TheMadness
Üye
türkçe olmayan widgetleri çıkaralım olmazsa
Onlar basit widget. Sadece adı türkçe değil
sessiz açık kapalı gibi. C den alırız sorun değil.türkçe olmayan widgetleri çıkaralım olmazsa
sessiz açık kapalı gibi. C den alırız sorun değil.Banada belle gelirse yüklermisin hata alıyorum flaşlamada yardım edermisin![]()
Onlar basit widget. Sadece adı türkçe değilsessiz açık kapalı gibi. C den alırız sorun değil.

ondan şüphem yok zaten
![]()
oha bu bellemi navifirm c6 01
ama RM 601 mişyaboşuna panik yaptım ama brzdan gelir heralde
)
111.030.0609 a bakacaksın2 kez servise gitmesin ben telefon 1 ay daha beklemek ıstemıyorum![]()
kendim götürüp veriyorum kvk ya 

arkadaşlar size bişe diyimmi suan belle kullanan bi cok kişi var ama bazıları amca bazılarının forumdan haberi yok forumlara takılmıyo oyle dümdüz kullanıyo mesela bi arkadaşım var ondada c6-01 var hd oyunların oldugunu bilmiyomus ona bi ara lan olum nokıa yine ertelemiş belle şubatta geliyomus dedim cocuk boş gözlerle bana baktı o ney yeniliyomu dedi daha bellenin ne oldugunu bilmiyo ben anlamıyorum sen yaparsın begenırsem banada yaparsın demişti acık konusuyim bende telefonu aldım annanın ne oldugunuu bilmiyodum telefonu aldıgımda foruma girdim öyle ögrendm şuan bi cok belle kullanıcısıda ne kadar şanslı oldugunun farkında degil bizde ugrasıyozki bişeler yapalım![]()
navifirm reim çekimmi![]()
Ben de ilk aldığımda telefonu Symbian^3'tü telefonum. Bi sorunum olmuştu götürmüştüm nokia shop'a adam biraz beklerseniz ay sonunda Anna gelecek felan demişti boş gözlerle bakmıştım ne farkı var dediğimde ise pr 1.0'dan 1.2'ye çıkacak felan demişti ne olacak demiştim işte ovi ajanda felan değişecek demişti farkında değildim tabiarkadaşlar size bişe diyimmi suan belle kullanan bi cok kişi var ama bazıları amca bazılarının forumdan haberi yok forumlara takılmıyo oyle dümdüz kullanıyo mesela bi arkadaşım var ondada c6-01 var hd oyunların oldugunu bilmiyomus ona bi ara lan olum nokıa yine ertelemiş belle şubatta geliyomus dedim cocuk boş gözlerle bana baktı o ney yeniliyomu dedi daha bellenin ne oldugunu bilmiyo ben anlamıyorum sen yaparsın begenırsem banada yaparsın demişti acık konusuyim bende telefonu aldım annanın ne oldugunuu bilmiyodum telefonu aldıgımda foruma girdim öyle ögrendm şuan bi cok belle kullanıcısıda ne kadar şanslı oldugunun farkında degil bizde ugrasıyozki bişeler yapalım![]()
ama artık daha iyi biliyorum bir çok şeyi -eskisine nazaran- bildiklerimi bu siteden öğrendim