Bugünmü geliyo yoksa len :D Yarın gelir .
^BaRoN^ Üye Emre-07' Alıntı: Yarın gelir . Genişletmek için tıkla ... Neye dayanarak söyledin şimdi bunu?
cyber Üye Emre-07' Alıntı: Yarın gelir . Genişletmek için tıkla ... yarın da gelmez gibi cuma bizlerle
^BaRoN^ Üye MeeGo OS' Alıntı: yarın da gelmez gibi cuma bizlerle Genişletmek için tıkla ... Mübarek gün mü gelir diyorsun
MeeGo OS' Alıntı: yarın da gelmez gibi cuma bizlerle Genişletmek için tıkla ... Mübarek gün mü gelir diyorsun
S.E.C.R.E.T Üye ^BaRoN^' Alıntı: Neye dayanarak söyledin şimdi bunu? Genişletmek için tıkla ... Güncelleme çöktüyse onun ertesi günü yada 2 gün sonra geliyor .
^BaRoN^' Alıntı: Neye dayanarak söyledin şimdi bunu? Genişletmek için tıkla ... Güncelleme çöktüyse onun ertesi günü yada 2 gün sonra geliyor .
cyber Üye aspereas' Alıntı: 3 vakte kadar gelicek Genişletmek için tıkla ... 3gün 3hafta 3 ay 3yıl...
ucantcme Üye fal baktırdım beyler at muratmış. Şaka bi yana 2-8 şubat arası gelme ihtimali yuksek okula belleyle gıtmek istiyorum
fal baktırdım beyler at muratmış. Şaka bi yana 2-8 şubat arası gelme ihtimali yuksek okula belleyle gıtmek istiyorum
cyber Üye ^BaRoN^' Alıntı: Mübarek gün mü gelir diyorsun Genişletmek için tıkla ... yani kandilde gelir
hakan_710 Üye Emre-07' Alıntı: Güncelleme çöktüyse onun ertesi günü yada 2 gün sonra geliyor . Genişletmek için tıkla ... ne alaka şimdi? Herkes yüklendiği için serverlar çökmüştür. Yani tarih belli olmaz her an gelebilir
Emre-07' Alıntı: Güncelleme çöktüyse onun ertesi günü yada 2 gün sonra geliyor . Genişletmek için tıkla ... ne alaka şimdi? Herkes yüklendiği için serverlar çökmüştür. Yani tarih belli olmaz her an gelebilir
^BaRoN^ Üye hakan_710' Alıntı: ne alaka şimdi? Herkes yüklendiği için serverlar çökmüştür. Yani tarih belli olmaz her an gelebilir Genişletmek için tıkla ... Aynen belki 15'inde gelir
hakan_710' Alıntı: ne alaka şimdi? Herkes yüklendiği için serverlar çökmüştür. Yani tarih belli olmaz her an gelebilir Genişletmek için tıkla ... Aynen belki 15'inde gelir
cyber Üye ucantcme' Alıntı: fal baktırdım beyler at muratmış. Şaka bi yana 2-8 şubat arası gelme ihtimali yuksek okula belleyle gıtmek istiyorum Genişletmek için tıkla ... aynen bende sınıfta bi kaç kişi var hala pr 1.0 da onlara gösteriyim de görsünler belleyi
ucantcme' Alıntı: fal baktırdım beyler at muratmış. Şaka bi yana 2-8 şubat arası gelme ihtimali yuksek okula belleyle gıtmek istiyorum Genişletmek için tıkla ... aynen bende sınıfta bi kaç kişi var hala pr 1.0 da onlara gösteriyim de görsünler belleyi
S.E.C.R.E.T Üye hakan_710' Alıntı: ne alaka şimdi? Herkes yüklendiği için serverlar çökmüştür. Yani tarih belli olmaz her an gelebilir Genişletmek için tıkla ... Tamam ben bir şey demiyorum her dediğime karşı çıkanlar oluyor ben bildiklerimi dedim sana kalsa zaten 10 dakika sonra belle gelecek tövbe tövbe .
hakan_710' Alıntı: ne alaka şimdi? Herkes yüklendiği için serverlar çökmüştür. Yani tarih belli olmaz her an gelebilir Genişletmek için tıkla ... Tamam ben bir şey demiyorum her dediğime karşı çıkanlar oluyor ben bildiklerimi dedim sana kalsa zaten 10 dakika sonra belle gelecek tövbe tövbe .
^BaRoN^ Üye Emre-07' Alıntı: Tamam ben bir şey demiyorum her dediğime karşı çıkanlar oluyor ben bildiklerimi dedim sana kalsa zaten 10 dakika sonra belle gelecek tövbe tövbe . Genişletmek için tıkla ... Tartışmaya gerek yok reyüz
Emre-07' Alıntı: Tamam ben bir şey demiyorum her dediğime karşı çıkanlar oluyor ben bildiklerimi dedim sana kalsa zaten 10 dakika sonra belle gelecek tövbe tövbe . Genişletmek için tıkla ... Tartışmaya gerek yok reyüz
cyber Üye Emre-07' Alıntı: Tamam ben bir şey demiyorum her dediğime karşı çıkanlar oluyor ben bildiklerimi dedim sana kalsa zaten 10 dakika sonra belle gelecek tövbe tövbe . Genişletmek için tıkla ... Sinirlenmeyelim
Emre-07' Alıntı: Tamam ben bir şey demiyorum her dediğime karşı çıkanlar oluyor ben bildiklerimi dedim sana kalsa zaten 10 dakika sonra belle gelecek tövbe tövbe . Genişletmek için tıkla ... Sinirlenmeyelim
mmb7982 Üye Konu Sahibi abi zaten prototip deniyor bunu verip yine millet denesin diye sonrada çekmesinler naviden birde madness hissedilir derecede varmı hızlanma gerçekten?
abi zaten prototip deniyor bunu verip yine millet denesin diye sonrada çekmesinler naviden birde madness hissedilir derecede varmı hızlanma gerçekten?
ucantcme Üye MeeGo OS' Alıntı: aynen bende sınıfta bi kaç kişi var hala pr 1.0 da onlara gösteriyim de görsünler belleyi Genişletmek için tıkla ... galaxy s ci var 2 tane onlara nispet yapcam
MeeGo OS' Alıntı: aynen bende sınıfta bi kaç kişi var hala pr 1.0 da onlara gösteriyim de görsünler belleyi Genişletmek için tıkla ... galaxy s ci var 2 tane onlara nispet yapcam