Hangi Kulaklığı Almalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Kulaklığı Almalıyım?
Bugün çıkıp biraz araştırma yaptım. Bir kaç kulaklık buldum bütçeme göre. Onları buraya yazacağım lütfen yardımcı olmaya çalışın.

-Frisby FHP-10E
-Frisby FHP-15E
-Frisby FHP-20E
-Piranha prn304
-Snopy Sn-322
-Snopy Sn-05A
-Snopy Sn-10A
-Snopy Sn-10B(Metallickulaklık yazıyor ne demek biri açıklarsa iyi olur.)
-Snopy Sn-10C
-Sennheiser Mx30 (Stokta yoktu getirtirler herhalde.)

Symbianist

Symbianist

Üye
Hacı Sennheiser baya kaliteli bir marka. Gerçi her kulaklığı aynı kaliteyi de vermeyebilir. Ben bi ara skypal diye bir kulaklık aldım. Serisini hatırlamıyorum ama philipsin 25 tl olan kulaklığına 5 basardı ve fiyatı da 7-8 Tl gibi bir şeydi.

• Beğen
Tepkiler: CorbyW
CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Teşeşkkürler önerin için baktığım bütün philips kulaklıkları 25 tl'den başlıyordu benimde. Sen o kulaklığı hangi mağazadan almıştın.

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Bi araştırmak lazım..

• Beğen
Tepkiler: Symbianist
Symbianist

Symbianist

Üye
ses kalitesi gerçekten iyiydi pek kimse bilmez bunu. bilader çarptı benden

----------Eklendi @ 22:22:47 ---------- Yazıldı @ 22:22:32 ----------

ama yine de iyice araştır al tabi

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Öyle yapacağım. Db seviyeleri hepsinin eşit gibi.

Uruloki

Uruloki

Üye
ses kalitesi olarak db ye bakmayın o sadece ses yüksekliğidir onu yerine frekanslarına bakın ve benitercihim sennheiser

furkan5800

furkan5800

Üye
ya senzeyzır yada şunu al Frisby FHP-10E

Symbianist

Symbianist

Üye
ben bi ara pioneer aldım. hayatımda ilk defa şöyle bir şeyle karşılaştım: kulaklığı takıp bir şarkı açıyorum seste falan bozukluk yok ama kulaklık başımı öyle bir ağrıtıyordu ki anlatamam. Ses sanki beynime beynime vuruyordu. Götürdüm aldığım yere haliyle değiştirmediler çünkü bozuk değil. Bir de 50 Tl falan vermiştim 1 yıl önce ona.

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
ses kalitesi olarak db ye bakmayın o sadece ses yüksekliğidir onu yerine frekanslarına bakın ve benitercihim sennheiser

Db benim için önemli. Birde Mx80 frekans aralağı diğerleri gibi değil. Diğerleri 20-20000 Hz arasında. O zaman Frisby ya da Snopy seçmek daha mantıklı olur?

----------Eklendi @ 23:04:58 ---------- Yazıldı @ 23:03:57 ----------

ben bi ara pioneer aldım. hayatımda ilk defa şöyle bir şeyle karşılaştım: kulaklığı takıp bir şarkı açıyorum seste falan bozukluk yok ama kulaklık başımı öyle bir ağrıtıyordu ki anlatamam. Ses sanki beynime beynime vuruyordu. Götürdüm aldığım yere haliyle değiştirmediler çünkü bozuk değil. Bir de 50 Tl falan vermiştim 1 yıl önce ona.

Frekans aralığından ve dinlediğin şarkıdan olabilir.

Uruloki

Uruloki

Üye
ne kadar genişse o kadar iyi yani diğer frekanslardaki müzikleride duyabilirsin 20-20000hz çok standart bir aralık daha fazlası daha iyidir

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
ne kadar genişse o kadar iyi yani diğer frekanslardaki müzikleride duyabilirsin 20-20000hz çok standart bir aralık daha fazlası daha iyidir

İnsan kulağı en az 20 en fazla 20000 hz duyuyor. Daha geniş aralığa gerek yok gibi. :D

Symbianist

Symbianist

Üye
Valla benim mi kulağım hassas nedir bilmem aynı etkiyi başkasında yapmadı o kulaklık ve farklı şarkılarda da denedim.

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Valla benim mi kulağım hassas nedir bilmem aynı etkiyi başkasında yapmadı o kulaklık ve farklı şarkılarda da denedim.

Kişiden kişiye değişiyor. Hassas bir kulağın var sanırsam. Bende Tripkolic duyunca beyin hücrelerim komaya giriyor. :D

61semih

61semih

Üye
frekans aralıklarına kullanılan mıknatıs ve dıger alasımlara ornegın 3.5 j cıkısının altın kaplama olup olmaması gıbı.
ses net olmadıgı surece ıstedıgı kadar ses sevıyesı yuksek olsun kafa sısırmekten baska ıse yaramaz.
butcenı arttırabılırsen creative ep630 tavsıye ederım

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
frekans aralıklarına kullanılan mıknatıs ve dıger alasımlara ornegın 3.5 j cıkısının altın kaplama olup olmaması gıbı.
ses net olmadıgı surece ıstedıgı kadar ses sevıyesı yuksek olsun kafa sısırmekten baska ıse yaramaz.
butcenı arttırabılırsen creative ep630 tavsıye ederım

Çok pahalı ya. 48 Tl. Bakmıştım bugün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt