Simple Belle Final |5800 v60.0.003&v41.0.010|The Fastest Firmware|

Sponsorlu Bağlantılar

dj_onur

dj_onur

Üye
H.Kartı dolma olayı ne oldu :D

*-king-*

*-king-*

Üye
oviden puppy talk yazıp qt'yi kurun.sonra yazılım güncellemeden müzikçaları güncelleyin.

puppy talk ı kurarken kendiliğinden iptal ediliyo ama ben kendim indirip kurdum. Yazılım guncelleme de çıkmıyo muzikçalar guncellemesi

----------Eklendi @ 21:11:24 ---------- Yazıldı @ 21:03:20 ----------

tamam hallettim hepsini

james.bond

james.bond

Üye
bu cfw için vodafone ev ekranı uygulanıyo mu

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
c6 cfw'lerde sadece widget'lı homescreen var.vodafone ev ekranı için imzamdaki xperience'a göz atın.

----------Eklendi @ 00:37:17 ---------- Yazıldı @ 00:36:18 ----------

H.Kartı dolma olayı ne oldu

yalan oldu çünkü öyle bişi yok

james.bond

james.bond

Üye
imzanızdaki cfw ye baktım kurdum ama ondada yatay klavyede okey tusu sorunu var onu nasıl halletcez acaba?

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
kurulumda yazan patchleri aktif adin...

byzd

Üye
Link Ölmüş :(

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
download sitelerinde bu aralar sorun var arkadaşım.en yakın zamanda ilgilenicem linklerle merak etmeyin.

denns17

Üye
kaç tane ev ekranı var?

TheOldBros

TheOldBros

Üye
kaç tane ev ekranı var?

kardeş yenisin heralde bak şimdi c6 tabanlı fw lerde ev ekranı olmaz oke ev ekranı istiyosan ofw lere bak önerim xperience ben kullandım geçen hafta simple belle ye geçtim ondanda memnunum :good:

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
wupload linki hala sağlam

_RYUK_

_RYUK_

Üye
cfw için teşekkürler çok güzelmis...

denyy06

Üye
arkadaşlar bu cfw yüklemenin bi resimli anlatımı yokmu bi yardımcı olabilirmisiniz !! 1

kollayan

kollayan

Üye
Arkadaşlar Şarjı nasıl gidiyor..

adigesumaf

adigesumaf

Üye
sarj gaz tuz herşey güzel arkadaslar sedece font zoomer ıle yaptıgım sony yazı fontu uyum saglamadı oda olsa keşke ama napalım bu da güzelll teşekurler....

legolas29

legolas29

Üye
Çok sağlam cfw uusta.sağolasın.

sayfer

sayfer

Üye
c5-03 ???

catlax66

catlax66

Üye
ufak tefek bakım yapılıp daha az programlı yapılsa çok güzel olacak ancak yine menude görünmeyen uygulamar olabiliyo call manager proydu sanırım bi tane daha vardı tam hatırlamıyorum ama bunları kullanmanın çözümü ev ekranına koymak arkadaşlar güncelleme gelmezde benim gibi sadece bu fwye alışmışsanınz böyle yapın. onun dışında zip keylock phonetorch fileBrowser yazılım güncelleme kaldırılsa birde fotograflardan 3d resim gezgini çıkartılsa çok super olur bence. hatta bu kaldırılan programlar linkte grup olarak verilse herkes istediğini yükler. bide son bi sıkıntı ramdan kaynaklımı tam bilmiyorum birisi seni aradığında genellikle ya geç açılıyo telefon takılıyo gibi oluyo ama yinede memnunumm

_RYUK_

_RYUK_

Üye
bu cfw yi çok sevdim ama arasısa beni opera miniden atıyor bu biraz sıkıntı yaratıyor

Üst Alt