Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
madness şu boş yorumları rapor edermisin mobilimde ben.İnşallah sorgut bi yamuk yapmaz.

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar navifirm kitlenmis durumda bide sız kontrol edın

Eskisinden daha iyi çalışıyor :ehe

----------Eklendi @ 15:41:27 ---------- Yazıldı @ 15:40:05 ----------

Çok güzel.:eller:E o zaman saat 6-7ye kadar nasıl bekleyeceğiz,neyse Pokemon izleyim.:kop:

----------Eklendi @ 15:40:03 ---------- Yazıldı @ 15:39:33 ----------

Usta niye kızıyorsun,tam da bırakmıştık yanisomuru:

6-7 de dosyalar gelecek firmware yapacağım onunla :islik

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
En erken yarın hazır olur yani değil mi hocam ?

sorgut

Üye
yamuk olmaz rahat ol ben yapacağımı yaparım da olay çözülsün ... Şirkette olduğumdan yazamıyorum yoksa başka bir şey sanmayın yapmıycam gibi

hakan_710

hakan_710

Üye
madness şu boş yorumları rapor edermisin mobilimde ben.İnşallah sorgut bi yamuk yapmaz.

birincisi sorgut arkadaş beni arayıp bu işe yardım edeceğini söyle 2. Olarak şu konuya saçma sapan mesajlar yazip post kasmayın Son olarakta c6-01 i olmayan arkadaşlar ya düzgün yorum yapsınlar ya da konuyu terketsinler

Febris

Febris

Üye
arkadşlar ben bişey daha sorucam şimdi ben telefonu v14 e döndürdüm sorun olmaz dimi belle ye geçerken?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
birincisi sorgut arkadaş beni arayıp bu işe yardım edeceğini söyle 2. Olarak şu konuya saçma sapan mesajlar yazip post kapmayın Son olarakta c6-01 i olmayan arkadaşlar ya düzgün yorum yapsınlar ya da konuyu terketsinler

Tamam usta,benim c6-01'im var:oke:Bu kadar sert gelmene gerek yoktu.

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Elimizde pcx vpl apeonly dosyaları olmadığından annadaki 4 dosyayı değiştirerek flash atacaksınız biz çıkarınca.

hakan_710

hakan_710

Üye
Tamam usta,benim c6-01'im var:oke:Bu kadar sert gelmene gerek yoktu.

adamin yardım ettiğine şükredecek yere bazı arkadaşlar ağır konuşmuş herkes sakin olursa ben de olurum.adamin derdi ne ki beni arayıp yardım edeceğini söylesin etmese kimse bişey diyemez

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi

24.01 ' den geçiliyordu N8 ' de ama ben C7 ' de 25.07 ' den geçtim Anna olsun ne olursa olsun geçiliyor demek ki .

Eski sürümdeydi o. 111.030.0607 ve üstü için kısıtlama yok.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
adamin yardım ettiğine şükredecek yere bazı arkadaşlar ağır konuşmuş herkes sakin olursa ben de olurum.adamin derdi ne ki beni arayıp yardım edeceğini söylesin etmese kimse bişey diyemez

Onu bir kişi demiş zaten sen onu takma fazla bazen dediklerini bilmiyor .

Üst Alt