Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

yeauw

yeauw

Üye
iyi güzel de nedn dha önce aklmza glmdi acaba :hmmm veya aklınıza mı deseydm :)))

marsharun

marsharun

Üye
Hocam işiniz zor desteğimiz sizlerle yapabileceğimiz bişey olursa hazırız:oke:

hakan_710

hakan_710

Üye
mustafa yasin kardeşim eğer online isen şu benim şu 31. Sayfadaki mesajımı bir de gerçek belleli c6-01 konusunu açan arkadaşımıza gönder onun bir arkadaşında da c6-01 vardı. Belki o da yardımci olabilir

----------Eklendi @ 22:55:23 ---------- Yazıldı @ 22:53:43 ----------

iyi güzel de nedn dha önce aklmza glmdi acaba :hmmm veya aklınıza mı deseydm :)))

olacak diye bir garanti vermiyoruz. Kendi insiyatifimizle uğraşıp deneyeceğiz olursa yayınlıycaz

yeauw

yeauw

Üye
kardeş bende olup olmamasyla ilgili bişey demedim yanlış anlaşılmak istemem :) nedn aklmza gelmedi onu düşnyom

hakan_710

hakan_710

Üye
gelmedi değil orjinali bekleme taraftarıydım ben fakat artık tak etti. Eğer arkadaş dosyaları verirse telefonumun servislik olması pahasına dosyaları düzenleyip yükleyeceğiz. olursa herkesin işi görülecek

----------Eklendi @ 23:03:14 ---------- Yazıldı @ 23:00:40 ----------

mobil olmayan biri 31. Sayfadaki mesajımı gerçek belleli c6-01 konusunu açan arkadaşa ziyaretçi mesajı olarak gönderebilir mi rica etsem

yeauw

yeauw

Üye
inş . öle olur :)

SSnıper

SSnıper

Üye
Canavar gibisiniz devam:d:

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Hadi bakalım inşallah olur.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
olacak arkadaşlar böyle devam elinize sağlık olsada olmasada :)

hakan_710

hakan_710

Üye
gerçek belleli c6-01 konusunu açan hakan arkadaşımız bana ulaştı. Telefonun arkadaşının olduğunu biliyoduk. Arkadaşına ulaşıp haber verecek bakalım ne cevap gelecek beklemedeyiz :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
gerçek belleli c6-01 konusunu açan hakan arkadaşımız bana ulaştı. Telefonun arkadaşının olduğunu biliyoduk. Arkadaşına ulaşıp haber verecek bakalım ne cevap gelecek beklemedeyiz :)

olumlu olur inşallah.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
ow yeah bir şeyler olacak gibi.

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
inşallah yarın gelir de yaparız beta sürümünü yayınlarız.

----------Eklendi @ 23:51:14 ---------- Yazıldı @ 23:49:25 ----------

uda hazır gibi şu an birkaç widget türkçe değil o kadar :) rofs3 te hazır geriye kalanlar rofs core.

hakan_710

hakan_710

Üye
inşallah yarın gelir de yaparız beta sürümünü yayınlarız.

----------Eklendi @ 23:51:14 ---------- Yazıldı @ 23:49:25 ----------

uda hazır gibi şu an birkaç widget türkçe değil o kadar :) rofs3 te hazır geriye kalanlar rofs core.
türkçe olmayan widgetleri çıkaralım olmazsa

SSnıper

SSnıper

Üye
Banada belle gelirse yüklermisin hata alıyorum flaşlamada yardım edermisin:alkis

Üst Alt