allah rızasi icin yardım c6-01 flash yaparken hata

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jkey35

Üye
    Konu Sahibi
allah rızasi icin yardım c6-01 flash yaparken hata
flash atıcaktım cok sarj yedigi için flash atmaya basaladım bitmeye gelirken elektrik kesintisi ve açilmayan telefonla bas basa kaldım :(

tel suan acma tusuna basınca sadece nokia yazısı gelip kapanıyor..

Phoniex ile flash atmaya calişiyorum ama

The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

bu hatayı veriyor ... Forumu cok araştirdim yabancı forumlarada baktım ama olmadi yapamadıam

Lütfen yardım edin...

jkey35

Üye
    Konu Sahibi
zaten dead flash atıyorum ki ben hata meji veriyor dostum :/

bymen07

Üye
selamlar.yanlış anlamadıysam telefonun boot uçmuş yani silinmiş program yeni boot yuklerkende kapandıgı için rom boş kalmıs ondan açılmaz.phoneix mutlaka romun yedegini kurulu oldugu klasorlerin birine kaydeder onu tekrar geri yuklemeyi dene.

hizan

hizan

Üye
selamlar.yanlış anlamadıysam telefonun boot uçmuş yani silinmiş program yeni boot yuklerkende kapandıgı için rom boş kalmıs ondan açılmaz.phoneix mutlaka romun yedegini kurulu oldugu klasorlerin birine kaydeder onu tekrar geri yuklemeyi dene.

ne alaka kardeşim sen kaç kere phoenix ile yazılı m yüklerken boot uçtuğunu gördün yada duydun yok öyle bir şey.

arkadaş phoenix ile yazılım atmayı bilmediği için hata almış o kadar tekrar dead ile telefon açılır.

• Beğen
Tepkiler: fsdfsaf

bymen07

Üye
benim 5300 telefonuma olmustu bilgisayarımda deepfrease kuruluydu yeniden başlatınca yedekte gitti sonra telefonu dead modunda yazılımı atıp açmayı basardıydım ama buseferde simlock oldu.tel çöpe

DaNq3rB0y2

Üye
ne alaka kardeşim sen kaç kere phoenix ile yazılı m yüklerken boot uçtuğunu gördün yada duydun yok öyle bir şey.

arkadaş phoenix ile yazılım atmayı bilmediği için hata almış o kadar tekrar dead ile telefon açılır.

:kop2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt