yeni telefon aldım k800

Sponsorlu Bağlantılar

ibonline

ibonline

Üye
    Konu Sahibi
yeni telefon aldım k800
Arkadaşlar önceleri anti sony ericssoncuyken şimdilerde ne oldu bilmiyorum bu üçüncü telefonum şuanda bir k750 bir 6630 birde k800 üm var bunlardan birini eliyecem sizce hangi telefonumu satayım.
Birde arkadaşlar k800 süperrrrrrr :oley
resim telefona aittir gerçekten güzel makina...

ibonline

ibonline

Üye
    Konu Sahibi
benim k750 resmi k800 le cektim bu telefon zifiri karanlıkta cap canlı resimler çekiyor...

kırizantem

Üye
bence k750i sat sendede bir symbian ve sabit kalsın

ibonline

ibonline

Üye
    Konu Sahibi
işte emektar 6630 um bu üç telefondan k800 haric diğer ikisinden birisi satılıcak siz olsaydınız hangi telefonu satardınız...

ibonline

ibonline

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cok kararsızım 6630 symbian demek k750de hem kibar hemde mp3 kamera kalitesi demek ne olucak halim
birde süper birde telefon sattım :oley
ilgili link

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
K750'yi sat. Zaten K800 onun yaptığı her özelliğe sahip ne gerek var ki K750'ye. ;)

POWER

POWER

Üye
bencede k750 yi sat...

keopss

Üye
k750 sat nokia hiç degilse degişiklik olur ikiside aynı olmasın bence :D

SelmanTE

SelmanTE

Üye
yaws SE gibisi varmı bea
biraz taraflı olucak ama anti-nokia cı olarark sat 6630 u
ne öle kocaman g.tü var telefonun :D :D

ibonline

ibonline

Üye
    Konu Sahibi
üfff morelim bozuldu sms aldım
yasal uyarı falanca imei nolu cihazınız 1 hafta içinde kapatılacaktır ya bu konu dairinde bilgisi olan arkadaşımız varmı?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ben sana ne demiştim? Sen yasal olmayan yollardan açtırdın K800'ü ve yine kapatırlar dedim ben. :)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
k750 i tabiki ;)

safakk

safakk

Üye
üfff morelim bozuldu sms aldım
yasal uyarı falanca imei nolu cihazınız 1 hafta içinde kapatılacaktır ya bu konu dairinde bilgisi olan arkadaşımız varmı?
arkadaşım sen yurt dışına gidip aldı isen vizen ile telekom a başvurup açtırabiliyorsun yada getiren arkadaşın ise bu sefer arkadaşın adına açtrabilirsin ama dediğim gibi ya kendi yada arkadaşının vizesi ile gitmelisin

ibonline

ibonline

Üye
    Konu Sahibi
ahmet gelirlen kapalı falan değildi sadece ufak bir problemi vardı sim kartın oturdugu tırnaklardan biri içe batmıştı onuda cımbız ile hal ettim düzelttim şimdi bu telefonun nasıl çalışır hale sokulacağını bilen arakdaşlar hem yasal hemde yasal olmayan yoldan yazsın zira telefon hala calısıyor ama mesajla bana 1 hafta dendi

Exalans

Exalans

Üye
k800 ü sat yerine n73 al

safakk

safakk

Üye
ahmet gelirlen kapalı falan değildi sadece ufak bir problemi vardı sim kartın oturdugu tırnaklardan biri içe batmıştı onuda cımbız ile hal ettim düzelttim şimdi bu telefonun nasıl çalışır hale sokulacağını bilen arakdaşlar hem yasal hemde yasal olmayan yoldan yazsın zira telefon hala calısıyor ama mesajla bana 1 hafta dendi
ya arkadaşım yazdım ve anlattım ya:)

ibonline

ibonline

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım sen yurt dışına gidip aldı isen vizen ile telekom a başvurup açtırabiliyorsun yada getiren arkadaşın ise bu sefer arkadaşın adına açtrabilirsin ama dediğim gibi ya kendi yada arkadaşının vizesi ile gitmelisin

yurtdışından ingiltereden gelmiş bir cihaz ne pasaport var ne fatura başka türden cözüm lazım.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İemi yi değiştirecen yasal olmayan yollardan. :spr

ibonline

ibonline

Üye
    Konu Sahibi
başka carem yok.ama nasıl yapacağım veya yaptıracağım sorun şimdide...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Msn'den anlattım :)

Üst Alt