C6 01 artık acılmıyor lutfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keys1903

keys1903

Üye
    Konu Sahibi
C6 01 artık acılmıyor lutfen yardım
arkadaslar 6 aydır kullandıgım telefonum bugun operadan nete gırdım her gunku gıbı bıraz kurcaladıktan sorna telefon dondu telefonu acıp kapattım sımdı telefon acma tusuna bastıgımda 1 kere tıtrıyor ve acılmıyor sabahtan berı aynı bılen bırılerı detaylı yardım ederse mınnettar olurum lutfen yardım edın

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Dead Flash at.

marsharun

marsharun

Üye
Telefonun çökmüş. Bildiğim kadarıyla dead flash atmaktan başka çaren yok ya da telefonu servise vereceksin. Nasıl dead flash atılacağı üst konularda mevcut oradan bakabilirsin.

keys1903

keys1903

Üye
    Konu Sahibi
servıse versem 2o gune anca verırler kolay bıseyse kendım yapıyım konuyu bulmaya calısıyım

----------Eklendi @ 18:27:08 ---------- Yazıldı @ 18:20:13 ----------

yaw ınceledım orayıda sırf c7 ve n8 ıcın prduct kode felan vermısler c6 01 sılver ıcın bısı yok.. kımsenın basına gelmedımı bu c6 01 cılerde

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Flaş atmanı hiç atmadıysan tavsiye etmem. Genpa ya kendi elinle ver 2-3 güne hazır ;)

cyber

cyber

Üye
kolay gelsin :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
konuyu iyice oku uygula servise vermene gerek yok 5 dakikalık iş için 2-3 gün haybeye bekleme derim ben

keys1903

keys1903

Üye
    Konu Sahibi
yaw sımdı benım garantı olayıda karısık telefonu ben bırınden 3 gunlukken aldım suna 6 aydır kullanıyorum telefonun kutusu ıvırı zıvırı var ama faturası kayıp yanı garantısının nerden olucagını bılemıyorum ovı suıtte garantı var yazıor ama kvk ya veya genpaya gotursem denıycem yada kendım atacam flası

hakan_710

hakan_710

Üye
faturaya gerek yok onlar kontrol ediyolar. yakınında servis varsa git yoksa ilk önce kendin dene mobilde olmasam yardım ederdim.

keys1903

keys1903

Üye
    Konu Sahibi
bence Servis e vermene gerek yok yapacagın işlemler çok basit hem garantide Dışıda kalmaz cihaz ben zaten Bir tane Konu actım c6.01 e nasıl flash atarız Diye resimdeki işlemleri sırası ile yaparsan 2,3 gün teledonsuz kalmazsın http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...cilmama-gibi-sorunlar-icin-buraya-582808.html

allah razı olsun senın konuyu ınceledım suan ıslemlerı yapıorum ınsallah kazasız belasız yaparım tekrar tesekkurler

salihk

salihk

Emekli Yönetici
yanlız Refurbısh basmadan batarya yı sök refurbısh bas Ekrana gelen Pc ekrananın FLs Devices uyarı gelıcek ok deyıp bataryayı tak guc tusuna BAs işlem baslıcaktır

• Beğen
Tepkiler: keys1903
keys1903

keys1903

Üye
    Konu Sahibi
ama orda demıssınkı rafurbusha basıp 2 sanıye ıcınde ac kapa tusuna basmanız grekır sımdı bataryayı sokup refurbusha basıp bataryayı takmam 2sn yı gecer anlamadım burayı sımdı

salihk

salihk

Emekli Yönetici

• Beğen
n000k

n000k

Üye
aynı olay benim başıma geldi geçenlerde.. eğer o kadar tereddütteydiysen flaş için ,hard format atsaydın keşke tel kapalıyken,. ben hard format attım tekrar arkadan flaş attım..

• Beğen
joe_cenk

joe_cenk

Üye
Kardeş Buradaki Arkadşlar sana yardımcı olurlar bende olurum farketmz yani sonuçta burada bir aileyiz zor günlein ailesi :D

• Beğen
SSnıper

SSnıper

Üye
yanlız Refurbısh basmadan batarya yı sök refurbısh bas Ekrana gelen Pc ekrananın FLs Drıver uyarı gelıcek ok deyıp bataryayı tak guc tusuna BAs işlem baslıcaktır
:pro:2 snye derken mecazi 5 10 saniyede halledersin

• Beğen
Tepkiler: salihk ve keys1903
keys1903

keys1903

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır allah razı olsun salıh kardesten sorun duzeldı

• Beğen
Tepkiler: SSnıper ve salihk
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt