hakan_710
Üye
teamviewer ile bağlanıp yapmayı deneyebilirsinBuna bakmak biraz sıkıntı çünkü ben eve geldim arkadaşlar . yarın arkadaşın yanına gidip yapabilirim ancaOna desem hayatta yapamaz anlamaz çünkü
![]()
teamviewer ile bağlanıp yapmayı deneyebilirsinBuna bakmak biraz sıkıntı çünkü ben eve geldim arkadaşlar . yarın arkadaşın yanına gidip yapabilirim ancaOna desem hayatta yapamaz anlamaz çünkü
![]()
Bence de olmayacak.
----------Eklendi @ 19:10:17 ---------- Yazıldı @ 19:09:39 ----------
Ama yeniden yükle yok ki![]()

hepsi aynı anda olmasa Tr kesin sona kalır gibi
Nokianın kaç sunucusu var acabadayanır bence. Android nasıl yapıyor
![]()

telefondaki yüklü yazılımı kontrol ederken dosyayı değiştirebilir. Bunlar bi varsayım denemekten bişiy kaybetmeyiz arkadaşlar![]()
hepsi aynı anda olmasa Tr kesin sona kalır gibi![]()
E6 'ya Sızıntı belle yükleyip yeniden yükle işlemi yapmayı denedim seçenek çıkmıyor ne yeniden yükle nede güncelleme![]()
olaya bakın ya
Değiştirmiyor. imkansız öyle bir şey.
----------Eklendi @ 19:13:16 ---------- Yazıldı @ 19:12:45 ----------
Yok ABD sona kalır bence anna gibi.
ben Telefonu aralıkda aldım 3 ay sıktım dişimi
ama şuna bak 3-4 gün sabır yok
Keşke şöyle bişey olsaydı nokia bize mart dese 1 ay önceden verse öyle daha güzel olurdu 
E6 'ya Sızıntı belle yükleyip yeniden yükle işlemi yapmayı denedim seçenek çıkmıyor ne yeniden yükle nede güncelleme![]()

beyle telefon s*çtı ayıptır söylemesi, bu dahada böyle bir işe bulaşmayacağım, benden umudu kesin
söylemiştim ben.şu an c6-01 ve n8 karışımı bir telefona sahipsin![]()

onlar sızıntı ama orjinalde iş değişebilir![]()
rm-718 telefona rm 601 dosyası attım, neredeyse dead flash bile işlemeyecekti, tırstım yahu, dosyaları paylaşmayacağım kimse zarar görmesin.