N8 Navfirm Belle Linkleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esgira

Esgira

Üye
    Konu Sahibi
N8 Navfirm Belle Linkleri
İndirme şansı bulamayıp indirmek isteyenler için linkleri verim dedim diğer konuya da koydum ama mesajım altlarda olduğu için belki görülmez henüz deneme şansım olmadı akşama artık denicez türkçe dili de içine koyarak

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42

TeAmo42

TeAmo42

Üye
eline sağlık C6-01 bekliyoruz ama N8 ciler gelir birazdan :D

mustyaky

mustyaky

Üye
konu up up :ehe

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42
hakan_710

hakan_710

Üye
beyler bakın navifirm şuan boş gözüküyo ama arkadaşın verdiği linkler sağlam. geçen gün gerçek belleli c6-01 konusunda bişey söledim bazı arkadaşlar nokia suitte mevcut değil dediler. elinde c6-01 olup belle olan arkadaşlar bi güncelleme denesinler bakalım aynı güncellemeyi tekrar yükleme seçeneği çıkıyosa ve yükleniyosa navifirm de olmasa bile orjinal dosyaları elde edebiliriz. cevaplarınızı bekliyorum

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
beyler bakın navifirm şuan boş gözüküyo ama arkadaşın verdiği linkler sağlam. geçen gün gerçek belleli c6-01 konusunda bişey söledim bazı arkadaşlar nokia suitte mevcut değil dediler. elinde c6-01 olup belle olan arkadaşlar bi güncelleme denesinler bakalım aynı güncellemeyi tekrar yükleme seçeneği çıkıyosa ve yükleniyosa navifirm de olmasa bile orjinal dosyaları elde edebiliriz. cevaplarınızı bekliyorum
mantıklı ve zekice.

----------Eklendi @ 16:57:13 ---------- Yazıldı @ 16:56:58 ----------

Bence konu aç bunun için.

hakan_710

hakan_710

Üye

mantıklı ve zekice.

----------Eklendi @ 16:57:13 ---------- Yazıldı @ 16:56:58 ----------

Bence konu aç bunun için.
konuya gerek yok burdan da hallederiz ama sorun şu belleli c6-01 i olan arkadaş lazım bana yoksa gidip teknosa da falan bağlıyacam pc yi valla :D:D

----------Eklendi @ 17:13:42 ---------- Yazıldı @ 16:58:35 ----------

hadi ama arkadaşlar yok mu kimsede orjinal belle yüklü c6-01

• Beğen
Tepkiler: ersin146

avianca

Üye
bu linkteki belle içinde türkçe dil mevcut mu eğer değilse beklemekte fayda var ..

Esgira

Esgira

Üye
    Konu Sahibi
türkçe mevcut değil ama nokia cooker ile atmak mümkün galiba onu yapmaya çalışıyorum şu anda

Esgira

Esgira

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bunu türkçeleştirebilecek var mı acaba varsa türkçeleştirip rof2 yi upload edebilirmi

santimental

Üye
navifirm nedir arkadaşlar. software update ile yapacağımız orjinal update midir?
nokkia suite ile yapılacak belle güncellemesinin tıpatıpı mıdır?
ayrıca, bu ayrı yüklemeler garanti dışı bırakır mı ?

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Orjinal belle dosyalarıdır ancak protatipdir.Navifirm bu dosyaları indirmeye yarar.Naviden indirdiğin dosyaları phoenix ile flash atarak kuracaksın.

ahmetkaya001

Üye
arkadaşlar bunun belle olduğuna eminmisiniz?

jeki01

jeki01

Üye
emeğine sağlık.
Türkçe dil ne zaman çıkar ya da ne zaman arkadaşlar Türkçe dil yükler?

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Arkadaşlar bunu yükliycem eğer tr gelirse aynı sürümü bidaha kursam sorun olur mu?

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
yani düşük versiyon yüklenmiyo ya onun gibi olmaz demi?

m_542tf

Üye
yükleyen warmı?

ahmetkaya001

Üye
belle nin sürümü 24.1 değilmiydi ? ben navifirmden baktım ama türkiye için variant gelmemiş?
bunu deneyen varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt