Simple Belle Final |5800 v60.0.003&v41.0.010|The Fastest Firmware|

Sponsorlu Bağlantılar

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
konuma girip insanca sorusunu soranlara saçma sapan cevap veren ben miyim anılbaran?? psikolojik yardım almalısın.

dj_onur

dj_onur

Üye
Bak modder zaten uyarı aldm adamı tahrik edici seklde knusmama !!

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
Gerçekten güzel bir çalışma bende Simple Belle 1.4 kullanıyorum ama telefon kapalıyken alarm çalmıyor buna bi el atar mısınız?

umut_17

Üye
gerçekten güzel cfw ellerine sağlık ama keşke yazı tipini xperience gibi yapsaydın yada yazı tipini değiştirmek için flipfont kullandığımda geri ve menü tuş simgeleri fonta uyum sağlamıyo buna bi el atabilirmisin

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten güzel cfw ellerine sağlık ama keşke yazı tipini xperience gibi yapsaydın yada yazı tipini değiştirmek için flipfont kullandığımda geri ve menü tuş simgeleri fonta uyum sağlamıyo buna bi el atabilirmisin

çünkü belle mod özel fontlarla,yani modlanmış fontlarla çalışıyor

rocktube

Üye
Sa kardeş. bende 5800 xpressmusic kullanıyorum V 52.0.007 yüklü telefonumda. bu yeni sürümü nasıl yüklicem bilmiyorum bi yardımcı olursanız sevinirim.

AvCı27

AvCı27

Üye
Sa kardeş. bende 5800 xpressmusic kullanıyorum V 52.0.007 yüklü telefonumda. bu yeni sürümü nasıl yüklicem bilmiyorum bi yardımcı olursanız sevinirim.

Yapman Gereken Dosyaları indir..Flashlama ile ilgili Konuları incele.Sonra Simple Belle yi Flashlamak Hepsi Bu kadar :ehe

*-king-*

*-king-*

Üye
linkler ölü galiba bugun bütün girdiğim multiupload sitelerindeki linkler ölü bi bakar mısınız

*-king-*

*-king-*

Üye
müzık çalarda ses tuşları çalışmıyo

dj_onur

dj_onur

Üye
Format at yada *#7370# yap

ahmetc503

keşke şöle bi cfw de C5-03 e çıksa

*-king-*

*-king-*

Üye
qt sorunu nasıl çözülecek ( qt yukleyince muzık calar sistem hatası veriyo)

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
oviden puppy talk yazıp qt'yi kurun.sonra yazılım güncellemeden müzikçaları güncelleyin.

Üst Alt