telefon önerileriniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hackermaho

hackermaho

Üye
    Konu Sahibi
telefon önerileriniz.
merhaba arkadaşlar 600-650 arası 2.el telefon almayı düşünüyorum önerileriniz neler , bu arada c6-01 +sandisk 32 gb satılıktır :)

pasha14

pasha14

Üye
Telefonu ne amaçla kullanacaksın ?

hackermaho

hackermaho

Üye
    Konu Sahibi
uygulama ağırlıklı

hakan_710

hakan_710

Üye
hafıza kartın class kaç acaba? Bir de telefondan ayrı satmayı düşünür müsün?

hackermaho

hackermaho

Üye
    Konu Sahibi
class 4 yanında satcam

fvb

Üye
Android bi cihaz al rahata er ikinci el galaxy s ler o civarda belki bulursun

hakan_710

hakan_710

Üye
peki anladım.

hackermaho

hackermaho

Üye
    Konu Sahibi
benim c6-01 i satsam minimum ne kadar eder ?

pasha14

pasha14

Üye
Görüyorsun Symbiandan şu sıralar pek hareket yok Andorid konularına da hiç bakmıyorum Android kullanan kişilere de sor yeni uygulamalar çıkıyorsa almaya değer ama yeni uygulamalar çıkmıyorsa ufak bi değişiklik yapıp yeniden indirmeye sunuyorlarsa android bir cihaz almaya da gerek yok.

devil____boy

Üye
uygulama istiyorsan iphone al geri kalanlar bir boka yaramıyor uygulama açısından. Hele nokia tam facia lanet olası

Artles

Artles

Üye
iphone 3gs 2 .el

hackermaho

hackermaho

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3 gs alayım en iyisi

polluxea♪

polluxea♪

Üye
androidli bi cihaz al dostum tekrar dönme nokia'ya ama dyim

takozali

Üye
600-650 tl ye iyi bir cihaz istiyorsan, ki bu fiyata akıllı tel. bulmak zor. anca ikinci el olur. android veya ios işletim sisitemli telefonları unut, bunların sıfırı zaten 1200-2000 tl ikinci elleri en ucuzu 700-800 tl . millet tuturmuş android diye sanki bedava veriyorlar.
benim tavsiyem biraz daha biriktir sıfır al. elektronik, bilgisayar,telefonun ikinci eli alınmaz, zaten sıfır aldığın bir tel 5 sene sonra en eski model oluyor :)

mezoart

mezoart

Üye
Aslında İphone 3GS alabilirsin, özellikle uygulama bakımında hiçte sıkıntı çekmeyeceğin bir telefon ama dokunmatiği o kadar da iyi değil ne yazık ki.

PriZm

PriZm

Üye
ben galaxy s imi 2.el 650 ye bulmustum.sende bulabilirsin.

cyber

cyber

Üye
evet galaxy s al c6-01i ne kadara satıyosun

gogis

gogis

Üye
uygulama istiyorsan iphone al geri kalanlar bir boka yaramıyor uygulama açısından. Hele nokia tam facia lanet olası

bu nedir ya?? Az once kullandığın kelimeyi başka biri daha dedi onu da şikayet ettim. Forumdasın ve bu forumun kuralları var ağzını bozmadan konuş.

He nokia ya lanet olası demeden önce sende kendi şirketini kur geliştir sonra laf at. Bol kese sallamak kolay.

cortex47

cortex47

Üye
2. el galaxy s. bence ios'a hiç bulaşma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...