Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayırlı olsun n8 Belle 111.30.609 navifirmde
Sponsorlu Bağlantılar
TheMadness
Üye
Screenshotlar tekrar yüklendi. Konuma bakabilirsiniz.
Ben emin konuşmadım güncelleme çökerse büyük ihtimal yazılım yüklüyorlardır herkes giriyor diye çökse vay haline ve bundan bir kaç gün sonra gelebilir dedim .
Makale_Helvetia
Üye
bıraktığımda 9.sayfada idi..şimdi 13lere geldi..herhalde bu sefer tamam dedim ama ortada sadece proto denen şey var heyecan yaptım bir an
mmb7982
Üye
Konu Sahibi
kuracakların dikkatine bu varyantta şu diller mevcut
01 ingilizce 02 fransızca 03 almanca 05 italyanca 13 portekizce 04 ispanyolca
Quaresma53
Üye
şimdi bu olay nedir ki yarın orjinali gelcek zaten bilemedn öbürgün olmadı daha sonraki gün yani bu ne şimdi
Patlamak mı dediniz ?
Efendim patlamayı ben buldum .
Çocukken sokakta gezerken yerde yanıcı bir madde buldum sonra ateşe verdim pat diye ses geldi .
Sonra patladı dedim ve bu olaya patlamak deyince her şey patladı gitti .
ucantcme
Üye
bırak patlasın 16 ekim dedik yok 28 kasım dedik yok yılbası dedik olmadı şubat geldi herkes heyecanlı
yada sonraki gün bilemedin diğer hadi olmadı sonraki gün hadi taş çatlasın ondan sonraki gün.... diye diyeeee giderbu dostum.nokia YAYA kaldıysak son budur...
cyber
Üye
kötü bişey mi dedim acaba
BaySerkan
Üye
Ben indirdim kurdum şu an kurcalıyorum banada hızlanmış geldi bu arada c hafızası 105 Mb gözüküyor bende..Dil İngilizce
SSnıper
Üye
c6-01 ede geldi normal ama Rm-718 daha beklemede..