Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
beyler elinde orjinal c6-01 olan sorgut adlı üye bana pm atmış fakat posta kutusu dolu size zahmet biri ziyaretçi mesajlarına posta kutusunu boşaltması için mesaj yazsın. Mobilden yazamıyorum

hakan_710

hakan_710

Üye
sonradan okudum mesajı

TeAmo42

TeAmo42

Üye
konu 1500+ gösterimde :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Bekleyecez artık yapacak birşey yok.Üvey Evlat Styla :naughty:

TeAmo42

TeAmo42

Üye
aynı anda zor olmayacak mı sonuçta yaklaşık 20 milyon cihaz aynı anda nokia siteleri dayanmaz gibi buna..

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
aynı anda zor olmayacak mı sonuçta yaklaşık 20 milyon cihaz aynı anda nokia siteleri dayanmaz gibi buna..

Nokianın kaç sunucusu var acaba :) dayanır bence. Android nasıl yapıyor :D

hakan_710

hakan_710

Üye
peki o zaman şöyle yapalım Ben belleli gerçek c6-01 konusunda bi dosya yolu vermiştim yeniden yükle çıkmasa bile verdiğim dizindeki dosyayı bi kontrol etsin içerisinde navifirm serverlarindaki dosyalarin linki oluyo. Bi de bunu deneyelim.

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
peki o zaman şöyle yapalım Ben belleli gerçek c6-01 konusunda bi dosya yolu vermiştim yeniden yükle çıkmasa bile verdiğim dizindeki dosyayı bi kontrol etsin içerisinde navifirm serverlarindaki dosyalarin linki oluyo. Bi de bunu deneyelim.

Dizine göre olmuyor. FID ve LID dosyayı belirliyor.

----------Eklendi @ 19:08:10 ---------- Yazıldı @ 19:07:12 ----------

Sonuna yazdığın dosya adı neyse dosyanın adını öyle koyuyor. örnek:

ile

hakan_710 böyle. İki dosya aynı.

sorgut

Üye
Buna bakmak biraz sıkıntı çünkü ben eve geldim arkadaşlar . yarın arkadaşın yanına gidip yapabilirim anca :( Ona desem hayatta yapamaz anlamaz çünkü :)

Dampierre

Dampierre

Üye
beyler şu anda flash denemesi yapıyorum ama yusuf yusufum, bence olmayacak bu

hakan_710

hakan_710

Üye
sizin denediğiniz yöntemde rastgele dosya erişim sağlamaya çalıştınız. Benim demek istedigim dosyada telefona yüklenecek yazılımın linkleri var. Nokia suite dosyaları ordan indirip sonra siliyo ama linkler duruyo.dolayısıyla temp dosyasında rofs falan kalmıyo.

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
beyle şu anda flash denemesi yapıyorum ama yusuf yusufum, bence olmayacak bu

Bence de olmayacak.

----------Eklendi @ 19:10:17 ---------- Yazıldı @ 19:09:39 ----------

sizin denediğiniz yöntemde rastgele dosya erişim sağlamaya çalıştınız. Benim demek istedigim dosyada telefona yüklenecek yazılımın linkleri var. Nokia suite dosyaları ordan indirip sonra siliyo ama linkler duruyo.dolayısıyla temp dosyasında rofs falan kalmıyo.

Ama yeniden yükle yok ki :)

Üst Alt