hayırlı olsun n8 Belle 111.30.609 navifirmde

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
Screenshotlar tekrar yüklendi. Konuma bakabilirsiniz.

hakan_710

hakan_710

Üye

Tamam ben bir şey demiyorum her dediğime karşı çıkanlar oluyor ben bildiklerimi dedim sana kalsa zaten 10 dakika sonra belle gelecek tövbe tövbe . :vur:off::ah

mantıklı sözlerin hiçbirine karşı çıkmıyoruz. Ama sen çok emin konuşmuşsun emrecim darilmaya gerek yok. Hepimizin birbirimize ihtiyacı var ;)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
mantıklı sözlerin hiçbirine karşı çıkmıyoruz. Ama sen çok emin konuşmuşsun emrecim darilmaya gerek yok. Hepimizin birbirimize ihtiyacı var ;)
Başka bir phoenix'i kuruyorum bakalım hadi hayırlısı :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

Ben emin konuşmadım güncelleme çökerse büyük ihtimal yazılım yüklüyorlardır herkes giriyor diye çökse vay haline ve bundan bir kaç gün sonra gelebilir dedim . :good:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bıraktığımda 9.sayfada idi..şimdi 13lere geldi..herhalde bu sefer tamam dedim ama ortada sadece proto denen şey var :) heyecan yaptım bir an

mmb7982

mmb7982

Üye
    Konu Sahibi
kuracakların dikkatine
bu varyantta şu diller mevcut

01 ingilizce

02 fransızca
03 almanca
05 italyanca
13 portekizce
04 ispanyolca

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
Quaresma53

Quaresma53

Üye
şimdi bu olay nedir ki yarın orjinali gelcek zaten bilemedn öbürgün olmadı daha sonraki gün yani bu ne şimdi :D

cyber

cyber

Üye
konu patladı gitti

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
konu patladı gitti
Patlamak mı dediniz ?
Efendim patlamayı ben buldum .
Çocukken sokakta gezerken yerde yanıcı bir madde buldum sonra ateşe verdim pat diye ses geldi .
Sonra patladı dedim ve bu olaya patlamak deyince her şey patladı gitti . :naughty:

• Beğen
Tepkiler: mmb7982
ucantcme

ucantcme

Üye
bırak patlasın 16 ekim dedik yok 28 kasım dedik yok yılbası dedik olmadı şubat geldi herkes heyecanlı

mmb7982

mmb7982

Üye
    Konu Sahibi
şimdi bu olay nedir ki yarın orjinali gelcek zaten bilemedn öbürgün olmadı daha sonraki gün yani bu ne şimdi :D

yada sonraki gün bilemedin diğer hadi olmadı sonraki gün hadi taş çatlasın ondan sonraki gün.... diye diyeeee giderbu dostum.nokia YAYA kaldıysak son budur...

:)

cyber

cyber

Üye
kötü bişey mi dedim acaba

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Ben indirdim kurdum şu an kurcalıyorum banada hızlanmış geldi bu arada c hafızası 105 Mb gözüküyor bende..Dil İngilizce

SSnıper

SSnıper

Üye
(h)c6-01 ede geldi normal ama Rm-718 daha beklemede..

SSnıper

SSnıper

Üye
:aha:

mmb7982

mmb7982

Üye
    Konu Sahibi
hakkatten c6-01 görünüyor ama c7-00 da tık yok...

ucantcme

ucantcme

Üye
c601 uvey evlatlıktan çıktı ;D

SSnıper

SSnıper

Üye
:off:Daha yeni geldi sabredelim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
belle gelsede spbyi kullunmaya devam edicem sadece performansı artsın telin yeter

Üst Alt