy tab 10.1 geçiyor ki 4 s hemen peşine geliyordu galaxy tab ın

keşke virgül de koysan :allalla: anlayamıyorum

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye

yani burdan şunu anlıyoruz

internet istersen Android,
Oyun istersen İos,
ortalama uygulama ve performans yeter diyenler+Nokia sağlamlığı diyenler için Symbian.

80hidayet80

Üye
Flash player Flash player Flash player
Gerisini söylemeye gerek bile yok

Uruloki

Uruloki

Üye
vay anasını hakkaten geçmiş yaklaşık 10bin fark atmış hemde tabi gl benchmark a girmicem gpu üstünlüğü var helal olsun demek ki dört çekirdeğe hazır değil android çünkü ipad ile 2 bin fark var aralarında

----------Eklendi @ 16:40:58 ---------- Yazıldı @ 16:40:05 ----------

fuki açıklamayı yapmıştım kusura bakma :D

Uruloki

Uruloki

Üye
@nawy tabi tab dan sonra gerçekten internet isteyenler için android diyebilirim fakat asla ve asla şu an için oyun ve uygulama kalitesi bakımından ios u kimse tutamaz gerçekten çok başarılılar

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye
@nawy tabi tab dan sonra gerçekten internet isteyenler için android diyebilirim fakat asla ve asla şu an için oyun ve uygulama kalitesi bakımından ios u kimse tutamaz gerçekten çok başarılılar

Katılıyorum.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Görsellik ve flash desteğinden kaybetti bakalım görsellik olayı belle ile bi nebze çözülecek ama ne denli kurtarır symbian ı orası meçhul ...

Apit"

Apit"

Üye

Bende katılıyorum... ancak hd ekranlardan sonra iphone geçiliyor. Mesela nexusun ekranı müthiş

PriZm

PriZm

Üye
Apit";4303390' Alıntı:
Bende katılıyorum... ancak hd ekranlardan sonra iphone geçiliyor. Mesela nexusun ekranı müthiş

alakasi yok.tam tersine daha yuksek ekran cozunurlugu daha dusuk performans anlamina gelir

• Beğen
Tepkiler: n000k
ßy Mirza

ßy Mirza

Üye
flash player destegi olmamması

Üst Alt