Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

M@cros

M@cros

Üye
evdeyim şimdi geldim arkadaşta yolda geliyor bize . Yamuk yok tekrar tekrar yazıyorum. Yoksa benim bir kazancım mı var ki burdan atıp tutucam . Ayıp arkadaşlar bir iş yapıyoruz yapmaya çalışıyoruz sadece biraz daha anlayışlı biraz daha sabırlı olalım . Bende isterim hemen atmayı ama elimden geldiğince hızlandırıyorum. Adamı arayıp hala gelmedin mi nerdesin sen diye fırça kayamam ki ??? Geliyor oda bize temiz temiz halledicez işi sabır sadece sabır
Evet biraz daha beklemekte zarar yok.Sonuçta bu işte uğraşan arkadaşların Belle çıkarmak gibi bir zorunluluğu yok.

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
mesela ben n8 kullanıyorum. Sadece size yardımcı olmak istiyorum. Telefonumda kendi cfwm var zaten.

sorgut

Üye
yok kardeş önemli değil sadece yalancı duruma düşürmeyin o kadar. Yoksa bende bekliyorum bu yazılımı yapılsın hemen yükleyecez. Arkadaşları da burada heyecana verdik keşke özelden msj atıp yapsaydık bitince çıkarsaydık.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
yok kardeş önemli değil sadece yalancı duruma düşürmeyin o kadar. Yoksa bende bekliyorum bu yazılımı yapılsın hemen yükleyecez. Arkadaşları da burada heyecana verdik keşke özelden msj atıp yapsaydık bitince çıkarsaydık.
keşke oyle yapsaydınız daha iyi olur forumda nekadar c6 01 kullan var sa bu konuda cok heycan yaptılar belle gelıcek dıye :) :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
yok böyle daha iyi arkadaşım tartışılarak yapılsn :)

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
bence de özelden yapsaydık birden çıkarırdık.

aspereas

Üye
guncelleme yarin geliyormus felan:D

hakan_710

hakan_710

Üye
ben hazırım bilgisayrın başına geçtim hadi bakalım hayırlısı :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye

Öyle olsaydı c6-01'ciler direk komaya girerdi. :ehe
başta ben :D baksana konu 11500 gösterim yapmış :D şubata kadar hiç bir belle konusuna girmedim :D merak etmedim N8 e bi çıktı şimdi benide merak sardı ama c6-01 şurda 15 gün daha sonra arc geliyor :D :ehe

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye

başta ben :D baksana konu 11500 gösterim yapmış :D şubata kadar hiç bir belle konusuna girmedim :D merak etmedim N8 e bi çıktı şimdi benide merak sardı ama c6-01 şurda 15 gün daha sonra arc geliyor :D :ehe
Ben olsam c6-01'i çöpe atardım :naughty: gerçi neden arc aldınki?

aspereas

Üye
guncellemenin 2-8 subat arasi cikacagi dogrumu nokia aciklama felan yapti mi????

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
tam kesin değil

Üst Alt