Acıl satılık htc desıre hd

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sekilhost

Üye
    Konu Sahibi
Acıl satılık htc desıre hd
CIHAZ 18 MART 2013 E KADAR GARANTİLİDİR. VODAFONE-BRİGHTSTAR CIHAZIDIR. TURKİYEDE TELESERVİCE GARANTİLİDİR. KUTULU APARATLIDIR. AYRINTILI RESIMLERI CEKTIM. RESIMLERDE HERSEY BELLI ZATEN
1 GHZ İŞLEMCİLİDİR. 1,5GB DAHİLİ HAFIZASI VE 768MB RAM VARDIR. 8 GB HAFIZA KARTI HEDİYESİDİR. 8MP ÇİFT LED FLASHLI KAMERASI VARDIR. KUSURSUZ RESIMLER ÇEKEBİLİRSİNİZ. HD VİDEO KAYIT EDEBILIRSINIZ.
CIHAZIMI DİĞER YURTDIŞI, PASAPORT KAYITLI CIHAZLARLA KIYASLAMAYINIZ

ürünü satma nedenim farklı bir model aldım Sensation XE alınca satma kararı aldım. Üründe çizik ve arıza bulunmamaktadır. Temiz ve alacak kişi sıfır gibi kullanmaya devam edecektir.

Ciddi Görüşmek isteyenler telefon numaralarını Bırakabilir.

FİYAT: 800 TL

SAYGILARIMLA
NAGEHAN ARSLAN

Ürün Görselleri aşağıdadır.

efci35

efci35

Üye
neden olmasin
CIHAZ 18 MART 2013 E KADAR GARANTİLİDİR. VODAFONE-BRİGHTSTAR CIHAZIDIR. TURKİYEDE TELESERVİCE GARANTİLİDİR. KUTULU APARATLIDIR. AYRINTILI RESIMLERI CEKTIM. RESIMLERDE HERSEY BELLI ZATEN
1 GHZ İŞLEMCİLİDİR. 1,5GB DAHİLİ HAFIZASI VE 768MB RAM VARDIR. 8 GB HAFIZA KARTI HEDİYESİDİR. 8MP ÇİFT LED FLASHLI KAMERASI VARDIR. KUSURSUZ RESIMLER ÇEKEBİLİRSİNİZ. HD VİDEO KAYIT EDEBILIRSINIZ.
CIHAZIMI DİĞER YURTDIŞI, PASAPORT KAYITLI CIHAZLARLA KIYASLAMAYINIZ

ürünü satma nedenim farklı bir model aldım Sensation XE alınca satma kararı aldım. Üründe çizik ve arıza bulunmamaktadır. Temiz ve alacak kişi sıfır gibi kullanmaya devam edecektir.

Ciddi Görüşmek isteyenler telefon numaralarını Bırakabilir.

FİYAT: 800 TL

SAYGILARIMLA
NAGEHAN ARSLAN

Ürün Görselleri aşağıdadır.

jigsaw_54

Üye
telefon oldukça temiz görünüyor fiyatı da modeline göre uygun gibi ...
hayırlı satışlar

futbol123

futbol123

Üye
fiyat çok pahalı

sekilhost

Üye
    Konu Sahibi
fiyat çok pahalı

Fiyat pahalı mi ? Arkadaşım nokia satmıyoruz ayrıca sahibinden ve gittigidiyordan bak bakalım ne kadarmis ? Suan bile sıfıri teknosa da 1299 tl üstelik garanti istersen 149 daha istiyorlar!

USAForever

USAForever

Üye
işletim sistemi neydi htc nin

Emre-45

Emre-45

Üye
Fiyat yüksek

sekilhost

Üye
    Konu Sahibi
Emre-45

Emre-45

Üye
İşletim sistemi tabiki android linux tabanli sistem ;)

----------Eklendi @ 14:17:05 ---------- Yazıldı @ 14:16:33 ----------

LG değil bu belirtirim ;)

DH gibi sitelerde 850Tl ye sıfır HTC Sensation bulunurken bu fiyata Desire HD satmanız biraz ilginç.
Ayrıca bunun LG ile ne alakası var anlayabilmiş değilim.

covar

covar

Üye
valla telfonun sıfır fiyatı 1299 tl ise 2.el 800 tl olması cok normal şuanda bayilerde samsung galaxy s i9000 gt 2.eli fiyatı 750 tl fiyatı normal garantiside var daha ne olsun

sekilhost

Üye
    Konu Sahibi
Satış günceldir

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
valla telfonun sıfır fiyatı 1299 tl ise 2.el 800 tl olması cok normal şuanda bayilerde samsung galaxy s i9000 gt 2.eli fiyatı 750 tl fiyatı normal garantiside var daha ne olsun

:good:

covar

covar

Üye
Sen benim karşıma gerçekte dahi çıkamazsin neyse tartışmaya gerek yok!

arkadaşlar lütfen tartışmayın adam haklı telefonun sıfır değeri 1299 tl 2.el satıyo garantili 800 tl cok normal bence param olsa alırdım ama ne yazık o kadar yok şimdi adam 1300 tl lik telefonu 500 tl yemi satacak yani aptallık olur bu adam kaca isterse o fiyata satar onun malı almayacaksanız ilanı baltalamayın derbiyesizlik bu

sekilhost

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lütfen tartışmayın adam haklı telefonun sıfır değeri 1299 tl 2.el satıyo garantili 800 tl cok normal bence param olsa alırdım ama ne yazık o kadar yok şimdi adam 1300 tl lik telefonu 500 tl yemi satacak yani aptallık olur bu adam kaca isterse o fiyata satar onun malı almayacaksanız ilanı baltalamayın derbiyesizlik bu

Yorumun teşekkür ederim kardeşim

sekilhost

Üye
    Konu Sahibi
Konu günceldir

sekilhost

Üye
    Konu Sahibi
Gunceldir

etna81

etna81

Üye

bu arkadaşımız sahtekardır arkadaşlar. 05.03.2012 tarihine anlaştık alıcam diye tamam dedi gecen hafta konuşmuştuk. 2 3 gündür arıyorum. Telefonu meşgule atıyor. Daha sonrada bir başkası ile görüşüyor süsü veriyor. Yazıklar olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt