Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
İyi günler arkadaşlar.Öncelikle Kandiliniz Mübarek Olsun.Şuan test aşamasında mı acaba?

teşekkür ederiz kardeşim senin de kandilin mübarek olsun. Dosyaları ayıklamaya çalışıyo madness ama sanırım ufak bi sorun olmuş şuan

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi

A_Nar

Üye
Downgrade olayi tutmadi sorun ayni bana kesinlikle Belle dosyalar lazim arkadaslar herkes gibi halen beklemekdeyim

kakaleite1899

Üye
değiştirilme tarihi 26.11.2011 yuh be :)

Febris

Febris

Üye
teşekkür ederiz kardeşim senin de kandilin mübarek olsun. Dosyaları ayıklamaya çalışıyo madness ama sanırım ufak bi sorun olmuş şuan

hakan dead phone flaş atabiliyorum bide kaya.77 arkadaşn konusundan downgradeyı yptım v14 dondum sorunsuz... Suan oviden anna ya guncelledim tekrar yanı bu işlerden anlıyorum benide denemeciler arasna alırmisiiniz?

hakan_710

hakan_710

Üye
hakan dead phone flaş atabiliyorum bide kaya.77 arkadaşn konusundan downgradeyı yptım v14 dondum sorunsuz... Suan oviden anna ya guncelledim tekrar yanı bu işlerden anlıyorum benide denemeciler arasna alırmisiiniz?

tamam sana da gönderirim fakat bana ulaşmadan forumda herhangi bir bilgi verme arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim önce aramızda konuşur ve sorun olmadığını görürsek herkese ona göre bilgi veririz

karasahinemre

Üye
701 değilde c7 ye baksaydın keşke tek fark nfc

Febris

Febris

Üye
tamam sana da gönderirim fakat bana ulaşmadan forumda herhangi bir bilgi verme arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim önce aramızda konuşur ve sorun olmadığını görürsek herkese ona göre bilgi veririz

tamamdır face yada msn atım istersen ozelden ?

karasahinemre

Üye
ya sonuç olarak sızdırılanda orjinalinden sızırıldı

Febris

Febris

Üye
kardeş ustası biliyo ne yapacağını c7 de orjinal belle var mi? Bunlar orjinal piyasadaki telefonda yüklü dosyalar

----------Eklendi @ 11:12:32 ---------- Yazıldı @ 11:11:33 ----------

msn at şuan mobildeyim dosyalar gelince pc ye geçicem haberlesirız

tmm

karasahinemre

Üye
dil olayı basit emin ol ingilizcesini elinde olduktan sonra

hakan_710

hakan_710

Üye
onlar cfw her el değiştirme de hazırlayan biri kafasına göre değişiklik yaptı. Ama bunlar dokunulmamış yazılım umarım açıklayıcı olmuştur

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
2 bin dosya kaldı ayıklanacak. Elim yoruldu ara veriyorum.

----------Eklendi @ 11:16:37 ---------- Yazıldı @ 11:15:52 ----------

onlar cfw her el değiştirme de hazırlayan biri kafasına göre değişiklik yaptı. Ama bunlar dokunulmamış yazılım umarım açıklayıcı olmuştur

Nokianın bazı dosyalarını siliyorlar.

Üst Alt