Karınca Şehri Keşfedildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Karınca Şehri Keşfedildi
Bir zamanlar milyonlarca böcek tarafındandoldurulan, bir yeraltı karınca kenti, bilim adamlarından oluşan bir ekip tarafındankeşfedildi.

Geniş yeraltı karayolları, yollar ve bahçeler Brezilya'da toprak altında gömülü bulundu.

Bu şehrin dünyanın en büyük karınca kolonilerine ev sahipliği yaptığı düşünülüyor..

Uzmanlar karıncalar için klima kanalları olarak görev alanı içinde tünelleri ortaya çıkarmak için yüzeydeki deliklerde 10 ton beton kullandı.

Profesör Luis Forgi liderliğindeki bilim adamları, sürdürdükleri kazıda Çin Seddi'ne eşdeğer inanılmaz bir şehir ortaya çıkardı.

KAYNAK:

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler kardeşim. Emeğine sağlık. Inşallah bu köşeyi bırakmassin...

• Beğen
Tepkiler: enkazcı

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:hmmm vay bee enteresan

Revengeful

Emekli Yönetici
süper :D

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
valla güzel gidiyon. Ben beğeniyorum.... Devam kardeşim.... Saat başı haber yayınlarsan güzel olur...
saat başı değilde gece biriken haberleri sabah-öğlen arası akşama kadar biriken haberleri de akşam bu civar yayınlayacağım son dakikaları zaten direkt getiriyorum

TeAmo42

TeAmo42

Üye
teşekkürler..

Astrosman

Astrosman

Üye
saat başı değilde gece biriken haberleri sabah-öğlen arası akşama kadar biriken haberleri de akşam bu civar yayınlayacağım son dakikaları zaten direkt getiriyorum

güzel bi taktik. Uygundur kardeşim....

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
Astrosman

Astrosman

Üye
  • Beğen
Tepkiler: enkazcı ve spy ghost
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
abowww kolonıye bak...
Nufus kaçmış acaba... :aha:

80hidayet80

Üye
Vay be karınca diyip geçme :hmmm

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
O şehirdeki bütün karıncalar ölmüştür. Sizin evinize bacadan yada havalandırma boşlugundan alçı boşaltıgını düşünün :aha:

Aynı şey bu karıncalara yapılmış, küçük karıncaların büyük şehirini yerle bir etmişler

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
:hmmm

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
2,3 Yıl Önce Bunun Videosunu İzlemiştim Çok Güzeldi :) :tşk:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt