Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
Banada belle gelirse yüklermisin hata alıyorum flaşlamada yardım edermisin:alkis

uygun bi zamanda hallederiz neden olmasın belle gelince haber ver sen bana

----------Eklendi @ 23:56:20 ---------- Yazıldı @ 23:55:16 ----------

Onlar basit widget. Sadece adı türkçe değil :) sessiz açık kapalı gibi. C den alırız sorun değil.

şu dosyaları alabilirsek çok iyi olacak artık uyku tutmuyo :)

• Beğen
Tepkiler: SSnıper
yeauw

yeauw

Üye
oha bu bellemi navifirm c6 01
ama RM 601 mişya :( boşuna panik yaptım ama brzdan gelir heralde :))

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Madness elinde rm-718 dosyalarının bazıları varmı?

yeauw

yeauw

Üye
panik oldum birden k.bakmayıın :( :DDD

mission01

mission01

Üye
2 kez servise gitmesin ben telefon 1 ay daha beklemek ıstemıyorum:)

hakan_710

hakan_710

Üye
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar size bişe diyimmi suan belle kullanan bi cok kişi var ama bazıları amca bazılarının forumdan haberi yok forumlara takılmıyo oyle dümdüz kullanıyo mesela bi arkadaşım var ondada c6-01 var hd oyunların oldugunu bilmiyomus ona bi ara lan olum nokıa yine ertelemiş belle şubatta geliyomus dedim cocuk boş gözlerle bana baktı o ney yeniliyomu dedi daha bellenin ne oldugunu bilmiyo ben anlamıyorum sen yaparsın begenırsem banada yaparsın demişti acık konusuyim bende telefonu aldım annanın ne oldugunuu bilmiyodum telefonu aldıgımda foruma girdim öyle ögrendm şuan bi cok belle kullanıcısıda ne kadar şanslı oldugunun farkında degil bizde ugrasıyozki bişeler yapalım :D:D:D:D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
mission01

mission01

Üye
0 telefon verdıler gercı ama neyse:D

ucantcme

ucantcme

Üye
arkadaşlar size bişe diyimmi suan belle kullanan bi cok kişi var ama bazıları amca bazılarının forumdan haberi yok forumlara takılmıyo oyle dümdüz kullanıyo mesela bi arkadaşım var ondada c6-01 var hd oyunların oldugunu bilmiyomus ona bi ara lan olum nokıa yine ertelemiş belle şubatta geliyomus dedim cocuk boş gözlerle bana baktı o ney yeniliyomu dedi daha bellenin ne oldugunu bilmiyo ben anlamıyorum sen yaparsın begenırsem banada yaparsın demişti acık konusuyim bende telefonu aldım annanın ne oldugunuu bilmiyodum telefonu aldıgımda foruma girdim öyle ögrendm şuan bi cok belle kullanıcısıda ne kadar şanslı oldugunun farkında degil bizde ugrasıyozki bişeler yapalım :D:D:D:D

aynen panpa arkadaş almış c601 bakayım anna mı dedim mal mal baktı

yeauw

yeauw

Üye
arkadaşlar c6 01 RM-601 111.30.609 geldi RM-718 bu gece gelirmi acaba :dry:

hakan_710

hakan_710

Üye
nereye geldi

mission01

mission01

Üye
601 e 1 ay öncede gelmıstı bu konuyu hakan kardeşimlede konustum en ıyısı denılen tarıhte beklemek yapacak bırsey yok:)

yeauw

yeauw

Üye
navifirm reim çekimmi :D

hakan_710

hakan_710

Üye
indir hepsini belki işimize yarar

----------Eklendi @ 00:43:44 ---------- Yazıldı @ 00:41:15 ----------

Ben neden göremiyorum acaba ?

ersin146

ersin146

Üye
Ben de ilk aldığımda telefonu Symbian^3'tü telefonum. Bi sorunum olmuştu götürmüştüm nokia shop'a adam biraz beklerseniz ay sonunda Anna gelecek felan demişti boş gözlerle bakmıştım ne farkı var dediğimde ise pr 1.0'dan 1.2'ye çıkacak felan demişti ne olacak demiştim işte ovi ajanda felan değişecek demişti farkında değildim tabi :) ama artık daha iyi biliyorum bir çok şeyi -eskisine nazaran- bildiklerimi bu siteden öğrendim :)

yeauw

yeauw

Üye
kardeş benm bişeyle uğraştığım yok snirlenecek bişey de yok ortada benim ne senle nede başkasıyla sorunumyok sorunum olsun istemyorumda

Üst Alt