hayırlı olsun n8 Belle 111.30.609 navifirmde

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
farklı sitelerde yeni zifi eklenmiş falan demişler doğru mudur? Yükleyen arkadaşlar bilgi versin bi zahmet

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Dongle sorunun çözümü nedir beyler allah rızası için yahu.

cyber

cyber

Üye
beyler c6-01 rm 718 değil de diğerinde sanki belle sürümü var

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
farklı sitelerde yeni zifi eklenmiş falan demişler doğru mudur? Yükleyen arkadaşlar bilgi versin bi zahmet

Yeni zil çakmalardada ekli o geçmişten günümüze nokia sesleri videosunda N9 ' da çalan çalıyor ve nokianın yarışmadaki birinci müzikte nokia tune remix olarak ekli bizim bellelerde.

hakan_710

hakan_710

Üye
Dongle sorunun çözümü nedir beyler allah rızası için yahu.

tam cevap veriyodum şarj bitti biraz önce. Belle geldi yardımı unuttuk. Neyse kardeşim sanırım phoenixi açarken alıyosun hatayı onun nedeni programın ***** lı olmaması. farklı bi sürüm bulup yeniden dene. Eğer hata farklı ise biraz daha açıklama yaparsan yardımcı olurum

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ya bak o sorunun çözümü şu :
Nokia suite herhangi sürümü olursa olsun en üst sürümü yükle yeniden
Sonra Phoenix 2011 yükle son sürüm
Bunları dene bi .

hakan_710

hakan_710

Üye

Yeni zil çakmalardada ekli o geçmişten günümüze nokia sesleri videosunda N9 ' da çalan çalıyor ve nokianın yarışmadaki birinci müzikte nokia tune remix olarak ekli bizim bellelerde.
widget olacaktı :) mobilde t9 da yazarken hata olmuş

cyber

cyber

Üye
belle geldi s^3 bölümü çoştu tutabilene aşk olsun :D

painkler

Üye
Arkadaşlar birde tam olarak nasıl yükleyeceğiz onuda anlatırsanız sevinriim navifirmden dosyaları indirdik phonixide yükledik daha sonra nasıl yapıcaz annanın son sürümü yüklü

meg1ddo

meg1ddo

Üye
bu konuyu okumaya başladığımda sayfa sayısı 7 ydi şimdi 10 olmuş :) okumaya yetişemiyorum, bi de akşam olsaydı ne olurdu acaba...

cyber

cyber

Üye
Arkadaşlar birde tam olarak nasıl yükleyeceğiz onuda anlatırsanız sevinriim navifirmden dosyaları indirdik phonixide yükledik daha sonra nasıl yapıcaz annanın son sürümü yüklü

Sabit konulara bak bence anlatan var

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben ettim bir denese olur gibime geliyor .

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
tam cevap veriyodum şarj bitti biraz önce. Belle geldi yardımı unuttuk. Neyse kardeşim sanırım phoenixi açarken alıyosun hatayı onun nedeni programın lı olmaması. farklı bi sürüm bulup yeniden dene. Eğer hata farklı ise biraz daha açıklama yaparsan yardımcı olurum
Şimdi başka bir yeni sürüm buldum onu deniyorum kardeşim inşallah olur.hata şuydu : Nokia Dongle Yükleyin ve uygulamayı tekrar başlatın diyordu.Phoenix dongle gibi şeyler buldum onlarıda yükledim ama olmadı,pc'yi falanda yeniden başlattım ama olmadı.Şimdi bu yeni sürümü deniyorum bakalım inşallah olur.

cyber

cyber

Üye
nokia suit yazılım güncelleme çökmüşe benziyor

Üst Alt